Procesor,matična i rami - savjet

poruka: 18
|
čitano: 2.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nove komponente

Pozdrav ! 

Raspolažem sa iznosom od 1600-1800Kn. Moglo bi ići do 2000,ali nisam baš ljubitelj :) Kupovao bi na rate,može i u različitim trgovinama,iz Vinkovaca sam. Nije mi bitan overclock. Dakle,treba mi matična,procesor,i rami. Nekako sam više navijam za amd,iako ni intel nije isključen. Imao sam jako dobra iskustva sa amdovima,ali znam šta je Intel. Matična bi trebala imati usb3,hdmi mi nije bitan,i to je sve što mi je uvijet. Igram jako puno,novije igrice sa svojom konfiguracijom,radim dosta u Corelu,to mi je posao :). U dogledno vrijeme(mjesec-dva) bi si priuštio nove komponente jer imam mogućnost koju poslije neću imati. Možda rame ni ne treba,jer oni mi nisu skupi,i toliko ću imati kad budem sklopio komponente. 

Vaše cijenjene savjete molim. 

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Procesor,matična i rami - savjet-i napajanje

Ok..Treba mi i napajanje,neko ok,do 350-400 kn,da može durati moju konfu sadašnju,i da mi posluži za par mjeseci za ovo gore navedeno. 

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+460W%2C+COOLERMASTER+Elite+Power+RS460-PSAPJ3-EU%2C+ATX+V2.3%2C+120mm+vent%2C+PFC&option=artikl&id_kategorija=052715&id_artikl=052.715.068

Jel bi ovo duralo ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 12:57 (ScarFace007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Procesor,matična i rami - savjet-i napajanje
ScarFace007 kaže...

Ok..Treba mi i napajanje,neko ok,do 350-400 kn,iz protisa ili adm-a,da može durati moju konfu sadašnju,i da mi posluži za par mjeseci za ovo gore navedeno.

Izvoli:

http://www.protis.hr/products/details/napajanje-450w-xfx-core-edition-80---easyrail-technology--jamstvo-60-mjeseci-putem-registracije-na/42582

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9849

Moja preporuka! 

Sapienti sat.
15 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala dečki !

I da,ja na svoj matičnu sadašnju,nemogu staviti ddr2 od 1033 ili više mhz,jel tako ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 13:00 (ScarFace007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Procesor,matična i rami - savjet
ScarFace007 kaže...

Hvala dečki !

I da,ja na svoj matičnu sadašnju,nemogu staviti ddr2 od 1033 ili više mhz,jel tako ?

Ne možeš staviti više od 1066MHz.

Sapienti sat.
14 godina
ScarFace007 kaže...

Hvala dečki !

I da,ja na svoj matičnu sadašnju,nemogu staviti ddr2 od 1066 ili više mhz,jel tako ?

Taj ram ti je neisplativ i skup.

Errare humanum est.Errando discimus.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 13:07 (zoharbizo).
14 godina
neaktivan

ok..sad me zanima dali to xfx napajanje od 450w drži Phenoma x4 955 Black edition,scythe katanu 3,gigabyte GA-990XA-UD3,Ati radeon ati radeon vtx5770 1Gb DDR5,Corsair Venegance 1x4GB DD3 1600mhz, samsung spinpoint F3 i optiku ?

Ako ne,molio bi prijedlog iz linksa do 450kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScarFace007 kaže...

ok..sad me zanima dali to xfx napajanje od 450w drži Phenoma x4 955 Black edition,scythe katanu 3,gigabyte GA-990XA-UD3,Ati radeon ati radeon vtx5770 1Gb DDR5,Corsair Venegance 1x4GB DD3 1600mhz, samsung spinpoint F3 i optiku ?

Ako ne,molio bi prijedlog iz linksa do 450kn.

Drzi bez ikakve muke.

14 godina
neaktivan

Ok,drži znači. Ali ima problem,njega bi morao naručivati iz protisa, i izašlo bi me 450kn,pa me zanima dali ima dostojna zamjena u linksu ?Da kupim sve u komadu,da ne čekam i ne plaćam dostavu bezveze.Pokupio bi ga u osijeku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScarFace007 kaže...

Ok,drži znači. Ali ima problem,njega bi morao naručivati iz protisa, i izašlo bi me 450kn,pa me zanima dali ima dostojna zamjena u linksu ?Da kupim sve u komadu,da ne čekam i ne plaćam dostavu bezveze.Pokupio bi ga u osijeku.

Ima,ovo kupi u linksa.

14 godina
neaktivan

Cijena može ići do 450-480kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScarFace007 kaže...

Cijena može ići do 450-480kn.

Napajanje koje sam ti stavia drzi bez ikakvog problema i puno puno jace konfe.Ako vec zelis neko za buduci cf ili sli evo ti.

14 godina
neaktivan

Znači taj LC dere corsaira Cx500,430,i Coolermastera 500w ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScarFace007 kaže...

Znači taj LC dere corsaira Cx500,430,i Coolermastera 500w ?

Da.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Hvala svima ! Znam da sam bio dosadan,ali to nije moj problem {#}

Što se mene tiče ova tema može na ključanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice