Nikad mi neće bit jasan taj domaći mentalitet (ima ga i vanka, ali ovdje je jak)
Dakle imaš dva proizvođača proceva, jedan jači jedan slabiji(mislim na udio tržišta, ne ulazim u perf.) i svaki ima svoje pobornike. Umjesto da kvalitetno raspravljaju o plusevima i minusima istih te tako pomognu novim kupcima da odluče koji da kupe, u stanju su ovakvim ispadima pokazati da su djeca od 10 god. koja kada kupe nešto ponašaju se kao da je to najbolje an svijetu a i šire.
Jadno. Nisam ničiji fanboy i hrpu raznog hardvera sam promjenio, fanboy sam novca, njega volim i nerado ga dajem, ali ako ga već dajem dajem ga u ono što ja mislim da vrijedi a to je procesor koji će zadovoljiti potrebe mene i mog računala, a bio on crveni ili plavi, sasvim nebitno.
Sry na offu, malo me naživcirao ovaj...kako god ga nazvali znamo šta je :)
Ontopic:
Kad će kod nas doć devetke?
http://www.cpu-world.com/news_2013/2013061701_AMD_FX-9370_and_FX-9350_CPUs_are_available_for_pre-order.html
bit će da troše ko omanje selo :)

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
                     .
. sam davao toliku lovu za npr. Noctu kad ovaj cooler toliko dobro hladi.
 sam davao toliku lovu za npr. Noctu kad ovaj cooler toliko dobro hladi.