Gigabyte ga-ma69g-s3h
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.075
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
performanse neće biti idealne, ali bi bile bolje...
više je problem što se na takvu ploču ne isplati ulagati, eventualno u polovni (jeftini)procesor
Upravo ti je kolega Igy objasnio... Od AM2+ procesora nećeš moći ostvariti 100%-tni potencijal, ali će ukupne performanse biti osjetljivo bolje.
Do sada sam čitao da se u takvim slučajevima (ugradnja AM2+ CPU na AM2 ploču) gubi 5-10% ukupnog potencijala, ali to je nešto što te ne bi trebalo brinuti.
Vidim da tvoja ploča (uz obaveznu nadogradnju BIOS-a i u MBO reviziji 1.0) PODRŽAVA i nekolicinu AM3 procesora koji su trenutno puno dostupniji na tržištu pa možeš slobodno razmisliti i o kupovini jednog AM3 procesora
revizija ti piše na ploči, a probaj ju očitati i s programom cpu-z (kategija mati. ploča) ili aida64
edit: meni se čini da ta ploča ima samo jednu reviziju (1.0)
Na ploči ti mora pisat GA-MA69G-S3H malo dalje ti pišwe rev. 1.0 ako tako piše.
revizija ti piše na ploči, a probaj ju očitati i s programom cpu-z (kategija mati. ploča) ili aida64
edit: meni se čini da ta ploča ima samo jednu reviziju (1.0)
Zar nevidiš da je reko bez proca nemreš očitat CPUZ-a.
Zar nevidiš da je reko bez proca nemreš očitat CPUZ-a.
da, ali mora nekako ocitat kad kaze da nema na ploci, nek posudi proc ako moze
nisam vidio na njihovoj stranici drugu plocu osim one s rev 1.0, pa pretpostavljam da je to jedina
Na ploči piše samo ga-ma69g-s3h bez revizije
A ništa, probat ću onda na ebayu nabavit neki am2 proc.
hvala
potrudi se izravnat pinove...mom frendu se dogodila ista stvar pa sam ja muku mucia i uspia...
nisam vidio na njihovoj stranici drugu plocu osim one s rev 1.0, pa pretpostavljam da je to jedina
Na ploči piše samo ga-ma69g-s3h bez revizije
A ništa, probat ću onda na ebayu nabavit neki am2 proc.
Ova ploča ima samo prvu i jedinu reviziju - rev. 1.0.
Svejedno, ako imaš nekog frenda koji ti je voljan posuditi svoj AM3 procesor, svakako ga isprobaj. Ne znam koliko se kupovina procesora preko eBaya isplati. Dostava traje dugo, a što se tiče cijena, po našim se oglasnicima daju pronaći jeftiniji primjerci AM2/AM2+/AM3 procesora nego na eBayu.