Intel I5 3330 - Temperatura zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Intel I5 3330 - Temperatura
Zanima me nešto oko temperature procesora , inače u idle temperatura stoji na 33C u loadu ide do 50 to je max preko da pređe mora baš biti puno toga upaljeno (nešto zahtjevnije) vidio sam kod dosta ljudi da temperatura u idle pada na čak 15C sa stock hladnjakom (pa čak i oni koji imaju više jezgri) dali je to možda do paste ili je ovaj stock hladnjak loš?
Npr koliko bi temperatura pala sa boljim hladnjakom (oko 300kn)

0 0 hvala 0
15 godina
Intel I5 3330 - Temperatura

To su normalne temperature. 50 stupnjeva u loadu je više nego dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Intel I5 3330 - Temperatura

Ti što ima "pada" na 15C sa stock coolerom su sa AMD procesorima i vjeruj mi na riječ da čim ti netko kaže da na sobnoj temperaturi od karikiram 22C mu je CPU sa stock coolerom ili bilo kakvim zračnim a i vodenim hlađenjem na 15C, da taj nema pojma i da je bolje da šuti. Tvoje temperature su potpuno normalne i nemaš nikakve brige te potrebe za doplatom za nekim aftermarket coolerom.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Intel I5 3330 - Temperatura
itomic009 kaže...

Ti što ima "pada" na 15C sa stock coolerom su sa AMD procesorima i vjeruj mi na riječ da čim ti netko kaže da na sobnoj temperaturi od karikiram 22C mu je CPU sa stock coolerom ili bilo kakvim zračnim a i vodenim hlađenjem na 15C, da taj nema pojma i da je bolje da šuti. Tvoje temperature su potpuno normalne i nemaš nikakve brige te potrebe za doplatom za nekim aftermarket coolerom.

Da AMD procesor ima a imao sam i ja do prije par mjeseci AMD 750k 3.4Ghz Quad i temperatura nije padala ispod 45 u idle zato mi je čudno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice