Problem sa zauzećem procesora

poruka: 3
|
čitano: 1.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle, imam problem u kojem mi procesor kad je u idle, te kada surfan iz čista mira skoči na 80, 90 i više posto zauzetosti.

Windowsi su svježe instalirani, nema smeća po kompu, provjeria san MBAMom, ne nalazi ništa čak ni s full scanom. BIOS je nedavno flashan na novu verziju.

Je li moguće da je problem hardverske prirode? Ili treba dublje skenirat za nekakvim virusom?

EDIT:

Kad igram World of Tanks FPS mi je oko 14-15, zauzeće procesora također raste, a to i nije baš toliko zahtjevna igra. Zadnja slika.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 8:38 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa zauzećem procesora
sirka666 kaže...

Dakle, imam problem u kojem mi procesor kad je u idle, te kada surfan iz čista mira skoči na 80, 90 i više posto zauzetosti.

Windowsi su svježe instalirani, nema smeća po kompu, provjeria san MBAMom, ne nalazi ništa čak ni s full scanom. BIOS je nedavno flashan na novu verziju.

Je li moguće da je problem hardverske prirode? Ili treba dublje skenirat za nekakvim virusom?

EDIT:

Kad igram World of Tanks FPS mi je oko 14-15, zauzeće procesora također raste, a to i nije baš toliko zahtjevna igra. Zadnja slika.

Jel znaš čemu služi Resource Monitor?

Pokreni ga i poigraj se malo s njime, pa da vidiš veselja kada shvatiš da možeš vidjeti točno koji servis ili proces jede CPU, a ako ne znaš što je, desni klik na proces i "Search online".

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina

Evo ovako za sve koji možda dobiju sličan problem.

Problem je u logitechovim driverima za tipkovnicu G15, ne znam kako, ne znam zašto ali otkad sam isključia sve panele osim LCD sata sve mi normalno radi.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice