Jucer kad sam ga upalio poceo je zujat i laptop malo vibrira a taman mi garancija istekla prije 3 dana ocistio sam ga i zamjenio termalnu pastu al i dalje zuji.
Laptop je msi cr620 pa pomagajte ako znate sta je
Jucer kad sam ga upalio poceo je zujat i laptop malo vibrira a taman mi garancija istekla prije 3 dana ocistio sam ga i zamjenio termalnu pastu al i dalje zuji.
Laptop je msi cr620 pa pomagajte ako znate sta je
Skini HW monitor, postaj sliku na forum, da vidimo kako se kreću temperature.
Ajde probaj malo laptop opteretit sa recimo nekim youtube videom recimo 10 minuta, program ovaj za temp. pusti da radi u pozadini, postaj sliku iz programa na forum.
EDIT: Probaj si skinut i Aidu64, postaj sliku sa temp. iz tog programa, ne znam zašto pokazuje temp. matične 0*C
Temp. su ti i više nego ok, znači da si dobro sve složio kad si mijenjao pastu, stvarno nema razloga da se vent. tako čuje, ne znam što bi više moglo bit, preporučam ti da laptop odneseš u Zel-cos servis, da ti to pogledaju, možda je neki problem sa samim ventilatorom.
probat cu ga jos jednom rastavit pa cu probat namjestit ventilator, jel znas jel ima di za kupit taj ventilator i hvala sto si mi pokusao pomoc
probat cu ga jos jednom rastavit pa cu probat namjestit ventilator, jel znas jel ima di za kupit taj ventilator i hvala sto si mi pokusao pomoc
Ne vjerujem da će ti pomoć namještanje, nešto drugo je tu problem, vent. budeš teško kod nas našao, možda koji polovni na njuškalu, svakako pogledaj na Ebay, tamo bi toga moralo biti. Nije tako skupo.
Ako su otišli ležajevi uventilatoru i imaš pristup (tj s ventilatorića možeš skinuti zaštitnu kapicu u centru), možda bi ti podmazivanje ventilatora s kaplju strojnog ulja pomoglo.
Raditi na vlastitu odgovornost.
mislim da se nemoze skinit ta kapica probat cu navecer