Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.614.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 18:50 (aaaaaaaa).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@the ficher

želim x550 zato šta se baterija lako skine a za ovaj drugi ne znam...

acer od 5k me ne zanima jer je težak i baterija traje 3h

mislio sam naručit preko computeruniverse a onda sam se sjetio da tipkovnica valjda nije ko i naša

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
dodo14 kaže...

@the ficher

želim x550 zato šta se baterija lako skine a za ovaj drugi ne znam...

acer od 5k me ne zanima jer je težak i baterija traje 3h

mislio sam naručit preko computeruniverse a onda sam se sjetio da tipkovnica valjda nije ko i naša

Za takve specifikacije ako si strastveni gamer nebi gledao tipkovnicu, al ok. Za K551 Asusa bi se trebala izvaditi baterija, pogledaj sluzbeni manual najbolje ili pitaj roby-a ak ti se neda, iako neznam se on sjeca te info, ja nemam vremena pogledat. Kod x550 nemozes doci do ventilatora, kod k551 mozes. Kod x550 znaci mozes doci do harda, rama i baterije. Preporucujem i da se pokusas vise informirati o kvaliteti ekrana, ako nista preko youtube-a. To sto je asus nemora znaciti da se radi o kvalitetnoj TN matrici, razlike u npr. kontrastima znaju biti ogromne izmedju 2 slicna modela.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 18:11 (The_Fichek).
15 godina
neaktivan

Nažalost nisam strastveni gamer i bitnije mi je da imam laptop koji ima našu tipkovnicu i dobru bateriju.Vjerojatno bi ponekad igrao igre na mediumu ili stare na high...

pogledat ću još taj k551 pa možda taj uzmem...

EDIT: sad sam vidio da taj nije anti glare :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 19:33 (dodo14).

0 0 hvala 0
11 godina
Reef kaže...

Pozdrav svima, trebao bih savjet za neki laptop do maximalno 3800 kuna. Financije su krenule sa 3000 ali ovo je stvarno vrh{#}. Laptop bi se koristio najviše za multimediju, surf i igre (svjestan sam da neće ići one najnovijeg datuma). Poučen iskustvom kolege koji se pomalo bavi elektronokom, koliko mu ekipe donosi laptope na popravak, volio bih da garancija bude što duža. Prelistao sam temu, tako sam i došao do cifre od 3800, pošto sam vidio dosta preporuka za HP ProBook 470 ali volio bih ako netko ima preporuku za ovo što meni treba.

Unaprijed hvala!

Molio bih, ako netko ima kakav prijedlog!{#}

11 godina
dodo14 kaže...

Nažalost nisam strastveni gamer i bitnije mi je da imam laptop koji ima našu tipkovnicu i dobru bateriju.Vjerojatno bi ponekad igrao igre na mediumu ili stare na high...

pogledat ću još taj k551 pa možda taj uzmem...

EDIT: sad sam vidio da taj nije anti glare :/

Di si to vidio? Najsigurnije zvat ADM za tu informaciju ili jos bolje mojasus.com.hr

Neznam, samo ime modela kaze da je jaci model u pitanju, sto bi trebalo znaciti i da dolazi sa nest jacom baterijom, al ko ce ga znat.

Kako got bilo pikiras na dobre laptope, ima tu jos Lenovo z50-70, al taj mislim da sigurno nema AG ekran.

11 godina
Reef kaže...
Reef kaže...

Pozdrav svima, trebao bih savjet za neki laptop do maximalno 3800 kuna. Financije su krenule sa 3000 ali ovo je stvarno vrh{#}. Laptop bi se koristio najviše za multimediju, surf i igre (svjestan sam da neće ići one najnovijeg datuma). Poučen iskustvom kolege koji se pomalo bavi elektronokom, koliko mu ekipe donosi laptope na popravak, volio bih da garancija bude što duža. Prelistao sam temu, tako sam i došao do cifre od 3800, pošto sam vidio dosta preporuka za HP ProBook 470 ali volio bih ako netko ima preporuku za ovo što meni treba.

Unaprijed hvala!

Molio bih, ako netko ima kakav prijedlog!{#}

Asus X550LN - najjeftinija stvar za tu svrhu. Nema najbolji pristup ispod poklopca za ciscenje, ali je oke za nadogradnju (lako dodjes do rama, harda, baterije). Navodno ima matt ekran kao i probook. Grafa je jako dobra, ali procesor nije najoptimalniji i za procesorski zahtjevnije igre je bolje ici na kombinaciju i3 M ili i5 M procesora i 8750m grafe, a takvih laptopa bas i nema kolko ih je bilo, pa imas najjeftiniji upravo Probook 470 i zatim 15.6" Lenovo g510 za 4000kn u Linksu sa jakim nestedljivim i5 i rebrand 8750m, nist jacom m265 grafom. Neznam di su nestali Lenovo g510 sa i3 i 8750m kao nit probook 450 sa i5, 8750m kojih je bilo za 4000kn. Probook, a pogotovo Lenovo imaju odlican pristup komponentama ispod poklopca i lako ih je cistit. Produljenje garancije je malo skuplje, ali se isplati, uostalom produljenje se moze rjesiti unutar 11 mjeseci ako je redovna garancija 1 god.

Zaboravio sam i na ove, isplativije Asuse od prvog kojeg sam linkao. Kolega sa foruma ga je nedavno kupio i ostavio dojam na ovoj temi pa mozes provjeriti. 740m grafa je konkurencija 8750m. Preporucujem da sta got uzeo provjeris rezultate grafickih na notebookcheck pa malo vidis sto bi ti najbolje doslo, nvidia ili radeon. Isto tako preporucujem da za par igrica koje bi najvise volio igrati pogledas na game-debate kakve bi bile performanse CPU, GPU, rama za te odredjene igre. Primjetio sam jos jednu jako dobru ponudu:

ACER E5-771G-37RX (ekupi.hr isti) - ako je istina da ima FHD rezoluciju onda je strasan best buy. Nisam ziher za pristup komponentama ispod poklopca, za detalje pogledaj sluzbeni manual. Procesor je i ne bas neznatnih 0.2Ghz jaci u odnosu na onog kod Asusa, a grafa je ista, bolja od 8750m i 740m no to sve skup dodje slabije ako mislis igrati npr. online mmorpg koje tlace procesor.

Cijene u Linksu su iste za rate i gotovinu, a mislim da je ista stvar u Ekupi.hr pa dodatno razmisli o zadnjim laptopima ako ces placat na rate.

U procesori u Aceru i Asusu su stedljivi i tako nizeg clocka prvenstveno da se postigne nesto vise od 2x dulje trajanje baterije u odnosu na iste laptope sa M procesorima. Naravno nema svaki laptop istu bateriju, i nemora znaciti ako neki ima 4-cell bateriju da je znatno slabija od neke 6-cell npr. u probooku ili lenovu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:52 (The_Fichek).
15 godina

bok

zanima me kakva je razlika i dali je ima uopće izmedu  ovog 1. i ovog 2. laptopa+

pitam jer je su cijene dosta razlicite

i sta mislite dali je ovo best buy za oko 2500 kn ili ima nesto bolje? internet, HD filmovi, nesto sitno igrice

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Planiram kupiti novi laptop (visenamjenski...... dakle, za office, rendering, HD filmove i za najnovije video igre za sto manje love).

Jasno mi je da bih sve to dobio s  "gaming laptopom" jer su najsnazniji ali su isto tako i VRLO SKUPI. Logicno je da su laptopi sa snaznim mobilnim GPU-ima najskuplji odnosno najvise dizu cijene laptopa (znacajno), a istovremeno se ne mogu usporedivati s desktop GPU-ima po perfomansama, a desktop GPU-i su mozda veci/tezi/bucniji ali su istovremeno dosta jeftiniji i puno brzi od mobilnih GPU-a. Dakle, iz tog razloga sam se odlucio na sljedeci korak:

http://www.neowin.net/forum/topic/1191969-external-gpu-for-laptops-supercharge-your-graphics/

http://forum.techinferno.com/diy-e-gpu-projects/2109-diy-egpu-experiences-%5Bversion-2-0%5D.html#post27126

http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock

Iz ovog je jasno vidljivo da mi zapravo ne treba "gaming laptop" (znaci, iGPU/mobilni GPU nije bitan) vec mi treba "obicni laptop" koji bi trebao imati sto bolje komponente (kao sto rekoh, izuzev GPU-a), povoljnijiu cijenu i sl.... treba zadovoljavati sljedece uvjete:

- zaslon 15,6" ili cca 17" (nije mi toliko bitna velicina zaslona)

- mogucnost spajanja na TV/monitore

- treba imati sto bolji procesor i 8GB - 16 GB rama

- 500GB - 1TB HDD, moze i SSD uz HDD ali napominjem da je SSD opcionalan

- naravno, najbitnija stvar je da ima thunderbold port kako bih mogao na njega spojiti bilo koji desktop GPU (eGPU) odnosno drugim rijecima, totalno mi je svejedno koji se iGPU nalazi u laptopu (moze biti i HD 4000) kada ionako planiram kupiti pravu desktop high end PCI-e karticu koju bih spojio na laptop i naravno ostale potrebne stvari koje bi mi to omogucile

- ofc sto kvalitetnija tipkovnica........... po mogucnosti da su "arrow tipke" odvojene i po mogucnosti da nije pretezak (dakle, nije uvjet ali bilo bi dobro)

Znaci, na neki nacin ce mi to biti "all in one" masina odnosno ujedno "desktop gaming masina" kada se kod kuce zazelim gaminga i "prenosiva multimedijalna masina" kada nisam doma odnosno kada mi gaming nije potreban. Ipak je ovo puno isplativije od pravog gaming laptopa koji drze vro visoku cijenu od 10.000 - 15.000 KN pa na dalje, a opet su sporiji od dosta jeftinijih "desktop PC-a".

EDIT:

Evo vam primjer kako to radi (razlika je u tome sto koristi ExpressCard, a ne Thunderbolt):

Plug and play :)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 3:32 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Laptopi sa tunder portom nisu bas jeftini, ne znam dali ima koji jos ali recimo ovdje pise da ima Asus G750JM

Nesto sam bio citao da se moze i display port koristiti za spajanje tunderbolt periferije ali za to ti nisam 100% siguran, trebalo bi malo prosurfati jer tu bi onda imao veci izbor.

Ali bas mi to sve i nema nekog smisla pogotov jer ces na tu cijenu jos morati kupiti i dodatnu grafiku...

Danas se lako moze sloziti neki m-atx ili itx sustav sa jakim grafičkim karticama i procesorima pa si također razmisli i o tome...

Uglavnom koji ti je max buđet i nacin placanja? 

14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Planiram kupiti novi laptop (visenamjenski...... dakle, za office, rendering, HD filmove i za najnovije video igre za sto manje love).

Jasno mi je da bih sve to dobio s  "gaming laptopom" jer su najsnazniji ali su isto tako i VRLO SKUPI. Logicno je da su laptopi sa snaznim mobilnim GPU-ima najskuplji odnosno najvise dizu cijene laptopa (znacajno), a istovremeno se ne mogu usporedivati s desktop GPU-ima po perfomansama, a desktop GPU-i su mozda veci/tezi/bucniji ali su istovremeno dosta jeftiniji i puno brzi od mobilnih GPU-a. Dakle, iz tog razloga sam se odlucio na sljedeci korak:

http://www.neowin.net/forum/topic/1191969-external-gpu-for-laptops-supercharge-your-graphics/

http://forum.techinferno.com/diy-e-gpu-projects/2109-diy-egpu-experiences-%5Bversion-2-0%5D.html#post27126

Iz ovog je jasno vidljivo da mi zapravo ne treba "gaming laptop" (znaci, iGPU/mobilni GPU nije bitan) vec mi treba "obicni laptop" koji bi trebao imati sto bolje komponente (kao sto rekoh, izuzev GPU-a), povoljnijiu cijenu i sl.... treba zadovoljavati sljedece uvjete:

- naravno, najbitnija stvar je da ima thunderbold port kako bih mogao na njega spojiti bilo koji desktop GPU (eGPU) odnosno drugim rijecima, totalno mi je svejedno koji se iGPU nalazi u laptopu (moze biti i HD 4000) kada ionako planiram kupiti pravu desktop high end PCI-e karticu koju bih spojio na laptop i naravno ostale potrebne stvari koje bi mi to omogucile

- ofc sto kvalitetnija tipkovnica........... po mogucnosti da su "arrow tipke" odvojene i po mogucnosti da nije pretezak (dakle, nije uvjet ali bilo bi dobro)

Znaci, na neki nacin ce mi to biti "all in one" masina odnosno ujedno "desktop gaming masina" kada se kod kuce zazelim gaminga i "prenosiva multimedijalna masina" kada nisam doma odnosno kada mi gaming nije potreban. Ipak je ovo puno isplativije od pravog gaming laptopa koji drze vro visoku cijenu od 10.000 - 15.000 KN pa na dalje, a opet su sporiji od dosta jeftinijih "desktop PC-a".

EDIT:

Evo vam primjer kako to radi (razlika je u tome sto koristi ExpressCard, a ne Thunderbolt):

Kad si vec otkrio TI - onda si mogao bacit oko na sve kandidate za eGPU na ovom linku.

Uglavnom najvise se isplati kupit rabljenu business klasu sa integriranom grafickom 8470p ili 6470b, idealno 8470p jer je standardno dolazio s 3g jamstva i isto bi trebalo važiti i kod nas samo preko serijskog broja, barem je takva situacija sa mojim 2570p. Istina i bok da su 14" ali ih se da jako povoljno nabavit sa 1600x900 ekranom. Sama veličina ti ne bi trebala biti previše bitna ako ides na eGPU s obzirom da bolje odnosno prihvatljive performanse dobivaš tek preko eksternog monitora/TV-a, a dok nisi doma što je manji laptop lakše ga je nositi Ja sam za testiranje eGPUa nabavio 2570p za relativno male novce i sad cekam EXP GDC da dodje iz kine da testiram - o eGPU rješenju sam pokrenuo poseban topic pa se slobodno pridruži tamo.

Ak vec ides na to gledaj da uzmeš laptop koji moze prihvatit 2 diska i nadogradit se na quad - time dobivaš kvalitetnu bazu za eGPU, s velićinom harda i količinom rama se ne bih opterećivao s obzirom da se to može po potrebi nadograditi.

TB laptopi kod nas koštaju ko svetog petra kajgana pa onda neki budget build po meni otpada.

Dell Precision M6600
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 11:35 (darkydark).
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

bok

zanima me kakva je razlika i dali je ima uopće izmedu  ovog 1. i ovog 2. laptopa+

i sta mislite dali je ovo best buy za oko 2500 kn ili ima nesto bolje? internet, HD filmovi, nesto sitno igrice

Bumpam kolegi jer i mene interesira odgovor :)

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
maxy0 kaže...

bok

Bumpam kolegi jer i mene interesira odgovor :)

broj 1. ima jaci procesor i nesto jacu integriranu graficku. Za gore tražene zahtjeve sasvim solidan.

Dell Precision M6600
12 godina
neaktivan

pozdrav,

tražim laptop do 9000kn. u prvom redu će služiti za Photoshop, Illustrator, Mayu i slično a naravno da će se tu i tamo nešto i odigrati na njemu (no ništa previše zahtjevno).

iako će uglavnom biti spojen na vanjski monitor, ipak bi bilo dobro da ima IPS ekran (15.6' je dovoljno).

I7, barem 8GB RAMA, 1T + recimo 120GB SSD (ili mogućnost ugradnje) i barem GTX 850M - ovo mi se čini da bi moglo odgovarati da se na laptopu ugodno radi.

e sad, vidim da se piše da bi trebali doći Aceri koji bi mogli imati OK cijenu za slične zahtjeve - zna li se kada bi to moglo biti? nemam iskustva s Acerom, jesu li OK?

imate li prijedlog još nekih laptopa koji bi odgovarali? btw, nisam baš luda za Lenovom, imam službeni laptop koji mi je svakodnevni izvor frustracija...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zašto je cijena Ideapad-a Y50 UHD na Micronisovu web shopu 9500, a na ADMovu web shopu samo 8700? Konfe su iste, a razlika mi se čini prevelika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ADM je uvijek jeftin

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Postoji neki kompromis tipa lose tehnicke podrske ili problema sa servisom/garancijom?

