Provjera ispravnosti mbo i proca

poruka: 4
|
čitano: 2.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Provjera ispravnosti mbo i proca

dal je ikako moguće vidjet dal je to ispravno bez ićeg drugog znaći našo sam na tavanu to i sad me zanimam kak mogu provjerit dal radi :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Provjera ispravnosti mbo i proca
teo7 kaže...

dal je ikako moguće vidjet dal je to ispravno bez ićeg drugog znaći našo sam na tavanu to i sad me zanimam kak mogu provjerit dal radi :)

Ne.Ako zelis vidjet radi li,trebas imat napajanje,maticnu,ram,procesor te graficku karticu.To spoji i ako slike ima na ekranu te dvije komponente rade.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 14:10 (zoharbizo).
16 godina
neaktivan
teo7 kaže...

Nemožeš znat da je ispravna bez probe na računalu. Ako takav proc koji idu na matičnu pa najbolje da ispitaš jel ispravna ili nije.

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
teo7 kaže...

Nemožeš znat da je ispravna bez probe na računalu. Ako takav proc koji idu na matičnu pa najbolje da ispitaš jel ispravna ili nije.

btw radi se o:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=us&docname=bph07557&dlc=en

i

http://ark.intel.com/products/27426/Intel-Pentium-4-Processor-1_70-GHz-256K-Cache-400-MHz-FSB

oke znaći trebat ću si ram negdje nabavit hvala :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 14:45 (teo7).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice