- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postedi me (nas sve) jeftinih internet portala koje pisu nepismeni ljudi
Prestanite pisati voltaza, imamo mi nase rijeci za to a to je napon!!!
fakat nebitno, bitno je da se razumijemo.
Nije zaista, ruzno je cuti da informaticki pismeni ljudi ovako lupaju i jos kad se nadju u krugu ljudi koji su istog ili viseg obrazovanja pa kad tako nesto lupis, to je stvarno ruzno.
Ja sam SSS i pisat cu voltaza i dalje
Nije zaista, ruzno je cuti da informaticki pismeni ljudi ovako lupaju i jos kad se nadju u krugu ljudi koji su istog ili viseg obrazovanja pa kad tako nesto lupis, to je stvarno ruzno.
Bar cemo se necem smijati zar ne ? Nije mi baš jasno koja je razlika jer sam i ja SSS između napona i voltaže? :)
Pardon ja sam samo NKV
Pozdrav
Voltaza je po narodski, a chaselol mrzi narod
Bar cemo se necem smijati zar ne ? Nije mi baš jasno koja je razlika jer sam i ja SSS između napona i voltaže? :)
Pardon ja sam samo NKV
Pozdrav
voltaza je po vuku, ne? voltage? valjda
Busted!
Stvar je u tome da sam citao da zvuk tj ALC892 bas i nije neka sreca, posto se opcenito ne kuzim u audio drivere, a vidim da vas dosta ovdje ima tu plocu, kakva su vasa iskustva sa kvalitetom zvuka?
Stvar je u tome da sam citao da zvuk tj ALC892 bas i nije neka sreca, posto se opcenito ne kuzim u audio drivere, a vidim da vas dosta ovdje ima tu plocu, kakva su vasa iskustva sa kvalitetom zvuka?
Integrirane zvucne kartice su vec jako dugo sasvim pristojne kvalitete. Osim ako ti frend ima solidan sustav koji kosta kao 30 tih strojeva - nema se za sta brinuti...
Ne bih se složio. Ako ima ikakve ok slušalice i zvučnike, bit će jako razočaran s tim slabim ALC892. Ja imam sličan na svojoj ploči i toliko me nasekiralo da samo odmah kupio Asus Xonar U7. ALC1220 je već ok.
Ne bih se složio. Ako ima ikakve ok slušalice i zvučnike, bit će jako razočaran s tim slabim ALC892. Ja imam sličan na svojoj ploči i toliko me nasekiralo da samo odmah kupio Asus Xonar U7. ALC1220 je već ok.
Slabim u kom smislu? Slab izlaz (za slusalice), sum, nesto trece?
Ja ne korisim audio izlaze na ploci pa ne mogu pomoci
Ne može tjerati normalne slušalice da ga jebeš. Kad na tom ALC-u pojačaš na 100% to zvuči slabo kao da je 15% sa ovom zvučnom. Kao drugo, zvuk je sada kristalno čist ali to već treba i puno bolji zvučnici da se primjeti. Uglavnom, ako imaš poštene sluške i zvučnike i želiš glasan te bogat zvuk onda je ovo katastrofa. Za one koje ne mare za to ili imaju neke uredske jeftine zvučnike te slušalice je ok.
mislis seljacki
mislis seljacki
A evo nam i Kim Kardashian...
Meni tjera Sony MDR-XB700 i Logitech G430 bez problema. Zvuk jako dobar.
Meni tjera Sony MDR-XB700 i Logitech G430 bez problema. Zvuk jako dobar.
To su uredske slusalice
Da, ako ured drži do dobrog zvuka
budem ti ja probao s svojim hyper x cloud 2, trenutno ih korisitm putem usb-a ali one imaju 3.5mm pa cu ih ustekat direktno u zvucni i reci ti konacan rezultat.
ovo su kak ti gejmerske sluske koje vecina ima i preporuci.
Voltaza je po narodCki, a chaselol mrzi narod
There fixed for you buddy
Briga me, pricajte kako hocete samo kazem da je ruzno da mladi ljudi neispravno pricaju i pisu tehnicke pojmove na informatickom forumu koji je dobro poznat u regionu
Nismo mladi mi smo stare budale :)
a vecina govori voltaža zvog ovog malog v ili ti voltage
Siguran napon za ryzen je 1.425V, tako je rekao inžinjer iz AMD-a. Naravno u slučaju da možete ohladiti CPU.
Siguran napon za ryzen je 1.425V, tako je rekao inžinjer iz AMD-a. Naravno u slučaju da možete ohladiti CPU.
Siguran napon je do 2 volta. Kaze Stjepanj sa bug foruma... Hladjenje je opcionalno.
ja bi volio na svojem probati 4 ghz, na 1.4v, ali bez boljeg hlađenja ne želim ići tamo
3.8 ghz na 1.35v i temperaturama na 60c (+ - 2, 3 stupnja) sam i više nego zadovoljan
isprike za dupli, ali dal može koji savjet ??
imam 3000 mhz 8gb ram, cl16, sve super sve 5, jako sam zadovoljan sa njim
no sad sam išao malo probati to clocknuti pa me zanima
dali mi je bolje imati 3000mhz sa latencijama 16-16-16-36 (nisam probao ić na manje, mislim da sam jednom dobio boot na 16-15-15-36, dal bi mogao još dolje neznam, moram probati)
ili mi je bolje 3200mhz sa latencijama 18-17-17-37 (to trenutno imam posloženo) ???
voltaža je na 1.39v za ram
zanima me dal bi mi bilo bolje da probam malo utegnuti latencije, ili da se držim 3200 sa 18-17-17-37 ??
znam da ryzen ima koristi od brže memorije, ali neznam ni sam dal da mijenjam bolje latencije za brži ram :/
s obzirom da prvi put pokušavam clocknuti ram, volio bih da dobijem neki savjet :)
isprike za dupli, ali dal može koji savjet ??
imam 3000 mhz 8gb ram, cl16, sve super sve 5, jako sam zadovoljan sa njim
no sad sam išao malo probati to clocknuti pa me zanima
dali mi je bolje imati 3000mhz sa latencijama 16-16-16-36 (nisam probao ić na manje, mislim da sam jednom dobio boot na 16-15-15-36, dal bi mogao još dolje neznam, moram probati)
ili mi je bolje 3200mhz sa latencijama 18-17-17-37 (to trenutno imam posloženo) ???
voltaža je na 1.39v za ram
zanima me dal bi mi bilo bolje da probam malo utegnuti latencije, ili da se držim 3200 sa 18-17-17-37 ??
znam da ryzen ima koristi od brže memorije, ali neznam ni sam dal da mijenjam bolje latencije za brži ram :/
s obzirom da prvi put pokušavam clocknuti ram, volio bih da dobijem neki savjet :)
A ovo sam moras probati.
Uzmi neku igru koja ima ingame bench.
Sa svakom postavkom pokrenes 3 puta benchmark i vidis rezultat..
A ovo sam moras probati.
Uzmi neku igru koja ima ingame bench.
Sa svakom postavkom pokrenes 3 puta benchmark i vidis rezultat..
budem probao sa heaven benchmarkom pa vidio kako će to bit
sutra bi trebao imat i vremana pa ću probati da vidim kako bude