Ovako, ja sam nedavno kupila laptop hp pavilion dv7 4060em i on dolazi sa dva hard diska po 320 gb. meni se u my computer prikazuje samo jedan disk,i na tom disku mi je i win. pošto mi se neda raditi participacije tak da svoje stvari nemoram metati sa win ,ja bih te stvari stavila na onaj drugi disk. no nešto sam čitala da to ide po principu da dok ovog napunim drugi će se aktivirat i onda ću tek njega moć koristit. zar je to stvarno tako?? :/ ii jel moguće napraviti participacije te bez ponovog instaliranja win...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je velik disk koji ti se prikazuje? Je li jedan od 640 GB ili jedan od 320. Ako je jedan od 320 idi u disk management (na windows 7: klik na start -> upiši disk management i klikni na ovo create and format disk partitions) i vidi prepoznaje li ti tu ovih 320 što ti fali. Ako je jedan od 640, onda tvoji windowsi vide ta dva diska kao jedan, i možeš napraviti dvije (ili više) particije po želji. Particije je moguće napraviti i bez ponovnog instaliranja windowsa. Ovo da se drugi disk aktivira kad se prvi napuni nije točno.