[Prodaja] X670 aorus elite ax

poruka: 4
|
čitano: 1.236
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Prodajem navedenu ploču kupljena u 3. mj ove god u ADM.hr. Račun, garancija, kutija i sve što se nalazi u njoj.

Matična je još u kompu (par dana dok ne dođe nova), tako da slike nisu baš nešto (niš se ne vidi od grafe, collera i ventova.., al šaljem po potrebi na watsupp)

Jedina probl je što mi je puknuo onaj pimpek (zato je cijena niža, ne smeta pri vađenju grafe jedino kaj su napravili od jeftine plastike ), quick release od grafe (zaokruženo na slici) , ili kak se već zove.. Znači nije cijeli mehanizam pukao nego samo ta lopatica koju su dodali

Moguča dostava Zagreb zapad i okolica, i relacija istok-zapad po slavnoskoj

Više informacija u inbox

Šaljem pouzećem na vaš trošak

https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670-AORUS-ELITE-AX-rev-10-12#kf

CIJENA: 180€

Turky
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2024 23:42 (Kimera).
17 godina

mozda glupo pitanje, ali kako onda odkacis grafu ako je puknut taj pin s vanjske strane? jel vecina grafi su ogromne i s done strane se ne moze

takoder ako je to puknuto znaci da je garancija nevazeca?

4 godine
Re: [Prodaja] X670 aorus elite ax

Nema glupog pitanja.. :) Otkači se normalno jer je taj pimpek velik ko nez kaj, a ovo sta je ostalo je još uvijek veće nego na AM4 pločama..
Za garanciju nezz jer se to meni dogodilo prvog dana i to na praznoj ploči dok sam išao otvarat utor da stavim GPU, znači na prazno, bez ikakve sile..,zato i je cijena ta koja je

Turky
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2024 22:32 (Kimera).
4 godine

Zaključavamo temu.. Odustajem od prodaje. Odlučio sam klincima složit PC 

Turky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice