Čuo sam da je odličan clocker i da ga se bez puno muke može dobro clocknuti. Trebam vaša mišljenja o ovom procesoru . Je li se isplati kupiti navedeni CPU?
Intel Dual Core E2180
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.624
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procesor je dobar clocker ali ako ti matična ploča podržava Intel core2 duo procesore tada ti isplativost kupnje dolazi u pitanje.
Razlog tome je procesor imena(Intel Core 2 Duo-E4500 BOX, 2x2,2Ghz,800Mhz-FSB,775-pin,2Mb-L2) koji u vemilu dođe 399,00Kn
Procesor je dobar clocker ali ako ti matična ploča podržava Intel core2 duo procesore tada ti isplativost kupnje dolazi u pitanje.
Razlog tome je procesor imena(Intel Core 2 Duo-E4500 BOX, 2x2,2Ghz,800Mhz-FSB,775-pin,2Mb-L2) koji u vemilu dođe 399,00Kn
Intel Core 2 Duo E4500 je spor procesor za današnje doba sa time se slažem ali je činjenica da čovjek je imao Pentium Dual core koji ima FSB brzine 800Mhz,
tako je pitanje dali njegova matična podržava brži FSB.Ako podržava u potpunosti se slažem da mu je najbolje kupit E6xxx ili bolji,ali ako ne tada niti nema baš
previše izbora.
Čuo sam da je odličan clocker i da ga se bez puno muke može dobro clocknuti. Trebam vaša mišljenja o ovom procesoru . Je li se isplati kupiti navedeni CPU?
Prvo pogledaj na uputama od matične ploče kakve procesore podržava i ako podržava one koji imaju FSB brži od 800Mhz.
Ako može FSB biti brži barem na 1066Mhz i može biti Core2 Duo onda imaš puno lakši izbor ali za barem 400kn više.
Ako nemože onda možeš kupiti u LINKSU Intel Dual Core E5200 koji radi na taktu od 2,5Ghz.Dođe 599.00kn i piše da je raspoloživ.
imam ja ovaj navedeni iz naslova
kloko ga najvise na 2.61 (vise nece :( , cak sma pci frequency makno sa 100 i stavio na auto da bi ga digo vise od 2.21...)
ali mene maticna prca valjda
kažu ljudi da ovaj proc bez problema sa default coolerom ide n a2.8 bez dizanja voltaze i icega i radi sto posto stabilno
podrzava mi maticna 1066 MHZ FSB.
podrzava mi maticna 1066 MHZ FSB.
osobno ja sam za e5200... na prvi pogled djeluje traljavo, ali pogledajte si malo po netu na kolko se može dignuti...