D-Link terminalna oprema

poruka: 6
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
D-Link terminalna oprema

Imam D-Link-ov router DI-524 koji je spojen s D-Link-ovim DSL-380T modemom. Primijetio sam da na oba uređaja nema tipke za isključivanje pa me brine škodi li routeru to što radi cijeli dan bez pauze, a i preko noći kad ga nitko ne koristi? Bih li ga možda trebao isključivati barem preko noći tako da izvučem konektor za napajanje? Inače, uređaj se vrlo malo zagrijava tijekom rada. Što mislite?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D-Link terminalna oprema

Ma nemas beda za to.Ja imam D-link 584 i zna mi radit po tjedan dana i vise bez gasenja jer susjed i ja shareamo flat.Malo se zagrije al to je normalno.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
16 godina
RE: D-Link terminalna oprema
LukaSostaric kaže...

Imam D-Link-ov router DI-524 koji je spojen s D-Link-ovim DSL-380T modemom. Primijetio sam da na oba uređaja nema tipke za isključivanje pa me brine škodi li routeru to što radi cijeli dan bez pauze, a i preko noći kad ga nitko ne koristi? Bih li ga možda trebao isključivati barem preko noći tako da izvučem konektor za napajanje? Inače, uređaj se vrlo malo zagrijava tijekom rada. Što mislite?

Ma nemaš beda. Ja sam prije imo router, doduše ne D-Linkov, i radio je i po mjesec i više dana bez pauze. Jednostavno je on napravljen da to izdrži, da je stalno na internetu. Pa tome i služi. Nemoraš ga nikad isključivati. Jedino ako imaš potrebu za resetom...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
protjeran
RE: D-Link terminalna oprema

Ja sam koristio D-Link oko 2 godine bez problema 24/7. Na kraju imam ADSL i MaxTV. Sada sam ga zamijenio kod T-Com-a.

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina
D-Link terminalna oprema

Od rutera, switcheva i ostalih cuda se i ocekuje da rade 24/7. Nemas frke... samo ga drz upaljenog...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D-Link terminalna oprema

Neće biti nikakvih problema, netrebaš se brinuti. Cool

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice