Bluetooth micronet usb dongle problem i Vista X64

poruka: 4
|
čitano: 3.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle imam micronetov bt usb dongle (http://www.micronet.info/download.aspx?kind=1&words=sp936c ),stavio vistu i ne radi,jednostavno ga ne prepoznaje. Čip je Brodacomov 2045,probao od tamo stavit neki update ali opet ne radi,

kupim kao jedan od skupljih tih bt-ova i onda mi kreteni neznaju napisat driver za vistu. Pretražio net za widcommovim novijm driverima,ali jednostavno ih nema.

Ako se netko našao u sličnoj situaciji,pomoć dobrodošla!

1. Bi li radilo na 32bitnoj visti?

2. Preporuka za novi bt stick sa kojim ste zdovoljni i radi pod vistom?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bluetooth micronet usb dongle problem i Vista

Instaliraj drivere za taj stick ali ne za 64-bitnu Vistu nego za 64-bitni xp, pa vidi dali ti onda radi...

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan

Koliko sam vidio na stranicama koje si naveo driveri su iz 2003. godine.

Ili taj BT imaš jako dugo ili si u trgovini kupio nešto jako staro.

Što se tiče informatičke opreme, ako je nešto skupo, ne mora značiti da je kvalitetno. Može se raditi i o starom proizvodu koji u trgovini stoji još od kada su cijene neke komponente bile 2 ili 3 puta veće. Cijene IT opreme brzo padaju, zna se dogoditi   da za pola godine neke komponente pojeftine za 50%. Trgovcima ako je ostalo nekoliko komada starog hardvera ne isplati ga se prodati ispod cijene po kojoj su ga oni platili, pa ga stave sa strane i čekaju da netko naleti.

Hoće li ovi driveri raditi na 32 bitnoj Visti možeš znati tek kada oprobaš. Neki driveri od XP-a rade i na Visti, a neki ne.

Microsoft's list of drivers that work in Vista 

Ja imam Bluetooth USB adapter Canyon CN-BTU4. Kupio sam ga prije godinu dana u Makro-Mikro. Bio je oko 100 kuna. Bez problema radi na Visti x64. Čak nisam morao instalirati niti njegove drivere s CD-a. Vista ga je sama prepoznala i instalirala.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bluetooth micronet usb dongle problem i Vista

Sve je to istina što si rekao o skupoći i kvaliteti, ma pisao ja micronetovoj podršci i dobio mail u roku 4sata,ma fenomenalno,uglavnom dobio nove Widcommove drivere i sad sve radi i mogu lijepo se zavalit u krevet i pomoću mobitela operirat po kompu,ah lijepote. ako netkome treba upload-o sam znači verzije 6.0.1.4900 na http://www.sendspace.com/file/d8l791. Na netu se skoro pa nemože nać verzije 6XXXX i više.

Pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice