Matična za i5 3570k

poruka: 100
|
čitano: 19.565
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Matična za i5 3570k
itomic009 kaže...
Skole07 kaže...

pozdrav ljudi!

Planiram kupit novu maticnu za I5 3570k,

konfiguraciju sam kupio prije godinu dana i slucajno nisam obratio paznju na oznaku (M) trenutne maticne ploce misleci da kupujem obicnu asrock extreme4...

Uglavnom imam cooler master 212 EVO pa s obzirom da 3570k ima dobar oc potencijal, planiram ga ocat u buducnosti.

budzet je do 1000 kn.  pa me zanima po vama najbolji izbor za tu cijenu?? 

Hvala unaprijed!

Pa možeš slobodno clockati i na toj M ploči koliko god može držati hyper. M je oznaka manjih odnosno kraćih modela a ne da ne možeš clockati.

Ne znam ja se ne razumijem u to ali cuo sam da taj procesor nije nikako za tu plocu jer da obicna extreme 4 ima 8+4 faze dok ova manja nema pa shodno tome nije za oc {#} tu je usporedba extreme4-M extreme4

NightHawk
14 godina

Pa nije ti ni cooler za neke žestoke clockove. Do nekih 4.5Ghz su ti dobri i matična i cooler osim ako te zadesio baš neki loš primjerak.

12 godina
neaktivan
Matična za i5 3570k

moguce da me zadesio los primjerak da, jer od pocetka nije radio turbo boost kad ga ukljucis u biosu tj. pojavljivao se plavi ekran isto tako kad brisem stare graficke drivere nestane slika na ekranu i ne pojavljuje se dok ne promjenis ulaz...

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Probaj flashat najnoviji BIOS pa vidi jel se šta mjenja.

12 godina
neaktivan
Matična za i5 3570k

probavao sam i najnoviji bios ali ista stvar, uglavnom odlucio sam se je rjesit i zamijenit je za novu pa eto trazim savjet za najbolji izbor do 1000 kn.?? {#}

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Potraži onda neku od Asusa ili Gigabyte sa Z77 chipsetom.

15 godina
neaktivan
Matična za i5 3570k
Evo ja sam bas neki dan uzeo i5 3570k i giga z77 ds3h! Sad se samo moram odlucit na cooler pa zabava pocinje! Razmisljam on mungenu! Neki prijedlog? Jos imam sapp 7870 oc edition! Sve u svemu za sad bez oc radi sve odlicno!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
shammay kaže...
Evo ja sam bas neki dan uzeo i5 3570k i giga z77 ds3h! Sad se samo moram odlucit na cooler pa zabava pocinje! Razmisljam on mungenu! Neki prijedlog? Jos imam sapp 7870 oc edition! Sve u svemu za sad bez oc radi sve odlicno!

Mugen 4 ili u Oprić Informatika Noctua !

13 godina
neaktivan
Matična za i5 3570k
Pozz, trebam sto jeftinije mogucu mobo za intel i5 3570k, ako jps tko gleda ovu temu bio bih zahvalan :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice