Your PC ran into a problem

poruka: 11
|
čitano: 2.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

imam ASUS K550J i dolazi mi greska "VIDEO MEMORY MANAGMENT INTERNAL" znaci blue screen kada gasim laptop onda izbaci gresku i restarta mi se koji dolazi vise manje uvijek kada instaliravam nesto novo na laptop, neznam kako ga se rijesiti, trazio sam po netu rjesenja i prcko po postavkama, ali i dalje ista stvar, kada se restarta izbaci mi ovu sliku koja je u privitku, ali i dalje sve radi normalno bez obzira na error, pa me zanima ako netko zna kako ga rijesiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Your PC ran into a problem

Aj ti pro provjeri s malawerbaytsom i hitmanom jel ima virusa je sumljivo mi je da sve ostalo radi,ako ti to ponovno izađe CTRL+ALT+DELETE pa se probaj odjavit

The world is not enough...Imam samo 11g.
9 godina
neaktivan

otvori te fajlove koje šalješ mikrosoftu .xml i .dmp, pa vidi što piše unutra ili ako ne znaš pošalji nekomu komu možeš vjerovati a razumije se u to da ti provjeri njihov sadržaj i kakvu grešku javlja

14 godina
Ante Re kaže...

Aj ti pro provjeri s malawerbaytsom i hitmanom jel ima virusa je sumljivo mi je da sve ostalo radi,ako ti to ponovno izađe CTRL+ALT+DELETE pa se probaj odjavit

provjerio i naslo mi je samo ovo, ali sumnjam da ima ikakve veze stime, ali sam ocistio svejedno.

14 godina

evo ovo je problem, stigao sam uslikati.

edit: ne zeli mi uploadat sliku kada je u horizontali, pa sam ostavio u vertikali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 15:48 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skini nove drivere za grafiku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
_mark0_69 kaže...

Skini nove drivere za grafiku

upravo updateo graficku, ali mislim da nije do drajvera

11 godina

Probaj u safe modu pokrenit DDU http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html (Display Driver Unstaler) no prije toga skini nove drivere za graficku.Idi clean uinstall i onda resetiraj i instaliraj nove drivere.

The world is not enough...Imam samo 11g.
9 godina
neaktivan

Jel ti ovo Win10?

Imam i ja taj model laptopa, a imao sam sličan problem skoro.

0 0 hvala 0
14 godina
ltos kaže...

Jel ti ovo Win10?

Imam i ja taj model laptopa, a imao sam sličan problem skoro.

win 8.1

9 godina
neaktivan

Meni se par puta nakon instalacije Win10 pojavio problem u vidu blinkanja (plavo-crno) ekrana nakon čega bi komp otišao u restart sa porukom: VIDEO_TDR_FAILURE (igdkmd64.sys).

Trazio sam po forumima šta bi to trebalo da znači i uglavnom su odgovori bili da je u pitanju driver grafičke kartice, i da bi ga trebao izbrisati i ponovo instalirati poslednju verziju ili jednostavno opet update-ovati. Tad je postojao neki update koji sam uradio i od tad se nije vise pojavljivao taj problem (mad aje bilo skoro, ne znači da neće). Verujem da je problem sličan tvom, ne znam jesi li uspeo to da rešiš?

Ili ako neko ima neki savet dobro bi mi dosao.

Pozdrav!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice