Problem s ulaskom u bios - MSI MS-7270

poruka: 7
|
čitano: 3.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp nece uc u bios

kao sto pise u naslovu

maticna:ms-7270

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Komp nece uc u bios

Daj malo podrobnije.. Kak nece uc?

Ojla!

0 0 hvala 0
16 godina
Problem s ulaskom u bios - ms-7270

kad upalis komp brzo klikneš delete

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s ulaskom u bios - MSI MS-7270

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.

Kada se izvadi baterija sa maticne da li se bios nakon ponovnog vracanja baterije vrati u default postavke.

Samo da napomenem da je na taj comp umrezeno jos 5 compova, pa me zanima sa te strane.

Da li ce doci do problema, odnosno postavljanja svih postavki u defaultne.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s ulaskom u bios - MSI MS-7270

@axelox..

-da, vađenje bi trebalo resetirati sve na def. postavke, kod nekih ploča ostane password (poseban jumper) ako je to razlog?

-nebi trbalo doći do problema ali (uvijek 'ali') može. Zbog preraspodijele IRQa, Comm, LPT i sl. ... Mrežne postavke uglavnom nemaju veze s biosom (osim MAC adrese koja se može podešavati)

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

@axelox..

-da, vađenje bi trebalo resetirati sve na def. postavke, kod nekih ploča ostane password (poseban jumper) ako je to razlog?

-nebi trbalo doći do problema ali (uvijek 'ali') može. Zbog preraspodijele IRQa, Comm, LPT i sl. ... Mrežne postavke uglavnom nemaju veze s biosom (osim MAC adrese koja se može podešavati)

Thanks na odgovoru.
Problem je zaista u passwordu. Zaboravio sam ga i sad se postavlja pitanje kako u bios. Probao sam sa  backdoor passwordima (award bios) ali nista od toga. Googlao sam malo pa kazu jos da postoje i programi koji to rade al je problem sto nemam nacina da ih prebacim na comp. Nema cd/dvd a ni disketara ni usb-a. Mreza je postavljena na tih 5 racunala ali ni jedan nema mogucnost connectiranja na Internet.
Imas mozda kakvu ideju kako to pokusati srediti? Sta se moze nesto napraviti sa tim jumperom?
16 godina

@axelox

u blizini baterije mora biti jumper (ili bez jumpera, samo lem-kontakti) za CLR-Cmos, ako je ploča koja pass ima odvojeno mora biti i za to.. -jedino traženje po ploći ili pronađi na netu manual od MBO...

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice