Asus p4p800 vm

poruka: 8
|
čitano: 5.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Asus p4p800 vm

Pozdrav ljudi imam problema naime trebali bi mi audio driveri za ovu plocu imam cd od ploce i instalirao sam drivere ali ne rade a na netu ne mogu naci tako da bih molio pomoc hvala ... :D 

MasterOdisasteR

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Asus p4p800 vm

Ljudi pomozite evo skinuo sam sve moguce drivere a zvuk jos ne radi restrartirao cmos baterijicu alli uzalud ...zvuk jos nisam dobio molim pomoc ...hvala 

MasterOdisasteR

0 0 hvala 0
17 godina
Asus p4p800 vm

-OS?

-skini driver s asusove str., (uvjek tamo traži)

- ako tražiš za sedmicu, treba soundmax driver -googlaj ili 'posudi' od novije MBO... (sound chip ADI-1980 6x-chanel, vjerojatno C-Media(CMI) ili RealTek, od XPa može WDM)

- za XP ovisno o SP moraš instalirati UAA.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:14 (ihush).

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Asus p4p800 vm
ihush kaže...

-OS?

-skini driver s asusove str., (uvjek tamo traži)

- ako tražiš za sedmicu, treba soundmax driver -googlaj ili 'posudi' od novije MBO... (sound chip ADI-1980 6x-chanel, vjerojatno C-Media(CMI) ili RealTek, od XPa može WDM)

- za XP ovisno o SP moraš instalirati UAA.

hvala ti puno :D jesam sa njihove stranice imam xp a sto je UAA ? SP2 imam ...a soundmax sam skinuo a nije mi nista jasno mozes objasnit ili dat linkove ? 

MasterOdisasteR
17 godina

UAA je dodatak (KB888111 driver za HDA), ovisno o verziji XPa (SP1-2-3). Instalira se prije drivera zvučne. (to je zbog razlike između AC97 i HD-Audia)

Možda ga imaš u skinutom driveru kao direktorij.. ako nije uključen (ili je možda samo za SP1) skini s gornjeg linka. Vidjet ćeš dva paketa drivera (full=24MB i samo driver, razlika je sigurno u tom).

Skinuo si SoundMax i nije ti jasno? -Što?

-vjerojatno je zipiran (skini 7z ili neki drugi arhiver), pokreni setup ili vidi što je sadržaj...

btw, updateaj na SP3, on uključuje i HDA.

btw2. kod traženja pomoći, važno je napisati koji OS i verzija, jer kao što vidiš postoje razlike...

btw3. ako ti neki pojam nije jasan dovoljno je utipkati u google par riječi, brže-konkretnije nego čekanje odgovora (koji može biti i pogrešan).

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 12:05 (ihush).
15 godina
protjeran

Hvala ... imam XP instalirao sam sp3 znaci samo ovaj gore driver i to je to ?

MasterOdisasteR
17 godina

-za SP3 nema UAA (integrirano). Sad samo driver (prava verzija) i mora raditi ako je ispravna zvučna...

14 godina
neaktivan
Asus p4p800 vm

imam problem imao sam maticnu plocu msi i pokvarila  se nes sad sam ubacio maticnu asus p4p800 vm\s i komp nista ne reaguje. kao da neradi napajanje a napajanje radi ona mala baterejica nije bila pa sam ja stawio sa swoje stare maticne (msi) jel moguce da je do toga????? pozzz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice