Joystick na usb

poruka: 12
|
čitano: 12.620
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
joystik na usb

hi zanima me nesto  na laptopu igram one besplatne igrice kao super mario itd....,
igram ih na tastaturi , zanima me ako si kupim onaj joystick koji se prikljucuje na laptop preko usba , da li cu moci te igrice igrati s tim joystickom ili cu i dalje morati  igrati ih pomocu tastature ,
i zanima me imam dvd na koji ide usb pa me zanima da li se igrice koje downloadam mogu sprziti na cd i da li ih mogu igrati na dvdu i da li mogu joystik taj prikljuciti na dvd i da li ce mi to funkcionirat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joystick na usb

Ne možeš igrat browser igre na gamepad a ovo za DVD mi nije potpuno jasno...

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: joystik na usb

Koliko ja skonta ti imas DVD player sa usb-om i na njemo to sa igrama nefunkionise,nije to konzola,to je za slusanje muzike sa stika i gledanje slika,a filmovi koce kada gledas tako a te besplatne igre neces moc igrat sa gamepadom,koliko ja znam

16 godina
neaktivan
Joystick na usb

sta lazete decka, naravno da se moze.samo moras staviti sesiric od alu folije na glavu i dvd ti mora biti uzemljen gromobranskom trakom.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: joystik na usb
markogr kaže...

hi zanima me nesto  na laptopu igram one besplatne igrice kao super mario itd....,
igram ih na tastaturi , zanima me ako si kupim onaj joystick koji se prikljucuje na laptop preko usba , da li cu moci te igrice igrati s tim joystickom ili cu i dalje morati  igrati ih pomocu tastature ,
i zanima me imam dvd na koji ide usb pa me zanima da li se igrice koje downloadam mogu sprziti na cd i da li ih mogu igrati na dvdu i da li mogu joystik taj prikljuciti na dvd i da li ce mi to funkcionirat

Prvo da razgraničimo; Joystick ili igrača palica je kontroler koji ima dršku koju držiš rukom i na njoj tipke. Uglavnom se koristi za aviosimulacije i slično.

Gamepad je kontroler kojeg držiš u rukama, čist primjer su oni od PlayStationa 1, 2 i 3, Xbox-a, XboXa 360, Nintendo NES, Sega, ...

Priložio sma slike; na prvoj joystick na drugoj gamepad.

Koje od toga ti treba?

Većinu tih igara možeš igrati preko joysticka kao i preko gamepad, no ja msilim da ti je bolje gamepad (prirodniji je za takve igre). Samo treba podesiti kontrole.

Preko DVD playera nema šanse da bi mogao; nije to kompjuter (komp, konzola, ...).

Na dvd možeš spojiti samo Memory stick ili prijenosni hard u FAT ili FAT32 formatu. Gamepad ni joystixck nebi radili nikako.

I da, pitanja su lol.

Joystick Joystick
Gamepad Gamepad
Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 12:47 (191x7).
12 godina
neaktivan
Joystick na usb

Htio sam Vas pitati moj stric mi je reko da ako igram igre preko gamepada na laptopu da ce mi pregorjeti laptop.

Moj brat kaze upravo suprotno od toga pa neznam sto da radim.Moze li mi netko odgovoriti na ovo pitanje?

Znam da na PC-u se moze i smije igrati sa gamepadom.{#}

Cooler
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joystick na usb
gameritd kaže...

Htio sam Vas pitati moj stric mi je reko da ako igram igre preko gamepada na laptopu da ce mi pregorjeti laptop.

Moj brat kaze upravo suprotno od toga pa neznam sto da radim.Moze li mi netko odgovoriti na ovo pitanje?

Da. Svaki gamepad na svijetu ima čip koji kad ga uštekaš u USB na laptop (isključivo laptop) aktivira poseban mehanizam za samouništenje te laptop pregara.

Microsoft je za XBOX360 gamepade otišao korak dalje, joystick isto pregori.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:59 (Alkaline).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joystick na usb

pregori i mozak, izgleda

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Joystick na usb
gameritd kaže...

Reci stricu da pojma nema, i ako pita gdje si to čuo preusmjeri ga ovdje na forum.

What Andy giveth, Bill taketh away.
14 godina
neaktivan
gameritd kaže...

haha.. pa, stricu treba platit pivo!!! a tebi Cappy jer si jos premali za pivo! {#}

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
18 godina
apoteka kaže...

pregori i mozak, izgleda

Ha ha ha ha lolololol ha ha ha !!! Ma svaka cast {#}

14 godina
neaktivan
Joystick na usb

Odes  proguglas Xpadder  :>

0 0 hvala 0
1