Vista 64 bit i hp6830s aktivacija zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vista 64 bit i hp6830s aktivacija
pitanje

Nije bas najlegalnija tema posto posjedujem ilegalnu aktiviranu kopiju viste premium sp1 64 bitne koja se poslije instalacije automatski aktivira tako je barem na mom stolnom racunalu no na hp-u jednostavno nece...probao sam sa nekim drugim crackovima ali nisam uspio.

jel netko uspio mi moze dati savjet bio bi mu zahvalan...

poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista 64 bit i hp6830s aktivacija

Posalji mi mail na pvt pa ti posaljem nes sto bi ti mozda moglo pomocSmijeh

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, FSB 1600mhz, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800mhz, Wd 640gb
16 godina
autorov komentar

huurux@gmail.com

hvala ti nadam se da ce pomoci...:)

16 godina
autorov komentar

nazalost:( nije pomoglo...kaze da ima nekih problema sa volumenom ..

17 godina
neaktivan
poslao sam ti ja svoj mail, ne bi ni meni škodilo takvo nešto :)
92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si u onih 8% koji slušaju pravu glazbu, kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

DECKI NASAO SAM I VISTU I CRACK ... NEMA PROBLEMA KOD MENE NA 6830s radi idealno isprobana je i aktivirana napravio sam i windows GENUIE e sada naravno kakav bi ja to covjek bio ako vama nebi ponudio ... 100kn oba cd ... i  vista i crack... naravno pri instalaciji mozete izabrat koji zelite vistu da si instalirate i CRACK radi 100% komu treba neka se javi... ja sam u OSIJEKu .. cijena cak nie prevelekia... pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL

0 0 hvala 0
17 godina
danielkascel1 kaže...

DECKI NASAO SAM I VISTU I CRACK ... NEMA PROBLEMA KOD MENE NA 6830s radi idealno isprobana je i aktivirana napravio sam i windows GENUIE e sada naravno kakav bi ja to covjek bio ako vama nebi ponudio ... 100kn oba cd ... i  vista i crack... naravno pri instalaciji mozete izabrat koji zelite vistu da si instalirate i CRACK radi 100% komu treba neka se javi... ja sam u OSIJEKu .. cijena cak nie prevelekia... pozdrav

Pirat jedan... I još k tome preskupi... Srami seSmijehSmijeh... Kriza je...Belji seBelji se
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Kartoni podjeljeni.

Vista se i dalje neda izgleda.

CLOSED!!

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka