Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.171
|
čitano: 13.565.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Mislim da nemam hp quick launch za svoj 455.

Probaj ponovno instalirati HP Hotkey Support (International).

To je bar kod mene sp64042.exe (26 MB). :)

EDIT: E super onda da si riješio, valjda ti neće padati lap po podu nije lopta. :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 20:24 (Oldy).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Drive guard je još uvijek instaliran pa i ak padne nema veze xD, bitno da ne vrti ekran

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze preporuka laptopa za studenta? Od 2500 do 3000kn. Znaci za internet i office i pozeljno je da ima sto dulju garanciju.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Trebam 17 inchni laptop kao zamjenu za stolno računalo, do 4500 na rate, uglavnom se dvoumim između  Asusa X75VB i HP Probooka 470 sa pentium 2020 procesorom, a primjetio sam i Acer: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13918, ako je model sa full hd IPS matt ekranom išao bi na njega i protegao za se još nešto love. Dakle, zanima me ima li netko ili je vidio kakav je ekran na tom Aceru? Prije sam imao Probook 4730s koji ima mat ekran ali jako loše kuteve gledanja, nije mi važno ni da je full hd, ima li kakav u tom cijenovnom razredu sa 1600x900 IPS matricom?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
steeleye kaže...

Pozdrav! Trebam 17 inchni laptop kao zamjenu za stolno računalo, do 4500 na rate, uglavnom se dvoumim između  Asusa X75VB i HP Probooka 470 sa pentium 2020 procesorom, a primjetio sam i Acer: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13918, ako je model sa full hd IPS matt ekranom išao bi na njega i protegao za se još nešto love. Dakle, zanima me ima li netko ili je vidio kakav je ekran na tom Aceru? Prije sam imao Probook 4730s koji ima mat ekran ali jako loše kuteve gledanja, nije mi važno ni da je full hd, ima li kakav u tom cijenovnom razredu sa 1600x900 IPS matricom?

Moj frend je nedavno kupio Acera sa IPS ekranom i jako je zadovoljan, nije isti ovaj model ali slican.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan

Znaš li možda koji model i kolika je bila cijena?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka nekog 15.6" laptopa sa minimum i5 i nvidiom 740m (gddr5 verzija obvezna, ne ddr3) ili amdov ekvivalent. Između 4-5k. Namjena općenita uz neki blaži gaming tipa dota 2. Poželjna i malo veća rezolucija od 1366x768 i neka kvalitetnija matrica od tn-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 0:55 (Griz).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
gothfr34k kaže...

Pozdrav,

tražim laptop u rangu od 4000 do 5000 kn, ne više od 5000. Laptop namjeravam koristiti u poslovne svrhe. Zanima me kvaliteta izrade i garancija. Minimalno 4gb memorije i i3.

Grafika mi nije jako bitna.

Prenosivost je također plus pošto ću ga nositi na dnevnoj bazi.

Zanimaju me neki best buy laptopi u tom rangu.

Također laptop bi kupio danas ili sutra da mi stigne do utorka ujutro na badnjak. Vidio sam da ekupi salje do badnjaka, neznam za druge.

Za oko mi je zapeo Dell-ov model na ekupi: http://www.ekupi.hr/Dell-Inspiron-3521-5-I74G1T-VGA2GL-BLK2-prijenosno-racunalo-338543.aspx što mislite o njemu?

Hvala!

Edit: Također mi se sviđa ova Toshiba: http://www.ekupi.hr/Toshiba-Satellite-M50-A-110-PSKPNE-00N01RY4-prijenosno-racunalo-350197.aspx

Za poslovnu klasu nema bolje od ThinkPada E531 za navedeni buđet

11 godina
Griz kaže...

Može preporuka nekog 15.6" laptopa sa minimum i5 i nvidiom 740m (gddr5 verzija obvezna, ne ddr3) ili amdov ekvivalent. Između 4-5k. Namjena općenita uz neki blaži gaming tipa dota 2. Poželjna i malo veća rezolucija od 1366x768 i neka kvalitetnija matrica od tn-a.

Lenovo G510 rezolucija 768p i TN panel je standard još uvijek. 

11 godina
mitchell kaže...

Moze preporuka laptopa za studenta? Od 2500 do 3000kn. Znaci za internet i office i pozeljno je da ima sto dulju garanciju.

Lenovo G500

11 godina
protjeran
Gadgeti kaže...

Koji kod nas ima kupiti SOLIDAN laptop ali da ima mogućnost izmjene grafe? Ne ništa pretjerano ako je moguće, trenutno imam ja Asus i Alienware ali je kolegi to previše, on bi nešto jeftinije pa da si naruči grafu posebno i zamjeni samo, laptop je za gejmanje samo i ništa drugo. Hvala unaprijed.

I dalje tražim? Hvala

15 godina

Brdo preporuka za Lenovo, ne daj Bože loše serije svi će popadati.

Ništa samo razmišljam naglas. :)

0 1 hvala 0
11 godina

Šta da onda ProBook preporučivam ili ćeš se ti ubaciti sa svojim iskustvom {#}

15 godina

A ne moraš, šaroliko. Ovo me podjeća na forsiranje Toshibe na jednom forumu, majke ti kao da niti jedne druge firme nema. :)

0 1 hvala 0
11 godina

Pa Lenovo je svakako jedna od inovativnijih firmi u svijetu laptopa nižeg i srednjeg ranga i kada budem vidio omjer uloženo dobiveno kod drugih onda možda i razmislim o njima {#}

11 godina

Bok.

Trebam savjet oko kupovine laptopa kojibi sluzio za gaming,surfanje i poneki film.

http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model/NX.MCTEX.008 za sada mislim da je ovo najbolja opcija za te novce, a i prijatelj mi ima Acer laptop koji je star i ne bas jak pa jos uvijek vrti novije igre.

Iako ne planiram igrat najnovije igre na high zelim pokretat WoT na medium sa barem 45-50fps, a kako vidim ova graficka od 2GB i 4x proc bi to mogli izvest ali svaki savjet je dobrodosao.Cijenovni rang je oko 3500kn ali prihvacam i malo skuplje prijedloge samo ne preko 4000kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 16:54 (gelon).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

kakva je web trgovina Portio? registrirao sam se prije jedan sat i još mi nisu poslali email za registraciju na stranicu. dali je to obično kod njih tako sporo?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
luka7 kaže...

kakva je web trgovina Portio? registrirao sam se prije jedan sat i još mi nisu poslali email za registraciju na stranicu. dali je to obično kod njih tako sporo?

Pogledaj spam folder, trgovina je inace kvalitetna, nisam imao problema s njom.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
gelon kaže...

Bok.

Trebam savjet oko kupovine laptopa kojibi sluzio za gaming,surfanje i poneki film.

http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model/NX.MCTEX.008 za sada mislim da je ovo najbolja opcija za te novce, a i prijatelj mi ima Acer laptop koji je star i ne bas jak pa jos uvijek vrti novije igre.

Iako ne planiram igrat najnovije igre na high zelim pokretat WoT na medium sa barem 45-50fps, a kako vidim ova graficka od 2GB i 4x proc bi to mogli izvest ali svaki savjet je dobrodosao.Cijenovni rang je oko 3500kn ali prihvacam i malo skuplje prijedloge samo ne preko 4000kn.

ja ti ga iskreno preporučujem...kupija san ga prije par dana...laptop je odličan...a ja san stvarno ima laptopa i laptopa...šta na servisu, šta osobno...

za igranje do 4000kn defitivno best buy...

btw OLDY - instalira san standalone 13.12 za grafiku....kako za APU instalirat? nisan naša standalone...meni ne prolazi amd verification tool jer u biti nikad ne skine do kraja onaj whql file...stoji kao da je doša download do kraja i to je to...

