Koji CPU ima tih boxed cooler

poruka: 8
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Krecem u sklapanje novog uredsokg PC-a sljedecih specifikacija:

- 8-16 GB memorije

- SSD disk

- 4 monitora (vjerojatno 2 x GT710)

E sad, kako i memorija i SSD vec kostaju dosta (da ne spominjem monitore), razmisljam o AMD procesoru.

Kad sam zadnji puta koristio AMDa prilicno su se grijali i trebali su velike i bucne coolere, sto bi htio izbjeci (zbog toga i idem na SSD).

Dakle koji bi moderniji CPU dosao sa tihim coolerom (boxed)?

OS je Win7, ako je to bitno. Mislim da sam negdje procitao da novi Inteli podrzavaju samo Win10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Koji CPU ima tih boxed cooler
Zar bas mora bit boxed? Kupiš kuler npr Lc cc 95 za 100kn ili lc cc 120 za 200kn. Problem riješen. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Zar bas mora bit boxed? Kupiš kuler npr Lc cc 95 za 100kn ili lc cc 120 za 200kn. Problem riješen. :)

Pa dobro, naravno da nemora, mislio sam da pojednostavim jer se uglavnom zboxani prodaju kod mene.

A moze i i3 6100/7100 biti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 0:49 (NenadX).
10 godina
Ma razumijem ja to, samo ti kazem da tko god traži tih kuler taj uzima aftermarket hladnjake jer su stock hladnjaci bučni i loše hlade. Ja imam lc cc 95 i super je, ali mislim da je lc cc 120 dosta tiši jer ima 12cm vent a i bolje hladi.
13 godina

Nemoj bacati pare na i3, kad ti duplo jeftiniji pentium g4560 ima isti performance...

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Nemoj bacati pare na i3, kad ti duplo jeftiniji pentium g4560 ima isti performance...

Da, vidim na PassMarku su skoro isti, ali kako je G4560 KabyLake generacija, kako stoji stvar sa Windows 7?

EDIT: Evo vidim da Win7 radi uredno, a i boxed cooler je navodno prilicno tih.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 17:10 (NenadX).
13 godina
neaktivan

Ima ljudi koji kažu da im radi, ima ljudi koji javljaju probleme. Ja bih se poštedio muke i išao na win10, pogasiš sve gluposti od win trgovine do updatea i miran si - instaliraš samo ono što želiš.

15 godina
neaktivan
_mark0_69 kaže...

Ima ljudi koji kažu da im radi, ima ljudi koji javljaju probleme. Ja bih se poštedio muke i išao na win10, pogasiš sve gluposti od win trgovine do updatea i miran si - instaliraš samo ono što želiš.

Kad izgleda ko nedovrseni skolski rad. :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice