Koji bi bio najbolji procesor za ovu moju šroteks matičnu...prije sam imao GA-M61PME-S2 koja je podržavala sve procesore do Phe II 945 pa čak i Phe II X6 1035t...al pošto je stara matična pregorila i nastala je velika tuga a bogami i potreba za novim procesorom..znam da bi na ovu ploču mogao Phe II 940 ali ga nidje nemogu naći ovdje u BiH pa sad vas pitam koji bi bio najbolji proc za ovu matičnu možda neki stariji Phenom quad ili nešto tako.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne podržava nove Phenom II x4 tako da...
Najjači procesor je Phenom X4 9850 (HD9850WCJ4BGH,rev.B3,SocketAM2+,Quad-Core
Ne podržava nove Phenom II x4 tako da...
Najjači procesor je Phenom X4 9850 (HD9850WCJ4BGH,rev.B3,SocketAM2+,Quad-Core
ee hvala ti mnogo...ja msm da bi mogao Phe II X4 940 pristajati zato što je on AM2+ i nema DDR3 kontrolera u sebi znači sam DDR2..;)) a ova moja matična ima max podršku za AM2+ procesore dok je ova stara gigabajtica imala i za AM3...negoo s kojim procesorima se ovaj Phenom X4 9850 može uspoređivati...????????
???
itko ????
itko ????
Star je phenom i ti mozes svaki ama bas svaki am3 procesor stavit na tu maticnu-bios flash se podrazumjeva!
Phenom 2 555 i asrock 770 extreme 3 taman za tebe dode oko 1300kn!
EDIT:Plocu mjenat obavezno narucis to iz adm U RODBINE U hr i pretras preko granice bez beda jer ces to platit 10%vise u BiH
to ti je extra ideja i fenomenalan potez...ali ja živim u BiH a tamo nema 770 extreme 3 :(((( a morao bi i novi ram uzimati...negoo mene samo zanima s kojim procesorom se Phenom 9950 poredi ??????
Star parira athlonu 2 x3 tak nekako!
Pa ja sam iz BiH narucio komp za 5k kuna i preveo ga perek granice :P
Ne idu na tu ploču ni Athlon II niti Phenom II procevi jer Asus
nije izdao službeni BIOS s podrškom za AM3 proceve.
Stvar lijenosti...
Ma neda mi se editirat ali da je Asus tako lijen ccc
a prave onu RoG hd5970 ccc
Ma ASRock je w2g u vezi toga
Ima i ta odluka smisla pošto će ljudi morati kupovati novu ploču ukoliko žele biti u koraku s tehnologijom. I eto im para u kasici prasici.
ASRock je vjerojatno naj user friendly firma.
Ne idu na tu ploču ni Athlon II niti Phenom II procevi jer Asus
nije izdao službeni BIOS s podrškom za AM3 proceve.
Stvar lijenosti...
ee zato ih mrzima...gigabyte je friendly firma imaju ploču na koju idu svi procesori....sve jedan AM2,AM2+ i 90% AM3 procesora sa samo flashom biosa na F4 ili F5b..GA-M62PME-S2 bi se mogla nazvati univerzalnom pločom ;)))))
Odakle se iz BiH? Možda možemo pronaći šta u Genelecu ili Ingelu po prihvatljivoj cijeni?