Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.752
|
čitano: 3.352.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
13 godina
protjeran
Intel i7 Club

Takoder, trenutno 6600k kuca na 4.8ghz 0/24 i7 7700k ce mi sjesti kao budali šamar ako se pokaze dobar, vec godinama gradim osobnu "ghz ljestvicu" i nadam se da cu u ovoj godini ili najkasnije sljedecoj imati 5ghz za 0-24, a da temp u gamingu neidu prek 70°cLP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Intel i7 Club

Pa mislim da je još prevelika cijena za i7 7700k od 300$ ako još malo spuste onda će biti ok i tako da ću i ja ići na njega i upisivati se u club od 5ghz za 24/7. Ovo govorim ako cijene po microcentar-u koji je jučer objavio novi cjenovnik što uopće nemora biti točan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 1:29 (dreadmoore).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Intel i7 Club
Po novim cijenama ja bi mogao 7700k dobit ispod 2000kn kao prije rasta dolara😎
17 godina
odjavljen
Intel i7 Club
prodajem jednu od mašina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hebo vas DE,na mobu kujca ne razumim :D.
Jedino bih volio imat Rayzen 8/16 zbog foldanja ipak je 8 jezgri 16 sisa!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 9:25 (volegradele).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Hebo vas DE,na mogu kujca ne razumim :D.

Razumiješ grafove. :) 

prodajem jednu od mašina
12 godina
Tonči kaže...
volegradele kaže...
Hebo vas DE,na mogu kujca ne razumim :D.

Di je u tim grafovima Ryzen ?!?

neda mi se
17 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Tonči kaže...

Di je u tim grafovima Ryzen ?!?

Kakvo je to pitanje? Pa učit ćeš u školi kako se koriste ovakve informacije. Dedukcija, indukcija, projekcija... :)

Svakako, i7 klub uskoro bi se mogao smanjiti nastavi li Intel držati cijene koje drži. 

prodajem jednu od mašina
17 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Ja isto ne kontam koja je poanta tih grafova. Jedino sto vidim da 4 jezgreni i7 ima iste performanse kao i ovi sa vise jezgri...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
Intel i7 Club

Da ja ne razumim,hebeš ga nisam napredan,već godinu sam na zaostalom i5 6600K,

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Intel i7 Club

Vidjet ćemo kroz 2-3 dana te grafove i trenutni status Intela i amd-a a ovo je samo mlacnje slame.A ono najbitnije što mene zanima od Amd koliko će se moći klokati i kolika će razlika biti u preformansama.Te ja kao obični korisnik kojem ne trebaju jezgre i thredovi i na ovom imam previše koje ne iskoristavam do kraja.Osim ako ima neki način da mogu imati dodatnu zaradu tim rendanjem i načinom kako odmah ću kupiti ryzen 1700-x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Pa i nema, za većinu igara je nebitno (nažalost, nemamo grafove za clock vs clock). Ali onih par igara koje može koristiti više jezgara, koristi ih pa imaš 15-40% ubrzanja, što nije malo. Ako CPU kupuješ na dulji rok, 8-core je bolja investicija za isti novac.

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

Neznam tko je pricao da moze nabaviti nove i7 7700k po dobroj cijeni, ali ako vidi poruku neka mi se javi na PM.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel i7 Club

Nema za tebe izdajico nista, rekao si da si narucio Ryzen haha!lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 0:40 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

Mozda i bolje da se ne nađem sa tobom 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Što je dobra cijena za 7700K?

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

Pa pošto ga je moguce kod nas sa porezom novog u ducanu kupit za 2850kn sa besplatnom dostavom, onda bi dobra cijena za novog od nekog "švercera" bila 2450kn, ako kod njega nemozes dobit i garanciju (a procesor je svejedno nov) onda 2200kn bi moglo proč.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Intel i7 Club

I ja bi svoj 4770k i z97 rado zamjenio za z170 i 7700k. Šta ćeš, volim sedmice. 

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 1:09 (skorvy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Mozda i bolje da se ne nađem sa tobom 

kaj ces me razbit? nemoj da povedem Glavas_ZG s sobom

2100kn vani kosta 6700k, tray izvedbe jos jeftinije, ako ces "prati" pdv taj cpu te izade cca 1800kn, ali posto si "el bahati" na forumu broj nebus dobio, barem ne od mene!sad udaraj koliko oces!LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 1:20 (Stjepanj).
13 godina
neaktivan
Intel i7 Club

I ja pratim 7700k, sad gledam ista cijena za ryzen 1700 i 7700k pa mi bogohulje dat iste novce za "pola" procesora, al onda opet jednostavnije samo uzet proc sad pa ako ikad zafali snage uzet am4 (koristit će ga do 2020.) i ima nešto u toj brojci od 5ghz. Teška odluka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel i7 Club

ti vec imas plocu, a Amd  ploce tog ranga su 3x skuplje nego kod intela! Izbor je ocigledan barem sto se tice Gaming-a!lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 1:28 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

Kao da i imas štelu za taj proc, da ga nabavis za te pare o kojima sviras nebi ti bio i5 u konfi. A i7 6700k nemas sigurno u nijednom europskom ducanu za 2100kn, a kamoli da ti ga netko sredi za 1800, a ti me sad slobodno demantiraj linkovima 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 1:32 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel i7 Club

kakvim linkovima? pa ja kupujem/nabavljam te procesore za gotovinu!(kaj bi ti da ti odam svoje švercere javno?) oces odma i7 6850K za 2000+manje nego u najeftinijoj trgovini? i kakve veze ima to sto ja imam i5 u svojoj konfi? sutra moze biti drugi, prekosutra treci...aj spavati ti si rekao da kupujes samo u trgovini, tako da sutra pravac u trgovinu i iskesiraj 2700kn pa pametuj do mile volje..LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 1:46 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

Javi mi se na PM ako si za ozbiljan posao, ja lovu imam spremnu u đepu, potrosit cu je ili u ducanu ili kod tebe (ako stvarno imas neki izvor za bolju cijenu).

EDIT:

Da je to istina vec bi njuškalo bilu puno tih jeftinih Skylakea i Broadwella-E po ultra niskim cijenama, a taj tvoj nabavljac bi okretao finu lovu ali kolko vidim nema ih bas.

EDIT:

Meni je iskreno svjedno, necu ja nikog povlacit za rukav, neces , nemoras, sportski pozdrav od mene 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 1:49 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel i7 Club

Je evo trci covjek objavljivati po oglasnicima da "pere" masovno pdv i uzima gotovinu...nekuzis ti neke stvari ocigledno!eod!LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

Ne vec ti pricas gluposti, kao prvo taj tvoj nemre nikako nabavit proc sa garancijom ako mu sve ide prek firme jer je onda proc na firmu pa ga netko drugi nemre ni reklamirat (a i sam si pricao da procevi od njega nemaju garanciju), kao drugo nemre ga nikako nabavit za lovu o kojoj ovdje pjevas zato jer najjeftiniji i7 7700k u njemackoj ide za 2550kn u ducanu, oduzmi 19 posto njemackog PDVa i to je opet preko 2000kn, znaci daleko i od tvojih 1800kn, plus kaj on i da ga daje za 2000kn opet nema nikakvu zaradu za sebe.

Mada nebitno, veceras radim narudzbu za i7 7700k i msi z270 gaming m7, u ponedeljak krecem sa slaganjem i benchanjem

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 2:17 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel i7 Club

Ja ih mogu nabaviti po nižim cijenama a opet tko si mi ti ili bilo drugi u životu.Da se bavim trgovinom možda bih ti  nabavio ali već sam rekao jedna od mogućnosti kako ga kupiti a manje platiti. Neda mi se ponovno ponavljati način imaš na temi ryzen pa ako se možeš snaći snađi se.Uglavno treba ti putovnica koja nije članica EU da bi ga dobio bez poreza.

Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
protjeran
Intel i7 Club

Kad već raspravljate o "švercerima" i procesorima na firme. Ja sam nekad davno povoljno uzeo 6600K, koji je kupljen prek firme, dakle nemam račun + na kutiji procesora piše da to nije primjerak za prodaju. Lik koji mi ga je prodao rekao mi je da se garancija ostvaruje direkt kod Intela, i stvarno kad ukucam broj na Intelovoj stranici piše da ima jamstvo. Što sam to kupio

My pleasure darlin

1 0 hvala 0
15 godina
Jim Raynor kaže...

Kad već raspravljate o "švercerima" i procesorima na firme. Ja sam nekad davno povoljno uzeo 6600K, koji je kupljen prek firme, dakle nemam račun + na kutiji procesora piše da to nije primjerak za prodaju. Lik koji mi ga je prodao rekao mi je da se garancija ostvaruje direkt kod Intela, i stvarno kad ukucam broj na Intelovoj stranici piše da ima jamstvo. Što sam to kupio

Baš sam se pitao tko si ali evo nešto mi je ostalo u sjećanju pa sam se sjetio pogotovo sad kad si rekao koji procesor si kupio.Posto ti je prošli Nick name protjeran

12 godina
Lucidius kaže...

Javi mi se na PM ako si za ozbiljan posao, ja lovu imam spremnu u đepu, potrosit cu je ili u ducanu ili kod tebe (ako stvarno imas neki izvor za bolju cijenu).

EDIT:

Da je to istina vec bi njuškalo bilu puno tih jeftinih Skylakea i Broadwella-E po ultra niskim cijenama, a taj tvoj nabavljac bi okretao finu lovu ali kolko vidim nema ih bas.

EDIT:

Meni je iskreno svjedno, necu ja nikog povlacit za rukav, neces , nemoras, sportski pozdrav od mene 

Istina je, meni je sredio ovog i7 6850k koji u našim dučanima košta 5000+ kn za 3300kn 

ništa mi se neda
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice