Eksterni hard gasi komp

poruka: 9
|
čitano: 1.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Eksterni hard gasi komp

Znači frend mi kupio novi komp ( AsRock M3A770DE, GTX 460 i Phenom 945, Corsair 400w ) i sad kad god ja svoj prijenosni hard ( Transcend 250 GB ) ukopčam u njegov komp i kad krenem nekaj radit ( kopirat ili instal ) s njega komp se ugasi.

Ako ga probam paliti poslije toga ili se neće uopče upaliti ili počne pa se naglo izgasi. Taj hard kod mene komotno radi i instaliravam i kopiram bez frke.

U čemu je problem? ( Komp komotno prođe Furmark od 20 minuta bez rušenja ili artefakata ).

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eksterni hard gasi komp

komp neprimi dobro hard disk. meni je isti problem bio kad sam kupio novu dvd przilicu..

Pokusao sam sve ali samo mi je pomoglo "Ponovno dizanje windowsa" al mislim da bi trebao pokusat na par nacina trebalo bi uspjet..

Probaj u device manageru pogledat

Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 19:10 (damircazin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Eksterni hard gasi komp

Ali to je prijenosni, vanjski hard...Prepoznat je kao usb uređaj i nema ga u device manageru. Winsi su par dana stari.

15 godina
Eksterni hard gasi komp

a jel ga priključujete preko front usb conectora?

isprobajte direkt na USB priključak matične jer može biti da je kućište šrotiks tj. veze prema prednjim konektorim nisu najbolje pa se gašenjem komp štiti od pregaranja 5V izlaza sa matične ploče koji napaja USB Namigiva

Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scaramush kaže...

a jel ga priključujete preko front usb conectora?

isprobajte direkt na USB priključak matične jer može biti da je kućište šrotiks tj. veze prema prednjim konektorim nisu najbolje pa se gašenjem komp štiti od pregaranja 5V izlaza sa matične ploče koji napaja USB Namigiva

Na obe strane isti slučaj. I naprijed i nazad. Kutija je Coolermaster Elite 332.

15 godina
Eksterni hard gasi komp

pokreni recimo HWmonitor i prati naponske izlaze kako se kreću osobito onaj od 5V...

malo kopiraj sa toga vanjskoga diska u komp pa vidi ima li padova napona na tom railu, ako napon padne imate krivca 99%.

prvo to kod sebe prati kako se kreće i zatim kod njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scaramush kaže...

pokreni recimo HWmonitor i prati naponske izlaze kako se kreću osobito onaj od 5V...

malo kopiraj sa toga vanjskoga diska u komp pa vidi ima li padova napona na tom railu, ako napon padne imate krivca 99%.

prvo to kod sebe prati kako se kreće i zatim kod njega.

Kod mene je ovakva situacija. Ako je to u krivu, ima li načina da se to riješi bez slanja nazad u ADM.

15 godina
Eksterni hard gasi komp

napravite i kod njega test pa usporedi...

ne vjerujem da se može bez servisa to riješiti jer je onda pitanje napajanja jbg takav je horoskop i sreća, vidi sa dečkima koji rade u servisima na forumu preko pm-a oni to sigurnije znaju rećiCool

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
scaramush kaže...

napravite i kod njega test pa usporedi...

ne vjerujem da se može bez servisa to riješiti jer je onda pitanje napajanja jbg takav je horoskop i sreća, vidi sa dečkima koji rade u servisima na forumu preko pm-a oni to sigurnije znaju rećiCool

Ok, hvala. Budem provjerio kod njega tokom ovog tjedna pa javim rezultate.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice