Jeli itko znade koji port triba za ovaj modem THOMSON ST780 da bi moga otvorit bf2 server cuja sam da nemore port 80 jeli ima nacina da se more otvorit ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas sam to proba i jos sam stavlja port 8080 ili 8010 pa opet nece problem je u tome sta taj modem ne prima port 80 ili stali vec pa zato mi i ne radi sad mislim imali stogod drugih nacina da se otvori
Bas sam to proba i jos sam stavlja port 8080 ili 8010 pa opet nece problem je u tome sta taj modem ne prima port 80 ili stali vec pa zato mi i ne radi sad mislim imali stogod drugih nacina da se otvori
kak mislis ne prima?
Ma ja upišem i ono mislim upisano je i ono radina mome ip i na localu radi ali nije vidljiv na listi s drugim serverima to sigurno zbog porta 80 bice on daje da more biti vidljiv ali negdi sam procita na forumu da je port 80 s web vec zauzet ili stali vec s time ali ja unesem i provjerim na xfire taj ip i port da vidim reagirali server i ono reagira na ip i bude ping ali kad udem u bf2 onda ne bude vidljiv taj moj server među drugim serverima uopce ne postoji