Intel Core i7 920 BOX

poruka: 29
|
čitano: 7.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Intel Core i7 920 BOX

Intel Core i7 920 BOX , s. 1366 ,266 ghz 8mb 1333mhz, 64 bit QuadCore

Dobar dan zanima me ova moja komponenta garancija vrijedi jos godinu dana znaci zanima me za koliko bi ga mogao prodat kad bi ga stavljao na oglas jer nemam iskustva s tim koliko se krecu cijene ? ljep pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Intel Core i7 920 BOX
houska kaže...

Intel Core i7 920 BOX , s. 1366 ,266 ghz 8mb 1333mhz, 64 bit QuadCore

Dobar dan zanima me ova moja komponenta garancija vrijedi jos godinu dana znaci zanima me za koliko bi ga mogao prodat kad bi ga stavljao na oglas jer nemam iskustva s tim koliko se krecu cijene ? ljep pozdrav

1.100Kn je po meni realna procjena. Ni više ni manje od toga, to je još uvijek izvrstan procesor.

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
14 godina
neaktivan

zahvaljujem na odg jer bi htio mjenjat zbog procesora i maticnu a za koliko bi mogao dobit za ovu maticnu ?

http://rog.asus.com/products/Motherboards/Rampage_II_Extreme.htm

evo zbog ovog procesora http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar_input&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.234

moram mjenjat maticnu zbog socketa 

14 godina
neaktivan
houska kaže...

zahvaljujem na odg jer bi htio mjenjat zbog procesora i maticnu a za koliko bi mogao dobit za ovu maticnu ?

http://rog.asus.com/products/Motherboards/Rampage_II_Extreme.htm

evo zbog ovog procesora  http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar_input&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.234

moram mjenjat maticnu zbog socketa

To je super matična, jedna od najboljih sck. 1366 ploča, moja procjena je 1000Kn ukoliko ima garanciju, a ako nema, 900Kn je skroz OK cijena. Ni više ni manje od toga.

Upgrade s i7-ice na Bulldozera ti se po meni uopće nimalo ne isplati i stoga bih ti savjetovao da odustaneš od mijenjanja platforme. Skroz nepotreban i neisplativ trošak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:08 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan

sta ti znaci Bulldozer ?

14 godina
houska kaže...

sta ti znaci Bulldozer ?

FX X8 8120 je Buldozer.Znaci ostavi taj cpu i ne mijenjaj ni njega ni plocu.Ne isplati se.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
houska kaže...

sta ti znaci Bulldozer ?

FX X8 8120 je Buldozer.Znaci ostavi taj cpu i ne mijenjaj ni njega ni plocu.Ne isplati se.

slazem se

15 godina
neaktivan
Intel Core i7 920 BOX

ne da se ne isplati, nego NE MJENJAJ ni pod koju cijenu! Predlazem ti ako te svrbe novci, kupi ili Noctua NH-d14 ili Corsair H100 i klokaj ga bez problema (sa tom plocom).

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intel Core i7 920 BOX

a reci nam zasto bis mjenjao,zbog integrirane grafike ili nesto drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tu su negdje,po meni se neisplati mjenjat,taj i7 će ti još dobro služit neko vrijeme{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

ne da se ne isplati, nego NE MJENJAJ ni pod koju cijenu! Predlazem ti ako te svrbe novci, kupi ili Noctua NH-d14 ili Corsair H100 i klokaj ga bez problema (sa tom plocom).

Potpuno se slazem s tobom.

To je odlican procesor, ne bi ga mijenjao .

I only buy INTEL sry AMD fanboys.
14 godina
neaktivan

pa neznam jer amdov x8  pa je dosta jeftin malo dodam para i to je to evo necu nista mjenjat vidim dosta komentara.hvala ljudi

14 godina
neaktivan
houska kaže...

pa neznam jer amdov x8  pa je dosta jeftin malo dodam para i to je to evo necu nista mjenjat vidim dosta komentara.hvala ljudi

dobra odluka{#}

14 godina
neaktivan

OK hvala jel imas kakav prijedlog za hard disk koji bi mi preporucio imam 640gb black western digital a treba mi bar 2 tb 

14 godina
neaktivan
houska kaže...

OK hvala jel imas kakav prijedlog za hard disk koji bi mi preporucio imam 640gb black western digital a treba mi bar 2 tb 

samsung spinpoint f3 1gb i wd caviar black sata 3 64mb 1gb znam da su odlicni a za disk od 2gb stvarno neznam pa nebi htio ni iznosit prijedlog,radje pricekat neko ko zna,uglavnom za ova 2 bi ruku u vatru stavio,za samsunga obje{#}

14 godina
neaktivan
ima u linksa za 680 za wd
nemogu nac samsung spinpoint f3 1gb al ipak hvala ti 1 gb mi malo brzo mi se i ovo napunilo :/
14 godina
neaktivan
houska kaže...
ima u linksa za 680 za wd
nemogu nac samsung spinpoint f3 1gb al ipak hvala ti 1 gb mi malo brzo mi se i ovo napunilo :/

lins ti je skup,ja sam samsunga uzeo u 9mj i platio 410kn u adm-u,to ti je u zagrebu i jako,jako sam zadovoljan s njim

14 godina
neaktivan
houska kaže...

?

Ovak, s obzirom da već imaš super disk za sustav/backup (Caviar Black), treba ti neki 2TB-ni za storage. Njemu nije u cilju brzina, nego pouzdanost te kapacitet. Izvoli.

16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
houska kaže...

?

Ovak, s obzirom da već imaš super disk za sustav/backup (Caviar Black), treba ti neki 2TB-ni za storage. Njemu nije u cilju brzina, nego pouzdanost te kapacitet. Izvoli.

Jel se meni čini ili ovi disk na slici ima PATA sučelje...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Ovaj na slici ima ,ali pošto ne postoji PATA disk veći od 500 gb ,sigurno je greška u slici! A ovo su konkretne specifikacije tog diska! KLIK

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 15:23 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Caesar et Brutus kaže...
houska kaže...

?

Jel se meni čini ili ovi disk na slici ima PATA sučelje...

Da, pa što? Ta slika je samo indikativna, što znači da ne mora odgovarati pravom izgledu proizvoda, tako da ni ne odgovara u ovom slučaju. Disk koji je linkan izgleda ovako.

16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
  Da, pa što? Ta slika je samo indikativna, što znači da ne mora odgovarati pravom izgledu proizvoda, tako da ni ne odgovara u ovom slučaju. Disk koji je linkan izgleda ovako.

To odaje ozbiljnost firme... slika bi bar donekle trebala odgovarat proizvodu, al eto to nije tema.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Caesar et Brutus kaže...

To odaje ozbiljnost firme... slika bi bar donekle trebala odgovarat proizvodu, al eto to nije tema.

Nađi mi negdje isti ili sličan disk po takvoj cijeni... Nemoguća misija, nenormalno su digli cijene diskova trenutno.

14 godina
neaktivan
Intel Core i7 920 BOX

ti i ja smo vec razgovarali privatno pa reci ljudima za ssd i mozda ti preporuce bolje nego ja,uglavnom cini mi se da je Cesar pametan covjek pa mozes s njim razgovarat isto,e da i rekao sam ti da su green diskovi za storage,nisu preporucljivi za sistem pa ti odluci sto bi ti trebalo,pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 16:26 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Mitsuoka kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Nađi mi negdje isti ili sličan disk po takvoj cijeni... Nemoguća misija, nenormalno su digli cijene diskova trenutno.

ocito da nase trziste brzinom munje (kao na burzi) reagira na trenutnu katastrofu vezanu za poplave u Tajlandu i poplavu WD-ove tvornice....nevjerojatno. Jedva cekam EU pa da ih strana konkurencija izroka {#} 

kazu ljudi, ovaj disk nije los http://www.links.hr/?naziv=tvrdi-disk-2000-0-gb-samsung-spinpoint-f4-ecogreen-sata-32mb-5400-okr-min-za-desktop&option=artikl&id_kategorija=051510&id_artikl=051.510.131

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 17:57 (xyan).
14 godina
neaktivan

usporedba ti je fail 3.6 vs 2.6 sa 2 klika u biosu taj i7920 ostavi u prasini sjelu amd-ovu armadu.. zato ne trolajte dosadni ste vec.

xfact
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

usporedba ti je fail 3.6 vs 2.6 sa 2 klika u biosu taj i7920 ostavi u prasini sjelu amd-ovu armadu.. zato ne trolajte dosadni ste vec.

Toliki si fanboy da ni citat ne znas {#}

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
=xfact= kaže...

Toliki si fanboy da ni citat ne znas {#}

ah my bad.. {#}

xfact
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice