Imam VELIK problem... na poklon sam dobio, pazite sad ovo, NEISPRAVAN laptop... nikako ga popravit... upalim ga, uključi se narančasto svjetlo za punjenje- i izgasi se nakon otprilike 6 sekundi, a ne upali ni ekran... na par britanskih i američkih foruma saznao sam da ako se pritisne područje oko lijevog donjeg kuta ventilatora, kompjuter se može upalit- ali nije sigurno hoće li... ni koliko će ostat upaljen, jer se i na najmanji dodir(udarac, vibraciju, spuštanje-dizanje ekrana...) opet sruši na crni ekran i narančasto svijetlo punjenja- a punjač nije ni uključen.. Pa eto... ako netko zna kako to riješit...hvala=)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
takav problem i ja imam 100% ti je otisla maticna ploca, al ti se ne isplati kupovat drugu, mozes kupit novi laptop
maticna ploca 100%.
zato si ga i dobia na poklon haha :).. A moze ti bit od procesora, maticne, grafe. al garant maticna.. i meni je isti problem bia.. pa je maticna uzrok
ako ti nije strano i mrsko lemilicu u ruke i osnove poznavanje elektronike....
pa sta si onda poduzeo ????
Cao...vec neko vreme imam problem sa laptopom...naime, sve je u savrsenom redu i samo se iz cista mira zacuje zvuk(npr. kao kada izvadimo bluetooth ili fles) i na 2,3 sekunde se sve ukoci...i izludjuje me...neki put se desi samo jednom a neki put i 20,30 puta i to najcesce kada pomeram laptop...da li neko moze da mi pomogne u vezi toga?hvala unapred...xD