Dvd problem

poruka: 6
|
čitano: 1.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Dvd problem

problem je sljedeći...kupio sam verbatim dvd-r 16x printable i ne želi ih nero pržit i ni jedan drugi burner, i komp zašteka nakon par minuta i tek kad izvadim dvd proradi, neznam u čemu je problem svi ostali dvd-i normalno rade, al sam sad kupio onu najveću kutiju tih dvda i glupo mi ih je bacit pa ako neko zna u čemo je problem?..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dvd problem
gjurki kaže...

problem je sljedeći...kupio sam verbatim dvd-r 16x printable i ne želi ih nero pržit i ni jedan drugi burner, i komp zašteka nakon par minuta i tek kad izvadim dvd proradi, neznam u čemu je problem svi ostali dvd-i normalno rade, al sam sad kupio onu najveću kutiju tih dvda i glupo mi ih je bacit pa ako neko zna u čemo je problem?..

Probaj staviti na manju brzinu, ja DVD-ove uvijek pržim na x4 brzini.

Jesi probao CDBurnerXp?

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
15 godina
protjeran
Dvd problem

ma nije to, nego cijeli komp zašteka, mislio sam da je u programu ali idem pržit film sa convertxtodvd i opet neće, da nije možda do drivera od čitača?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvd problem

Imas combo dvd? ili ti dvd podrzava samo dvd+r

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Dvd problem
odi kod nekog frenda koji ima različitu pržilicu pa probaj, ako njemu rade mjenjajte se :D
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
protjeran
Dvd problem

ma eto proradilo mi, neki rade neki ne..više neću te dvde kupovat:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice