Ventilator od laptopa zuji

poruka: 10
|
čitano: 6.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Jucer kad sam ga upalio poceo je zujat i laptop malo vibrira a taman mi garancija istekla prije 3 dana ocistio sam ga i zamjenio termalnu pastu al i dalje zuji.

Laptop je msi cr620 pa pomagajte ako znate sta je

0 0 hvala 0
14 godina

Skini HW monitor, postaj sliku na forum, da vidimo kako se kreću temperature.

Valentin

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

evo

0 0 hvala 0
14 godina

Ajde probaj malo laptop opteretit sa recimo nekim youtube videom recimo 10 minuta, program ovaj za temp. pusti da radi u pozadini, postaj sliku iz programa na forum.

EDIT: Probaj si skinut i Aidu64, postaj sliku sa temp. iz tog programa, ne znam zašto pokazuje temp. matične 0*C

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 13:13 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Ventilator od laptopa zuji

evo ovo je dok je upaljen video na youtube 

14 godina

Temp. su ti i više nego ok, znači da si dobro sve složio kad si mijenjao pastu, stvarno nema razloga da se vent. tako čuje, ne znam što bi više moglo bit, preporučam ti da laptop odneseš u Zel-cos servis, da ti to pogledaju, možda je neki problem sa samim ventilatorom.{#}

Valentin

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

probat cu ga jos jednom rastavit pa cu probat namjestit ventilator, jel znas jel ima di za kupit taj ventilator i hvala sto si mi pokusao pomoc

14 godina
domba.88 kaže...

probat cu ga jos jednom rastavit pa cu probat namjestit ventilator, jel znas jel ima di za kupit taj ventilator i hvala sto si mi pokusao pomoc

Ne vjerujem da će ti pomoć namještanje, nešto drugo je tu problem, vent. budeš teško kod nas našao, možda koji polovni na njuškalu, svakako pogledaj na Ebay, tamo bi toga moralo biti. Nije tako skupo.

Valentin
17 godina

Ako su otišli ležajevi uventilatoru i imaš pristup (tj s ventilatorića možeš skinuti zaštitnu kapicu u centru), možda bi ti podmazivanje ventilatora s kaplju strojnog ulja pomoglo.

Raditi na vlastitu odgovornost.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 14:12 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

mislim da se nemoze skinit ta kapica probat cu navecer 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice