EPSON XP-215 problem sa Wi-Fi

poruka: 5
|
čitano: 8.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebam pomoć oko navedenog printera. Printer je radio sve super dok se nisam preselio i sad na drugoj wlan mreži radi problem. Laptop normalno spojen na internet i prepoznaje preko softvera da postoji taj printer ali se nikako ne može povezati s printerom iako je doma taj printer radio sasvim normalno s tim laptopom.I na printeru lampica za wifi blica narančasto-znači da nije spojen. Ono što sam dosad napravio:

1.Ažurirao drivere i sav pripadajući softver

2.Restartirao wlan na routeru nove mreže

3.Palio i gasio printer 100 puta

4.Restartao spooler service

Molim vas pomognite ako znate, nadam se da nije došlo do toga da se kupuje drugi printer..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

spoji printer s usb kabelom... (onaj kabel koji obicno dobijes s ruterom, a mislim da si ga dobio i s printerom)... 
pokreni software za epson koji si dobio s printerom, i spoji ga na racunalno, i podesi mu wifi mrezu na novo... 

mislim da ce ti onda raditi bez problema. 

0 0 hvala 1
17 godina

Imao sam i ja takvih problema sa Epsonom XP205, kada sam stavio novu šifru za wifi :)

Imaš jedan tool preko kojega ga moraš povezati na novu mrežu... malo ga je teže pronaći :(

Izgubio sam dosta vremena i živaca dok nisam skužio kako spojiti printer na "novu" mrežu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

I ja mislim da se treba preko usb povezat,sutra ću otići kupit taj kabel jer mi je originalni ostao doma,a ja sam 900km dalje :D . Ima onaj softver za spajanje wifi i konfiguraciju koji je originalni epsonov,ali je problem što taj softver treba prvo bit spoen s printerom ali se nikako bežično laptop i printer nemogu spojit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: EPSON XP-215 problem sa Wi-Fi
Ripjaw kaže...

I ja mislim da se treba preko usb povezat,sutra ću otići kupit taj kabel jer mi je originalni ostao doma,a ja sam 900km dalje :D . Ima onaj softver za spajanje wifi i konfiguraciju koji je originalni epsonov,ali je problem što taj softver treba prvo bit spoen s printerom ali se nikako bežično laptop i printer nemogu spojit

tocno to, zato ti treba usb kabel. spojis i onda neces imat problema. Konfigugiras postavke za wifi i tjt...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice