- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Najbolji od ti skroz jeftinih ti je ovaj što Spominje Stjepanj.
ok a jeli taj cooler tiši od intela?
koliko dba(sone)
Da, imam ti ja taj cooler. Ne čuješ ga ni kad se vrti na full gasu u normalnom zatvorenom kućištu.
ok ali ima jedan problem izgleda da nema u zadru

ok,ali zanima me jos jedna stvar u vezi freezera 11 lp i tog lc,kolike bi mi temp bile sa tima 2 hladnjaka u igrama

Pozz zanima me vodeno hladenje koje bi mi preporucili? da je single radiator 120 MM , zanima me isto tako dali dok kupim to pumpa je ugradena i dobim 1 vent?
Pozz zanima me vodeno hladenje koje bi mi preporucili? da je single radiator 120 MM , zanima me isto tako dali dok kupim to pumpa je ugradena i dobim 1 vent?
ako imaš taj komp pod moj pc.... bolje si te novčeke iskoristi za npr još 2-4gb rama i možda jaču grafičku...prodaš ovu i dodaš...taj procesor nema potrebu za vodenim hlađenjem...pogotovo uz ove ostale komponente....
Ma mislio sam uzet ripjaws 1333 mhz 2x2 za 360 kuna
Ja sam bio isto citao jedan review gdje se taj hladnjak i nije bas pokazao , pa su testeri dali zakljucak da ima i boljih izbora za te novce ! Ovisi na ciju recenziju naletis !
Ovako logicki , kad pogledam mrcinu NH-D14 i tog Enermaxa sumnjam da je razlika samo 3°C !
Imam FRZR 13-icu.Zanima me kako mogu pojačati okretaje venta?
Pozdrav! Evo moje dileme uzeti Corsair H80 i ili Noctua NH-U12S (NH-D14 ne može zbog previsoke memorije). Što je bolje što se tiće performansi, buke i sl., ako neko ima navedene coolere može podijeliti svoje iskustvo s njima.Hvala unaprijed.
Pojacaj struju na uticnici u zidu. (salim se naravno)
Pa mozes skinuti SpeedFan i na njemu reguliraj ventilator.
Pozdrav! Evo moje dileme uzeti Corsair H80 i ili Noctua NH-U12S (NH-D14 ne može zbog previsoke memorije). Što je bolje što se tiće performansi, buke i sl., ako neko ima navedene coolere može podijeliti svoje iskustvo s njima.Hvala unaprijed.
Uzmi Corsair H90 ako imas mjesto za 140mm ventilator na kucistu.
Nažalost imam samo mjesto za 120mm fan.
Pojacaj struju na uticnici u zidu. (salim se naravno)
Pa mozes skinuti SpeedFan i na njemu reguliraj ventilator.
kako kaze kolega, speedfan. tako ja reguliram svoj xtreme.
Kako na speedfanu to raditi,može link za tut ili?
malo prosvrljaj po forumu. ima par gajdova.
maxis
Onda si uzmi Corsair ali bez "I" na kraju, jer imaju problema sa kontrolerima, a u biti ti ni netreba Corsair Link.
Moja preporuka je H60, i bit ce ti dosta.
Ili probusi dodatne 4 rupe i stavi H90 koje ima 30% veci radijator a sa time i bolje hladenje.
AC i30 je no brainer, imam ga na Sandy-u Extreme i odlično hladi i to overclocku 4.3, temp su u loadu cca 60c. 4x8mm direct touch heatpipe..
Uzmi Noctu bez razmišljanja. Da bi ti ovaj Corsair bolje hladio mora bučati kao avion. Ako ne kaniš uzimati vodeno sa većim radijatorom onda ti je najbolji izbor Noctua.
mislim si taj uzet nije skup oko 50 kn. Dali bi se to isplatilo ako imate neki bolji hladnjak za preporucit a da je ispod 100 kn napisite
Pozdrav,
trebam savjet koji cpu cooler kupit (AIR/Vodeno) za AMD FX 8150 (8 core).
Cijena (a sta ja znam) cca 500,600 kn.
Koja maticna?
AMD Asrock FX990 Extreme 3
Noctua kaze da ide na plocu,tako da ako zelis da bude hladan,ova je prava stvar za tebe:
Kolko vidim,mobo ima 4+1 dizajn,tako da nije za neki OC,tako da ako planiras OC treba bolja maticna.
AMD Asrock FX990 Extreme 3
Definitivno NH-D14 koju ti je kolega predlozio , samo ako nemas RAM s visokim hladnjacima ! BTW , koji RAM imas ?