Intel Dual Core E2180

poruka: 10
|
čitano: 3.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Intel Dual Core E2180

Čuo sam da je odličan clocker i da ga se bez puno muke može dobro clocknuti. Trebam vaša mišljenja o ovom procesoru . Je li se isplati kupiti navedeni CPU?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Intel Dual Core E2180

Procesor je dobar clocker ali ako ti matična ploča podržava Intel core2 duo procesore tada ti isplativost kupnje dolazi u pitanje.

Razlog tome je procesor imena(Intel Core 2 Duo-E4500 BOX, 2x2,2Ghz,800Mhz-FSB,775-pin,2Mb-L2) koji u vemilu dođe 399,00Kn

microman
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Procesor je dobar clocker ali ako ti matična ploča podržava Intel core2 duo procesore tada ti isplativost kupnje dolazi u pitanje.

Razlog tome je procesor imena(Intel Core 2 Duo-E4500 BOX, 2x2,2Ghz,800Mhz-FSB,775-pin,2Mb-L2) koji u vemilu dođe 399,00Kn

Taj proc je užasan clocker.
Ako mu je OC važan najbolje bi bilo ako nađe E6xxx procesor rabljeni ili novi.
Ili ako je više novaca u igri E8xxx procesor.
Sve ispod toga je jednostavno presporo.
Da se clockat nije to frka ali opet je prespor kad se pogleda koliko snage dobije za par sto kuna više
Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
16 godina
neaktivan
microman kaže...

zvao sam ve-mil i pita ih za taj proc još prijepodne i kažu da procesora više nema te da više neće dolaziti te ga skidaju s cjenika za koji dan....točno tako su mi rekli!
16 godina
neaktivan

Intel Core 2 Duo E4500 je spor procesor za današnje doba sa time se slažem ali je činjenica da čovjek je imao Pentium Dual core koji ima FSB brzine 800Mhz,

tako je pitanje dali njegova matična podržava brži FSB.Ako podržava u potpunosti se slažem da mu je najbolje kupit E6xxx ili bolji,ali ako ne tada niti nema baš

previše izbora.

microman
16 godina
neaktivan
fanspeed kaže...

Čuo sam da je odličan clocker i da ga se bez puno muke može dobro clocknuti. Trebam vaša mišljenja o ovom procesoru . Je li se isplati kupiti navedeni CPU?

Prvo pogledaj na uputama od matične ploče kakve procesore podržava i ako podržava one koji imaju FSB brži od 800Mhz.

Ako može FSB biti brži barem na 1066Mhz i može biti Core2 Duo onda imaš puno lakši izbor ali za barem 400kn više.

Ako nemože onda možeš kupiti u LINKSU Intel Dual Core E5200 koji radi na taktu od 2,5Ghz.Dođe 599.00kn i piše da je raspoloživ.

microman
17 godina
protjeran
Intel Dual Core E2180

imam ja ovaj navedeni iz naslova

kloko ga najvise na 2.61 (vise nece :( , cak sma pci frequency makno sa 100 i stavio na auto da bi ga digo vise od 2.21...)

ali mene maticna prca valjda

kažu ljudi da ovaj proc bez problema sa default coolerom ide n a2.8 bez dizanja voltaze i icega i radi sto posto stabilno

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel Dual Core E2180

podrzava mi maticna 1066 MHZ FSB.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fanspeed kaže...

podrzava mi maticna 1066 MHZ FSB.

To je dobro.Pogledaj malo na netu cjene procesora pa odluči.
microman
16 godina
neaktivan

osobno ja sam za e5200... na prvi pogled djeluje traljavo, ali pogledajte si malo po netu na kolko se može dignuti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice