Matična mi je nova i nakon mjesec dana pojavio se no signal ! Utkrio (mjenjajuci ram pločice po slotovima) sam da 1 i 3 slot nerade ,tako da sad nemam dual chanell nego single slot 2 i 4.Također sve uredno radi i samo sa jednom pločicom u 2 i 4 slot . Mislio sam da je do memorije i odnio je u servis , tamo je lik odradio mem test za obje pločice i memorija je ipravna , rekao mi je da uradim BIOS update i vidim. Uradio BIOS update i ponovo provjerio sa Memtest+ i memorija je definitivno ispravna. Probao sam OCCT na auto postavkama sat vremena i sve je proslo uredno bez gresaka CPU je ispravan. Sta mi je jos probati ili da nosim u servis(trgovinu) i trazim drugu ploču ako mognem Asusicu 870TD EVO ( ima 8 phase) ? Molim za savjet ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ništa čudno za tu seriju..Dosta njih se žali na tu ploću...odnesi ju u servis i zamjeni za Asrock 870Extrem3..770 extreme 3 ili onu asusicu koju si predložio...Ako neplaniraš cf.onda ti je asusica najbolji izbor..
Matična mi je nova i nakon mjesec dana pojavio se no signal ! Utkrio (mjenjajuci ram pločice po slotovima) sam da 1 i 3 slot nerade ,tako da sad nemam dual chanell nego single slot 2 i 4.Također sve uredno radi i samo sa jednom pločicom u 2 i 4 slot . Mislio sam da je do memorije i odnio je u servis , tamo je lik odradio mem test za obje pločice i memorija je ipravna , rekao mi je da uradim BIOS update i vidim. Uradio BIOS update i ponovo provjerio sa Memtest+ i memorija je definitivno ispravna. Probao sam OCCT na auto postavkama sat vremena i sve je proslo uredno bez gresaka CPU je ispravan. Sta mi je jos probati ili da nosim u servis(trgovinu) i trazim drugu ploču ako mognem Asusicu 870TD EVO ( ima 8 phase) ? Molim za savjet ?
Kokokoko s ovog foruma je imao priličnih problema s ovom pločom... odnesi je svakako na servis i traži da ti je zamjene za ASRock 870 Extreme3.
Nemaju Asrock u ponudi i ako mognem ovu asusicu sa 8+1 phase power design ili Asus M4A88TD-V EVO usb3 slicna samo ima grafiku .
Nemaju Asrock u ponudi i ako mognem ovu asusicu sa 8+1 phase power design ili Asus M4A88TD-V EVO usb3 slicna samo ima grafiku .
Zamjeni za bilo što u tom rangu samo nemoj opet taj MSI Pošto je dosta loš...Ta asusica je dobar odabir ;)
Taj Asus je super odabir.
Nosio u servis (mb,cpu,ram,grafa) nakon par sati testiranja sve i jedna komponenta ispravna ! ista mb koju su mi zamjenili prije ove kažu i ona ispravna nešto te drugo zeza. došao kući i evo na stolu sve montirao , gle i kod mene radi. imao sam veliku blamažu čak sam i pitao za zamjenu za asus mb ali su rekli to ne može ( ipak nije pijaca) da je neistravna moglo bi ali ovako NE.