HP Compaq NC6000

poruka: 6
|
čitano: 3.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP Compaq NC6000

Imam VELIK problem... na poklon sam dobio, pazite sad ovo, NEISPRAVAN laptop... nikako ga popravit... upalim ga, uključi se narančasto svjetlo za punjenje- i izgasi se nakon otprilike 6 sekundi, a ne upali ni ekran... na par britanskih i američkih foruma saznao sam da ako se pritisne područje oko lijevog donjeg kuta ventilatora, kompjuter se može upalit- ali nije sigurno hoće li... ni koliko će ostat upaljen, jer se i na najmanji dodir(udarac, vibraciju, spuštanje-dizanje ekrana...) opet sruši na crni ekran i narančasto svijetlo punjenja- a punjač nije ni uključen.. Pa eto... ako netko zna kako to riješit...hvala=)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 21:43 (Cidinho).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP Compaq NC6000

takav problem i ja imam 100% ti je otisla maticna ploca, al ti se ne isplati kupovat drugu, mozes kupit novi laptop

maticna ploca 100%.

stjepan
16 godina
neaktivan
HP Compaq NC6000

zato si ga i dobia na poklon haha :).. A moze ti bit od procesora, maticne, grafe. al garant maticna.. i meni je isti problem bia.. pa je maticna uzrok

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HP Compaq NC6000

ako ti nije strano i mrsko lemilicu u ruke i osnove poznavanje elektronike....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP Compaq NC6000

pa sta si onda poduzeo ????

stjepan
14 godina
neaktivan
HP Compaq NC6000 problem

Cao...vec neko vreme imam problem sa laptopom...naime, sve je u savrsenom redu i samo se iz cista mira zacuje zvuk(npr. kao kada izvadimo bluetooth ili fles) i na 2,3 sekunde se sve ukoci...i izludjuje me...neki put se desi samo jednom a neki put i 20,30 puta i to najcesce kada pomeram laptop...da li neko moze da mi pomogne u vezi toga?hvala unapred...xD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice