Ne znam pod koju temu da stavim ovo pošto ne znam jel je problem u softveru ili hardveru. Dakle komp mi se gasi sam od sebe kad pokrečem neke zahtjevnije aplikacije. Takav ja odkad sam ga složio i instaliro windows, znači od samog početka. Windows je XP, procesor je jednojezgreni intel 1,6 Ghz, matična s integriranom grafičkom, ram 2 GB, disk od 80GB i neko jeftino KINESKO napajanje (piše 380W). Ja mislim da je to zbog napajanja, ali ipak tak slabo računalo ne troši puno struje... HELP
I da, sve temperature su u granicama normale.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa gle, da nisi rekao da su temperature u granicama normale možda bih posumnjao da se eventulano procesor pregrijava..ali uz ove simptome, najvjerojatnije da je napajanje u pitanju, a i sam kažeš da je neko kinesko. bilo bi dobro da posudiš negdje neko napajanje, i probaš s njime malo raditi pa ćeš vidjeti što će se dogoditi.
da se npr restarta računalo kada se napreže ili nešto slično, to opet vodi u drugom smjeru, ali s obzirom da se gasi problem je vjerojatno u hardweru i to u napajanju. kao što rekoh probaj ga zamijenti pa javi što se događa, ako i dalje bude problema pokušati ćemo nešto drugo.