14 godina
neaktivan
Shoes kaže...

Postoji neki kompromis tipa lose tehnicke podrske ili problema sa servisom/garancijom?

Servis ti odrađuje Asus ovlašteni servis, AMD je samo trgovac i k njima sve i da doneseš laptop oni ga prosljeđuju dalje.

Dell Precision M6600
11 godina
Shoes kaže...

Zašto je cijena Ideapad-a Y50 UHD na Micronisovu web shopu 9500, a na ADMovu web shopu samo 8700? Konfe su iste, a razlika mi se čini prevelika

Mikronisov web shop nije web stranica Mikronisa nego Centro.hr di taj model jos nije dosao. ADM je web shop da.

11 godina
lovac82 kaže...

EDIT:

Pozdrav, planiram neko vrijeme kupiti laptop koji bi između ostalog služio za igre, ali me jako zainteresirao ovaj post. Koliko shvaćam ovo što je tu napisano, moguće je s laptopom koristiti GPU koji se inaće koristi u desktop PC-u. Kolega je tu napisao da se to može postići uz pomoć thunderbolt priključka. Navodno laptopi s tim thunderbolt priključkom i nisu baš jeftini. Zanima me postoji li neki drugi priključak da ovo podržava ili da postoji neki adapter da se može priključiti u laptop pa da to funkcionira (pročitao sam da usb 3.0 priključak ima brzinu za ovu stvar, ali nema PCIe arhitekturu pa se možda tu nesto može iskombinirati) Nije mi problem par kablova i adapter viška na stolu jer bi koristio laptop za stvari poput surfanja, gledanja filmova i serija, office itd. kad sam u pokretu (a ćesto sam u okretu jer sam student), a igrama bi se bavio samo kad sam kod kuće. Molio bi nekog da mi objasni ovo ili da mi da link neke teme na BUG forumu ako postoji za ovo a da je ja nisam vidio. Nisam baš upućen u ovu "kombinaciju" laptopa i desktop PC-a tako da i ne zamjerite ako sam nešto napisao što ne stoji. Hvala. {#}

17 godina
The_Fichek kaže...

Mikronisov web shop nije web stranica Mikronisa nego Centro.hr di taj model jos nije dosao. ADM je web shop da.

Sve što sam ikad naručio sa Mikronis.hr je došlo sa računom od Mikronisa, tako da ne znam baš...

14 godina
The_Fichek kaže...
Shoes kaže...

ADM nije web shop vec imaju i poslovnicu. {#}

Jeftniji su jer nisu toliko razvikani i jer nemaju vise poslovnica s puno zaposlenika kao npr. Mikronis.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
AirLive kaže..

Pozdrav, planiram neko vrijeme kupiti laptop koji bi između ostalog služio za igre, ali me jako zainteresirao ovaj post. Koliko shvaćam ovo što je tu napisano, moguće je s laptopom koristiti GPU koji se inaće koristi u desktop PC-u. Kolega je tu napisao da se to može postići uz pomoć thunderbolt priključka. Navodno laptopi s tim thunderbolt priključkom i nisu baš jeftini. Zanima me postoji li neki drugi priključak da ovo podržava ili da postoji neki adapter da se može priključiti u laptop pa da to funkcionira (pročitao sam da usb 3.0 priključak ima brzinu za ovu stvar, ali nema PCIe arhitekturu pa se možda tu nesto može iskombinirati) Nije mi problem par kablova i adapter viška na stolu jer bi koristio laptop za stvari poput surfanja, gledanja filmova i serija, office itd. kad sam u pokretu (a ćesto sam u okretu jer sam student), a igrama bi se bavio samo kad sam kod kuće. Molio bi nekog da mi objasni ovo ili da mi da link neke teme na BUG forumu ako postoji za ovo a da je ja nisam vidio. Nisam baš upućen u ovu "kombinaciju" laptopa i desktop PC-a tako da i ne zamjerite ako sam nešto napisao što ne stoji. Hvala. {#}

Evo ja sam pokrenuo temu prije nekoliko dana o tome. Klik!