15 godina

Ako si instalirao 13.12 obje su sada updateane, jedan je driver.

13.251.0.0 (Vidi u device manageru)

Ako ti dođe DL do kraja moraš kliknuti install.

Mislim da je on stavio Acer-a sa A8 a ti si uzeo sa A10 i ja mislim da je to bolja verzija. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:01 (Oldy).

0 1 hvala 0
11 godina

Gdje ima s A10 i jel velika razika(u cijeni i performansama)?

Hvala shegyman puno mi je pomogla tvoja potvrda i jesi li zamijenio Linux s njega s win xp,7,8?

Ja planiram stavit 7 jer 8 je ,po meni, glupost za mobitele i tablete.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:54 (gelon).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.33498CBC-A156-48CA-9209-89F1174CE353.aspx

Je, brži proc 2.5-3.5Ghz a s njim i bolja grafa 8650G za u paru sa 8750M.

Igre bolje rade na 8/8.1..... Vjeruj mi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:58 (Oldy).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Pa Lenovo je svakako jedna od inovativnijih firmi u svijetu laptopa nižeg i srednjeg ranga i kada budem vidio omjer uloženo dobiveno kod drugih onda možda i razmislim o njima {#}

Ma nemoj, a meni si rekao za moj laptop kako je dobar omjer uloženo:dobiveno :P

BTW neznam zašto svi govore da acer ne dolazi u obzir, šta fali? xD

Evo imam svoj tjedan dana, još uvjek se nije strgo :)

11 godina

Na toj stranici pise da je ista graficka,a jedina ostala razlika je sto s a8 dobijes 1TB a uz a10 500GB ali to mi ne znaci puno tako da cu uzet s a10 procom.Hvala puno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Nije ista sa AMD A8-5557M dobiješ 8550G

a sa A10-5757M dobiješ 8650G

Diskretna je ista ali na APU nije, no. :)

Piše i na plotu svašta....

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 21:07 (Oldy).

2 1 hvala 0
11 godina

Uglavnom ovaj s a10 je bolji ili jednak u svemu osim hardu jel tako?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Da, noviji brži APU i novija brža grafa na APU.

A APU radi u paru sa GPU po potrebi (npr. Igre, rendering videa)

A hard se tiče kapaciteta ionako je na 5400rpm danas najslabija karika. :)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Instalirao sam win 8.1 i radi odlično...brzo se podižu...linux koji je došao sa njim je beskoristan...samo comand line, nema graphic sučelje (bazirano na fedori)...

Oldy...meni ostane siva tipka install kada skida driver...neki k... je problem...sad pretpostavljan da je windowsa...

E da...šta se tiče laptopa nervira me hdd...od wd-a je...ima neke glupe klikove...znaju se čut...čini mi se da ću uzet hibrid disk...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Ima i moj Hitachi i klikove i jedan smiješni zvuk ponekada koji ne bi znao niti napisati.

Jesi pogledao u Device manager da li ti je instaliran 13.12 pod oboje? Display adapters.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 0:26 (Oldy).

0 1 hvala 0
11 godina
Glaciax kaže...
roby27 kaže...

Ma nemoj, a meni si rekao za moj laptop kako je dobar omjer uloženo:dobiveno :P

BTW neznam zašto svi govore da acer ne dolazi u obzir, šta fali? xD

Evo imam svoj tjedan dana, još uvjek se nije strgo :)

Stvarno jako dugo ga imaš :) čudo da uopće radi jel nakon tjedan dana ;-) 

Sve zavisi o buđetu i trenutnoj ponudi pa se prema tome ravnam ali Lenovo ima jako dobre laptope pogotovo za olakšanu nadogradnju pod poklopcem i čišćenje ventova, AccuType tipkovnica super itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 5:07 (roby27).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice