imam problema sa usbom..presporo prebacuje,tipa jedan film od 800 mb 10-15 min..i onda sam malo čačkao po internetu i išao na propertis na my computer i na hardware,pa na usb i izgleda da ja opće nemam instaliran usb2 driver jer ga tamo nema.i kad pokrenem iz biosa i idem u advanced isto nema usb2.imam naknadno stavljen xp koji ima odma u sebi service pack3,a prije je bila vista.di da sad nađem te drivere,malo gledam okolo,al neusudim se sam nešto skidat jer neznam jel to to.a na toshibinoj stranici nema za xp.isto tako mi sa dvda sporo prebacuje.danas sam stavio 4 gb pjesama copy paste i piše da mu treba 60 minuta,što mi je totalno nelogično,prije je to išlo za 10.15 min uvrh glave.help
Usb stick
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.315
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e da,laptop a300 1mt ako to nešto mjenja na stvari.
inaće sa sp2 (ako ne čak i sa sp1) ti dolaze usb 2.0 driveri, tako da se što se tiče toga trebalo bi raditi, može biti u biosu da ti je postavljeno na 1.1 ili još gore, starije 1.0
ako je u biosu sve u redu, onda probaj nabaviti druge windowse, možda je taj sp3 samo napisan, isto kao i sa directx 10 za xp, on piše, ali ga u igri ne možeš iskoristiti (točnije upaliti ili pokrenuti, svejedno)
a neznam..sve je fino radilo dok je laptop bio na visti dok ja nisam počeo gnjavit ljude da mi stave xp.jel se može instalirat sp 2 preko sp3?da neradim sad sve iznova kompletno.a u biosu nevidim nigdje to usb1.0 ni 1.1....a zašto mi sa dvd prebacuje tako dugo..po sat vremena dvd.?????
A koliko topica ti mislis na istu temu otvorit????
Ljudi su ti u prijasnjem vec dovoljno pomogli...vrati vistu i bok...ovo je vec pretjerivanje....
a ti ih nemoj čitati.
Nije stvar citanja i da imas vise od 12 godina znao bi to.....