ja uzeo asus p8z68-v, ukratko radi iz kutije sve kako treba (tako sam i po testovima čitao da nema mušica)..
uefi dobar, nema bugova barem kolko sam ja vidio, auto oc ploča ga je stavila na 4.4, sve stabilno, nijedan bsod, temperature milina, jedino je asus suite onaj programčić smeće žešće...bitno da je sve ostalo na mjestu..btw kreten nisam ugurao ram pločicu na jednoj strani do kraja, al sreća pa matična ima dosta ledica po sebi pa (ona koja blinka) znači da nešto nije uredu s tom komponentom (super su to riješili), super stvar sa tom detekcijom "kvara" da odma vidiš koja komponenta radi problem
koristim tu ploču i samo IGPU zasad, fercera sve bez ikakvog problema, čak i uživam na cod4 preko toga set-upa...eto čisto moj osvrt ukoliko neko razmatra te asusove ploče...
Svi imaju program smeće, npr kod frenda koji je već izludio sa svojom A770DE+ jer ga zvučna stalno zeza i sa sleepa se neželi vratit, nemože ni OCat više od 3200mhz svog Phenoma 920, na ECS od 300kn koja mu je u drugom kompu može :( OC Tuner mu se stalno freeza i bloka