- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko ??
... izgleda da ovdje ljudi znaju samo sklapat konfiguracije i nista vise :( .... pomagajte !! :// nije valjda da cu morat plocu mijenjat !!
bump
Kupi L-SATA kablove i stat će...
Da, preglupo mjesto za SATA konetore...
Kupi L-SATA kablove i stat će...
Da, preglupo mjesto za SATA konetore...
kakvi su to L SATA konektori ?? moze link ??
Da L-SATA je odlično rješenje, jer kabel ne ide vertikalno u konektor, već horizontalno, ispod kartice
Da L-SATA je odlično rješenje, jer kabel ne ide vertikalno u konektor, već horizontalno, ispod kartice
Možda i bude nešto od tog L-konektora, ali ja sam imao isti problem, grafička mi je je na jednoj matičnoj isto prelazila preko SATA port-ova, i nisam imao koristi od L-konektora, nisam ga mogao ugurat nikako!?
Možda i bude nešto od tog L-konektora, ali ja sam imao isti problem, grafička mi je je na jednoj matičnoj isto prelazila preko SATA port-ova, i nisam imao koristi od L-konektora, nisam ga mogao ugurat nikako!?
niži jesu od običnih konektora ... sad dal je to dovoljno vidjet cu kad mi graficka dođe :)
-koliko konektora koristiš? - prva dva, lijevo bi morali biti dostupni bez obzira na VGA. Za sve ostalo L.
Pola konektora grafa pokrije
Pola konektora grafa pokrije
sve ih grafa pokrije ... samo se nadam da ovaj put nece biti previsoki ...