Hp mini 210-3040ez se ne boota

poruka: 10
|
čitano: 2.988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Laptop mi je ispao radio je ccleaner, baterija dole probao sam system restore i to neće neće da se bootaju windowsi i neznam zasto. jel se nesto otkvacilo radi mi samo quickweb i system restore kad ga upalim boota se normalno pa se pojavi crni ekran sa kursorom i tako stoji cijelo vrijeme.

Historia est magistra vitae = Povijest je Učiteljica života Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem

0 0 hvala 0
15 godina

da je meni znat sta si ti rekao u prvom postu...

LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hp mini 210-3040ez se ne boota
dominik.spajic kaže...

Laptop mi je ispao radio je ccleaner, baterija dole probao sam system restore i to neće neće da se bootaju windowsi i neznam zasto. jel se nesto otkvacilo radi mi samo quickweb i system restore kad ga upalim boota se normalno pa se pojavi crni ekran sa kursorom i tako stoji cijelo vrijeme.

Ako ti je laptop pao na pod fakat si oštetio hdd jer stime jako su osjetljivi od udarca, vibracije i slično. Od pada laptopa obično hdd zabilježava hrpe bad sectoram pa onda nemožeš botat!!!!

Ubaci Hirens cd boot pa skeniraš hdd ako hdd ima pun bad sector znaći da trebaš novi hdd. 

Sam svoj majstor. :)
15 godina
neaktivan

uglavnom ispala mi je baterija, ccleaner je još radio kad je ispala. quickweb radi i system restore upravo sam stisnuo opciju za reinstall windowsa

Historia est magistra vitae = Povijest je Učiteljica života Ja imam 10 godina pogledajte u profil, ne lažem

0 0 hvala 0
15 godina

ja uopce nisam skuzio da ti je pao u prvom postu...

ugl da.. HDD je uzasno slab na udarce, sad ne znam s koje je visine pao?

LoL NordicEU : Heineken01

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel mi mozete reci tip hdd i informacije o njemu i gdje cu ga najbliže kupiti živim u okolici slavonskog broda

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

AAAAARGH!!!!

DIJAKRITIČKE ZNAKOVE KORISTI!

ako te zanima model hdd-a onda otvori disk management (win7) ili device manager.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hp mini 210-3040ez se ne boota
dominik.spajic kaže...

-ček, ček.. stvarno? Zašto? -zato jer je pao, ostalo je fizika.

-postoji dobra šansa da imaš SSD, tad nije oštećen disk ali nešto se oštetilo (svjedno, bitna komponenta, možda samo kontakt). Otvori (s doljnje strane i vidi dali su HDD(SSD) i RAM čvrsto na mjestu.

Ovisno ocijeni, kapacitetu, brzini, HDD (SSD) možeš kupiti u svakoj PC trgovini, cijene su relativne (500kn pa naviše). Možeš iskoristiti i garanciju (samo im ne kažeš za pad, naravno ako je vidljivo fizičko oštećenje tad ništa od reklamacije-garancije, garancija bi prošla ako je samo HDD crknut).

btw, možda su ti bitni podatci na disku? Možda ih želiš (ako se može) spasiti, ako zamjene disk nemaš što spašavati, to moraš pokušati prije reklamacije. Često se zbog tog ne reklamira kvar diska, kupi se drugi i pokuša se na njega iskopirati-spasiti (ako se ima sreće).

edit:

naravno, možda imaš 1.8"-disk. tad ga je vrlo teško-skupo nabaviti. (obični su 2.5" za notebook, ali ovo je mini..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 14:19 (ihush).
14 godina
neaktivan

podaci se daju spasiti ako je firmware u pitanju, ako su se počeli stvarati loši sektori, ako je elektronika otišla ili glava (malo teže ali moguće)

ako je disk ispao i glava je zagrebala, onda je upitno koliko mogu podatke spasiti i u firmi kojoj ćeš dati par tisuća kuna da ti to spase.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala dragom bogu 2.5 incha :))))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice