MSI 870A G54 ddr slots ?

poruka: 7
|
čitano: 1.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
MSI 870A G54 ddr slots ?

Matična mi je nova i nakon mjesec dana pojavio se no signal ! Utkrio (mjenjajuci ram pločice po slotovima) sam da 1 i 3 slot nerade ,tako da sad nemam dual chanell nego single slot 2 i 4.Također sve uredno radi i samo sa jednom pločicom u 2 i 4 slot . Mislio sam da je do memorije i odnio je u servis , tamo je lik odradio mem test za obje pločice i memorija je ipravna , rekao mi je da uradim BIOS update i vidim. Uradio BIOS update i ponovo provjerio sa Memtest+ i memorija je definitivno ispravna. Probao sam OCCT na auto postavkama sat vremena i sve je proslo uredno bez gresaka CPU je ispravan. Sta mi je jos probati ili da nosim u servis(trgovinu) i trazim drugu ploču ako mognem Asusicu 870TD EVO ( ima 8 phase) ? Molim za savjet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MSI 870A G54 ddr slots ?

Ništa čudno za tu seriju..Dosta njih se žali na tu ploću...odnesi ju u servis i zamjeni za Asrock 870Extrem3..770 extreme 3 ili onu asusicu koju si predložio...Ako neplaniraš cf.onda ti je asusica najbolji izbor..

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: MSI 870A G54 ddr slots ?
joyjoy kaže...

Matična mi je nova i nakon mjesec dana pojavio se no signal ! Utkrio (mjenjajuci ram pločice po slotovima) sam da 1 i 3 slot nerade ,tako da sad nemam dual chanell nego single slot 2 i 4.Također sve uredno radi i samo sa jednom pločicom u 2 i 4 slot . Mislio sam da je do memorije i odnio je u servis , tamo je lik odradio mem test za obje pločice i memorija je ipravna , rekao mi je da uradim BIOS update i vidim. Uradio BIOS update i ponovo provjerio sa Memtest+ i memorija je definitivno ispravna. Probao sam OCCT na auto postavkama sat vremena i sve je proslo uredno bez gresaka CPU je ispravan. Sta mi je jos probati ili da nosim u servis(trgovinu) i trazim drugu ploču ako mognem Asusicu 870TD EVO ( ima 8 phase) ? Molim za savjet ?

Kokokoko s ovog foruma je imao priličnih problema s ovom pločom... odnesi je svakako na servis i traži da ti je zamjene za ASRock 870 Extreme3.

15 godina

Nemaju Asrock u ponudi i ako mognem ovu asusicu sa 8+1 phase power design ili Asus M4A88TD-V EVO usb3 slicna samo ima grafiku .

14 godina
joyjoy kaže...

Nemaju Asrock u ponudi i ako mognem ovu asusicu sa 8+1 phase power design ili Asus M4A88TD-V EVO usb3 slicna samo ima grafiku .

Zamjeni za bilo što u tom rangu samo nemoj opet taj MSI Pošto je dosta loš...Ta asusica je dobar odabir ;)

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
14 godina
neaktivan
joyjoy kaže...

Taj Asus je super odabir.  {#}

15 godina

Nosio u servis (mb,cpu,ram,grafa) nakon par sati testiranja sve i jedna komponenta ispravna ! ista mb koju su mi zamjenili prije ove kažu i ona ispravna nešto te drugo zeza. došao kući i evo na stolu sve montirao , gle i kod mene radi. imao sam veliku blamažu čak sam i pitao za zamjenu za asus mb ali su rekli to ne može ( ipak nije pijaca) da je neistravna moglo bi ali ovako NE.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice