Trebam pomoc oko slaganja novog gejmerskog kompa
evo npr grafička , matična i procesor do 3k
Kupujem novu gejmersku grafičku , procesor , matičnu , rame , napajanje
Evo. Ako možeš povećati budžet za 300 kn uzmi još 2 gige rama, a ako nemreš sad uzmeš kasnije.
kako da stavim sliku košarice u adm-u pa da ti pokazem sta mislim uzet tnx:)
Evo. Ako možeš povećati budžet za 300 kn uzmi još 2 gige rama, a ako nemreš sad uzmeš kasnije.
Evo kak ja to radim:
1) Pritisnem tipku PrintScreen
2) Otvorim program IrfanView- Edit-Paste
3) Mišem označim sadržaj košarice- Edit-Copy
4) Ponovno pokrenem IrfanView- Edit-Paste
5) Na kraju- File-Save as
Evo kak ja to radim:
1) Pritisnem tipku PrintScreen
2) Otvorim program IrfanView- Edit-Paste
3) Mišem označim sadržaj košarice- Edit-Copy
4) Ponovno pokrenem IrfanView- Edit-Paste
5) Na kraju- File-Save as
di pritisneš printscreen ?
Samo TI možeš vidjeti sadržaj svoje košarice. Printscreen je desno od F12, piše: Prnt Scrn
Samo TI možeš vidjeti sadržaj svoje košarice. Printscreen je desno od F12, piše: Prnt Scrn
ok
Evo
Dobra konfa, samo bez napajanja.
Evo
Dobra konfa, samo bez napajanja.
da, ali si reko da može bilokoje napajanje,a ja imam napajanje od ovog kompa kojeg cu nadogradit
da, ali si reko da može bilokoje napajanje,a ja imam napajanje od ovog kompa kojeg cu nadogradit
Ne može bilo kakvo napajanje. Razlika je u kvaliteti i snazi. A to je vrlo bitno za pojedine komponente i njihove potrošnje. Reci šta imaš od napajanja.
EDIT: ja bi osobno išao na onu ploču što je kolega batista preporučio (da ja kupujem).
Ne može bilo kakvo napajanje. Razlika je u kvaliteti i snazi. A to je vrlo bitno za pojedine komponente i njihove potrošnje. Reci šta imaš od napajanja.
neznam sad. sutra cu otvorit komp pa cu vidit kakav je pa javim.
a i ako ima jedan dobar za moju konfu priloži tnx
Što se ploče tiće osobno da kupujem, stavio bi onu što je kolega batista stavio. Napajanje staviš corsair CX400.
čoveče mi tebe ne kontamo,de ti nama kaži šta ti trebaš ????
ti si prvo reko da hoćeš gamersku konfu pa kasnije si reko oćeš proc,grafu i matičnu do 3000kn
de ti men sad finoo reci šta ti sve trebaš i do koje cijene ja sam ti profić u slaganju konfi
čoveče mi tebe ne kontamo,de ti nama kaži šta ti trebaš ????
ti si prvo reko da hoćeš gamersku konfu pa kasnije si reko oćeš proc,grafu i matičnu do 3000kn
de ti men sad finoo reci šta ti sve trebaš i do koje cijene ja sam ti profić u slaganju konfi
pa evo grafička,procesor,matična,napajanje,rami - 4000kn - što može bolja gejmerska konfa.ja milim ovo uzet.ali mi jos napajanje fali
Dajte ljudi recite ko je za ,a ko misli da treba nes mjenjat.i kažite mi neko napajanje koje paše ovoj konfi. tnx
Ja sam ti svoj savjet dao. Išao bi na ploču koju je kolega Batista predložio (M3A770DE Asrock) i stavio bi napajanje Corsair CX400. Ubaciš običnu HD5770 i onda sve fino stane u buđet i imaš dobru konfu.
Ja sam ti svoj savjet dao. Išao bi na ploču koju je kolega Batista predložio (M3A770DE Asrock) i stavio bi napajanje Corsair CX400. Ubaciš običnu HD5770 i onda sve fino stane u buđet i imaš dobru konfu.
koliko dode ta obična hd 5770?
Jeli ova gejmerska konfa najbolja do 3500-4000kn ili se jos nes moze zamjenit
procesor stavi phenoma 2 955BE,ostalo je ok