Usporedba 2 Acer-a

poruka: 6
|
čitano: 1.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usporedba 2 Acer-a

Pozdrav

Zanimaju me vasa iskustva sa ova dva prijenosnika i koji je po vasem misljenju bolji i isplativiji.Sad ovih dana bi si trebao kupiti notebook pa sam mislio jedan od ova dva.Pretežito cu ga koristiti za fax i mozda poneko igranje.

http://www.konikom.hr/p11057/notebook-acer-5560g-6346g64mnbb/product_info.html

http://www.konikom.hr/p10995/notebook-acer-5750zg-b946g64mnkk/product_info.html

Hvala unaprijed. {#}

P.S.ako neko ima koji bolji prijedlog od ova dva otvoren sam za sve ali moraju biti iz Konikoma i do 4400kn.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Usporedba 2 Acer-a

ja bi uzeo ovog drugog jer ne preferiram amd-ove procesore, grafičke su im podjednake, obe su solidne, sad za kvalitetu izrade nisam siguran, ali poznavajući acer vjerojatno i nije nešto, pošto ima dobre komponente

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
17 godina
Usporedba 2 Acer-a

Samo provjeri imaju li oba stereo zvuk jer moze biti da ovaj sa intelovim procesorom nema stereo jer ces i ti valjda koji put na njemu poslusati neku muziku.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Usporedba 2 Acer-a

Mislim da ipak necu morat uzeti u konikomu nego cu narucit preko nekog webshopa.Jel ima ko kakav prijedlog ako ne hvala svejedno.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Usporedba 2 Acer-a
Deltak kaže...

Mislim da ipak necu morat uzeti u konikomu nego cu narucit preko nekog webshopa.Jel ima ko kakav prijedlog ako ne hvala svejedno.

ja bi ti onda preporučio da se kloniš acera jer imaju loša kučišta i loše izvdena hlađenja... uzmi si najbolje neki asus, dell ili lenovo

It will be legen--- wait for it---dary!!! Barny Stinson
15 godina
neaktivan
Usporedba 2 Acer-a

Ako uzimaš Acera obavezno Intel platforma(ovi se ne kvare rado), ostali su se pokazali kao loši

Imaš doplatu jamstva, obavezno

Ako možeš naći della,asusa,toshibu za tu cijenu i s tom garancijom uzmi rađe njih

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 16:52 (lucco85).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice