Možete li mi savjetovati koja bi matična ploča najbolje išla uz procesor "intel core 2 duo E7200" a da cijena nije više od 600 kn...
Procesor i matična ploča
- poruka: 20
- |
- čitano: 2.813
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gigabyte EP35-DS3 V2.1, s775, intel P35+ICH9, FSB 1600 O.C./1333 601,62Kn ako ti je fevise ova 1 kuna i 62 lipe ja ti platim !
Ili eventualno ova MB Gigabyte EP43-DS3L, s775, iP43, DDR II, SATA II, GLAN kn609,00...
Ili eventualno ova MB Gigabyte EP43-DS3L, s775, iP43, DDR II, SATA II, GLAN kn609,00...

Ma skupit ćemo, nije bed !
ali di bu nasel 9 kuna znas ti kolko je to ?
haha, 9 kuna više-manje, zanimalo me samo koja bi mi matična najviše odgovarala za taj procesor a da se cijena "vrti" oko 600 kn, hvala na savjetima
Može mali komentar na ove komponente iz konfiguracije koju planiram piknut prek ADM-a.
Nisam baš doma s ovim detaljima, pa me zanima može li se što zamijenit s boljim a da sam s cijenom tu negdje?
CPU Core 2 Quad Q9400 BOX
Gigabyte EP35-DS3L, s775,4sata
Znam da nije tema, ali koje kućište mi preporučate do cca 1000 kuna?
Hvala!
Može mali komentar na ove komponente iz konfiguracije koju planiram piknut prek ADM-a.
Nisam baš doma s ovim detaljima, pa me zanima može li se što zamijenit s boljim a da sam s cijenom tu negdje?
CPU Core 2 Quad Q9400 BOX
Gigabyte EP35-DS3L, s775,4sata
Znam da nije tema, ali koje kućište mi preporučate do cca 1000 kuna?
Hvala!
da, na to sam i mislio, meni je i 800 previse, mozes neko dobro uzet i za 500 kn. Al ak se ima love kupi!
slazem se.........
bolje te pare od kučišta uloži u neke druge komponente
Slažem se s vama. bacio sam pogled na Bug s kućištima i ispalo je da sve kaj vrijedi je između 800 i 1500 kuna. meni s druge strane Antec Three Hundred + dva prednja coolera izgleda i zvuči čist OK, a cijena mu je u ADM-u 450 kuna. I ovak sam malo pojačao konfu pa ću rezat cijenu na kućištu.
Antec Tree Hundred je odlično kućište...a ostatak love koju si mislio dati za kućište , spiskaj u jače u komponente!
sto je vecu kuciste to bolje tj. lakse se hladi
pazite ovu foru jedan lik ima neko smece od kompa i cuo je da sto vece kuciste to bolje ybog hladenje i ce sada kupiti cooler master cosmos 1000 a konfiguracija je ovo inte pentium 2 100 mhz maticna neam blage ubiti nema ni atx maticna je velicine podloske za mis
Evo kad sam vidio morao san stavit i na forum, maticna za 0 kn u adm, evo link.
http://www.adm.hr/product...
pazite ovu foru jedan lik ima neko smece od kompa i cuo je da sto vece kuciste to bolje ybog hladenje i ce sada kupiti cooler master cosmos 1000 a konfiguracija je ovo inte pentium 2 100 mhz maticna neam blage ubiti nema ni atx maticna je velicine podloske za mis