Komp neće da upali

poruka: 12
|
čitano: 2.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali
pitanje

Imam problem sa starim kompjuterom, krene se palit i nakon dvi sekunde se ugasi! Mislio sam da je procesor jer sam ga prije toga vadio, jučer sam stavio novi procesor i opet nije htjelo, mijenjo sam i napajanje i memoriju.

Kad upalim napajanje tad se i komp pali tako da ga ne stignem upalit na dugme, probo sam usisat kućište i kad usisam utor za procesor onda se komp duže pali ali opet ništa i nakon nekoliko pokušaja opet bude isto nepali se ni 2 sekunde.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
Komp neće da upali

Sam slagao ? Dali matična pišti ?

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali
autorov komentar

Nisam ja slagao i ne pišti matična!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali
autorov komentar

zar nitko nezna..?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp neće da upali

Izvadi Baterije i vrati ih:)

Linux xubuntu user. Ultrasi nikad ne umiru,Ultrasi uvijek pobjedjuju...
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

Budući da si reko da si napajanje mijenjao, onda je vrejojatno otišla matična. Tak je barem meni bilo..

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Uglavnom Crysis nedadi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
korg11 kaže...

Budući da si reko da si napajanje mijenjao, onda je vrejojatno otišla matična. Tak je barem meni bilo..

Kad je meni riknulo napajanje, matičnoj se  nije ništa dogodilo. Opet nije isključeno...
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

Neki dan crko i meni komp nažalost ošla matična.Niti pišti niti svijetli LED-ica na kučištu.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gotovo je sigurno da ćeš morati mijenjati matičnu.

Sličan slučaj sam imao prije nekoliko mjeseci sa svojim kompom, mada je meni znalo "zapištati" kad bih ga pokušao upaliti, ali ne uvijek.

17 godina
neaktivan
Komp neće da upali
autorov komentar

kod mene svijetli ledica na matičnoj pa sam mislio da nije matična..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

Nešta je otišlo na matičnoj. Nažalost ili možeš kupiti novu ili odnjeti sve komponente kod frenda i vidjeti dali rade.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp neće da upali

Imao sam problem sa windowsima, nisu se htjeli pokrenuti. nisam mogao ni napraviti repair.onda sam stavio disk u drugi komp i instalirao nove windowse ali kad sam vratio disk ništa se ne događa.Čak mi se ne pali ni monitor! mijenjao sam grfičku, probao drugi disk ali ništa! zna li netko šta bi moglo biti??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice