[Procjena] HP 6735s

poruka: 11
|
čitano: 1.793
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] HP 6735s

Molim hitnu procjenu navedenog laptopa

Sve radi savršeno,u odlicnom je stanju,baterija 1h

- AMD Turion X2 Dual Core RM-70 2.00ghz

- 2GB RAM DDR2 800MHz

- 250GB HDD 

- ATI Mobility Radeon HD 3200 256MB

- DVD/RW, čitač kartica, 4x USB 2.0

- Bluetooth 2.0, WiFi, 1.3MP Webcam

Jel vrijedi oko 1200kn?

0 Malo vise
4 Tu negdje
7 Manje
ja sam Zeko -Ja Slava! -A mi smo ZEKOSLAVCI
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:25 (bancic123).
17 godina
neaktivan
[Procjena] HP 6735s

okvirno 700 kn.

14 godina
neaktivan
[Procjena] HP 6735s

tak malo? 

za te novce i  vise se prodaju s pokvarenim maticnama

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:29 (bancic123).
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] HP 6735s

700 kn je malo po meni jer se na njusci za 700 kn nade sve i svasta samo ne ovakav laptop...Cijena za bug od 900 kn bi bila ok,za njusku 1100 se komotno moze probat...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 6:51 (Tomo53nja).
12 godina

Može to za soma bez problema otići, na njuškalu i više vjerojatno. Ako ti nije hitno strpi se malo, naići će kupac.

Gadget freak
14 godina
neaktivan
[Procjena] HP 6735s

Ne prodajem ja,nego sam dobio ponudu za razmjenu,znaci lik mi da taj laptop za moj PC

Maticna: Gigabyte GA-P43T-ES3G

Procesor: Intel Core 2 Duo e7400 2.8ghz 

Graficka: Radeon HD 4670 1GB (XFX)

RAM: 4GB DDR3

Hard Disk: 500GB

Kuciste: Neko gigabyte,nista posebno

Napajanje: 420w

Jel vrijedi zamjena? S obzirom da neigram igre na kompu skoro opce,samo cs 1.6,a komp mi onak sluzi samo za surfanje.
Pa me zanima realna vrijednost kompa i laptopa,jel priblizno slicna?

6 da
2 ne
12 godina

Mijenjaj

Gadget freak
11 godina
neaktivan
[Procjena] HP 6735s

Koliko je para realno tražiti/očekivati za ekran dotičnog laptopa u servisu koji otkupljuje dijelove? Pošto više-manje oni prvo traže procjenu od strane stranke.

17 godina
protjeran
bancic123 kaže...

Molim hitnu procjenu navedenog laptopa

Sve radi savršeno,u odlicnom je stanju,baterija 1h

- AMD Turion X2 Dual Core RM-70 2.00ghz

- 2GB RAM DDR2 800MHz

- 250GB HDD 

- ATI Mobility Radeon HD 3200 256MB

- DVD/RW, čitač kartica, 4x USB 2.0

- Bluetooth 2.0, WiFi, 1.3MP Webcam

Jel vrijedi oko 1200kn?

Ne. Ja ti ne bi dao ni 500kn i to kad bi znao da shefu nadoknaduje nabavku starog hardvera kao trosak poslovanja. Ono ljudi 2014 je i neki jadni moderni athlon X4 Jaguar za ~2000kn i garanciju odradi sve barem 50% brze nego taj. Da ne kazem koliko su jeftini Intel celeron laptopi. Ovaj RM-70 je za sest godina stare Pentiume iz C2D generacije nesto kao izraubani traktor a za danasnjeg Celerona ko artefakt iz kamenog doba. Je ima to puuuuno USB 2.0 i cak integrirnu graficku u chipsetu kojoj win 7 Aero prozdere sve resurse :facepalm:

bancic123 kaže...

tak malo? 

za te novce i  vise se prodaju s pokvarenim maticnama

naravno kad je to AMD i staro osam godina. Sto mislis da se covjeku kom to prodas taj lap nece pokvariti u roku 12mj intenzivnog koristenja. Ak je to uopce moguce 2intenzivno" koristiti s ovakvim hardverom . Google Chrome vec preoptereti taj laptop{#}

13 godina
neaktivan
[Procjena] HP 6735s

ova serija laptopa je poznata po rikavanju ploca. Ja imam isti takav u ormaru kojem sam promjenio plocu i opet je rikla. osobno nebij dao vise od 700 kn jer znam da ce sad na vrucinama biti svega ... 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
protjeran
Damir1908 kaže...

ova serija laptopa je poznata po rikavanju ploca. Ja imam isti takav u ormaru kojem sam promjenio plocu i opet je rikla. osobno nebij dao vise od 700 kn jer znam da ce sad na vrucinama biti svega ... 

Naravno da je poznata. Em je amd i jos uparen s hp-om. sto je najgore ti turioni uopce nisu bili jeftiniji od punokrvnih c2d s 2M/3M kesha. Al su zato i neefikasniji i prozdrljiviji

macklemore kaže...

Koliko je para realno tražiti/očekivati za ekran dotičnog laptopa u servisu koji otkupljuje dijelove? Pošto više-manje oni prvo traže procjenu od strane stranke.

Svashta. Kakav je to servis?! Ocito traze budale koje jedva cekaju da se rijese starog smeca. No jos cudnije je da oni mogu naci interesenta za popravak u cijeni valjda od 100€. Tesko da ce ti ponuditi vise od 150kn, na njuskalu su obicno ekrani precijenjeni na 300kn. No bolje ti je ionak sve u kompletu prodat jer ocito svi ostali dijelovi osim teko da je uscuvana tipkovnice nisu bas trazeni kaj 2x512MB rama i procesor s kojim mozes jedino na policu. Prodaj ga nekom kom eventualno treba da od dva napravi jedan ak ti je maticna crknula a sve mi se cini tesko da je drugom jos ziva

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 23:38 (gljinoliga).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice