Kupio sam novi komp. i krenuo installirati Windows ali se installacija prekinula već na 35% i prikazala se crna pozadina na kojoj je pisalo "Error loading operating system". Ne znam kako to riješiti a treba mi pod hitno. Zanima me samo kako da se riješim te poruke i da pokušam ponovno installirati Windows. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam novi komp. i krenuo installirati Windows ali se installacija prekinula već na 35% i prikazala se crna pozadina na kojoj je pisalo "Error loading operating system". Ne znam kako to riješiti a treba mi pod hitno. Zanima me samo kako da se riješim te poruke i da pokušam ponovno installirati Windows. Hvala
Probaj s drugim instalacijskim medijem.
Probao sam sa CD-om od matične ali opet isto. jedino što mogu jest mjenjati postavke u BIOSima.
Windows ti je kopija ili?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Da.
I molim vas ako bi mogli konkretni odgovori.
90% Ti je zbog kopije,greška kod kopiranja i slicno...
Nije jer sam na starom kompu sa tim istim CDom dva puta dizao windows a na novom sam probao sa CDom od XPa i sedmice.
Ako pokušam s nekim drugim operacijskim sustavom opet će mi izbacivat isto jer mi to izbacuje kad stavim bilo kakav CD.
Nemoj se ljutit,al dosadio si s Linuxom....vidis da mu nece nikakav cd da pokrene -.-''
Nemoj se ljutit,al dosadio si s Linuxom....vidis da mu nece nikakav cd da pokrene -.-''
Skines neku malu distru linuxa,stavis na stick i instaliras preko sticka..
Problem?