Za sad su unutra samo osnovne informacije - detalje mozes dobiti klikom na linkove unutra. Vise o tome cu se raspisati kad mi dodje potreban adapter.

Osim thunderbolta moze se koristiti mPCIE - slot od wifi kartica, odnosno jos bolje rjesenje je Express Card slot. Kao najisplativija kupnja za eGPU setup se preporuca rabljena business poput elitebook 8470p, 2570p, probooka 6470b i sličnih koji imaju EC slot di je vecina stvari plug n play sa nVidia karticama.

Bitno je da laptop koristi ili integriranu graficku ili nVidia optimus, moguce je srediti da stvar radi i sa Endurom - AMD switchingom, ali zna zezat, barem iz onoga što sam pročitao.

Dell Precision M6600
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 18:39 (darkydark).
11 godina

Evo ja sam pokrenuo temu prije nekoliko dana o tome. Klik!

Za sad su unutra samo osnovne informacije - detalje mozes dobiti klikom na linkove unutra. Vise o tome cu se raspisati kad mi dodje potreban adapter.

Osim thunderbolta moze se koristiti mPCIE - slot od wifi kartica, odnosno jos bolje rjesenje je Express Card slot. Kao najisplativija kupnja za eGPU setup se preporuca rabljena business poput elitebook 8470p, 2570p, probooka 6470b i sličnih koji imaju EC slot di je vecina stvari plug n play sa nVidia karticama.

Bitno je da laptop koristi ili integriranu graficku ili nVidia optimus, moguce je srediti da stvar radi i sa Endurom - AMD switchingom, ali zna zezat, barem iz onoga što sam pročitao.

Pročitao sam onako na brzinu temu pa me sad zanima par stvari.

1. Rekao si da su performanse dosta lošije na internom ekranu od onih na eksternom. Volio bih da mi to malo pojasniš jer mi je cilj zadržati se na internom monitoru pošto nemam baš mjesta kući.

2. Koliko sam shvatio pročitano, moguće je nadograditi i CPU i GPU, ako je tako zanima me kako bi to sve skupa trebalo izgledati, odnosno jeli to sve puno kablova (bilo bi super ako ima negdje neka slika da mi daš link - da ja idem tražiti nebi ispalo dobro jer ne znam kako sve to skupa izgleda.)

3. Možes li mi reci što se tiće cijene bi li me to došlo jako puno (idem za tim što mnogi govore da se za par k kuna može sastaviti dobra konfiguracija, a tu bi se uzelo samo CPU i GPU + adapter neki)

14 godina
neaktivan

Planiram kupit laptop koji bi koristio primarno za gaming i za faks, budžet mi je negdje oko 9500kn iako bi se mogo protegnut i do 10 000. Za sad sam naso samo asusovu g750 seriju i čini mi se u redu al bi ipak htio neki profesionalniji savjet jer se ne razumijem bas u laptope i mobilne graficke. Hvala unaprijed!   

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel ti bitno dal se radi o laptopu ili desktop replacementu?

14 godina
neaktivan

Pa vise bi bio desktop replacement. Nije mi bitno da bude lagan jer ga necu teglit bas svaki dan. 

11 godina

Hvala Fichek na savjetima, valjda ću nešto pronaći!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebam preporuku za laptop do 5500kn

Uvjeti:

6 GB ++

Moze bit 15" ili 17"

Ako moze volio bi da ima  četvero jezgreni i7 (ako se ne moze naci takav laptop onda i5)

Bilo bi dobro da grafa bude u rangu s 8750m ili jaca

Te glavni uvjet je da ga je moguce kupit u Rijeci!

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lukica kaže...

Pa vise bi bio desktop replacement. Nije mi bitno da bude lagan jer ga necu teglit bas svaki dan. 

Uskoro bi trebao doći Asus G771, nasljednik G750-ke. Ako ti nije baš skroz hitno, možda da sačekaš koji tjedan jer je N551 iz te nove serije već došao u naše trgovine.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice