Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.633.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

a prijatelju,evo ja koji trazim savjet ti mogu reci da je to katastrofa od laptopa 2gb RAM,256mb graficka ne mozes ni PES pokrenut,kamoli GTA4 :D

11 godina
neaktivan
Aaa ,hvala ,a ovaj :

PROCESOR - INTEL CORE 2 DUO 2,20 GHz
HDD - 250 GB
RAM - 2 GB
GRAFICKA Nvidia Gforce 8400 - 885 MB
16 godina
neaktivan
saTheMenstalist kaže...
Oldy kaže...

Taj lik sa faksa pojma nema ja imam novi probook 455 sa slabijim procom A8 4500M, 4GB rama, grafa je ista 8750M 2GB pa igram GTA 4 sa Patch 1.0.7 bez nekih problema.

U pozadini prije pokretanja GTA 4 su ostali raditi: Opera, Huawei mobile partner, Aida, Task Manager. Pokrenuo Fraps radi SS-a.

Ako mu ovo ne valja za lap od 3500KN koji nije gejmerski kao ni taj Acer neka kupi Alienware što drugo reči..... :)

Jel ti valja taj probook 455 ?

Vidim da i njega ima u linksu..

Moram birati između njega i acera.

Meni je ok.

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:30 (Oldy).
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Posljednja odluka spada na klik

Dali je ovo uistinu dostojan laptop za velike zadaće, vidim da je jako popularan tu na forumu

Dvojbe jos oko: klik i klik (G500 i Z500 / Lenovo)

Float like a butterfly, sting like a bee!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 20:23 (maxy440).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hoce li mi iko reci , da li bi mogao novije igre max payne , left for dead 2 , gta IV obrcati na ovom laptopu :

PROCESOR - INTEL CORE 2 DUO 2,20 GHz
HDD - 250 GB
RAM - 2 GB
GRAFICKA Nvidia Gforce 8400 - 885 MB

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bok,

Molim vas za pomoc. Obilazim vec danima ducane, a neki prodavaci se kuze u racunala ko i ja pa bih molila nekog za strucniju pomoc: 

● Veličina ekrana i rezolucija: preferiram veci ekran zbog softvera koji koristim za posao, vece rezolucije radi rada u photoshopu

● Laptop ce se koristiti: posao, spajanje na softver firme preko vpn-a, pa mi je bitna brzina, rad u photoshopu, igre tipa wow i sl, te standardni poslovi: internet, mail, office, fejs i slično, glazba, filmovi...

● Windowsi DA

● Nemam posebnog favorita, ali kao pravo zensko :) favoriziram dobar dizajn + jako bitna stvar da se ne pregrijava, imam iskustvo s 2 lenovo racunala koja su bila super ali su se pregrijavala, cak i na postolju 

● Budget: pa recimo 5000 - 6000 kn + par sto kuna, ako mi za ono sto sam navela da mi treba vise molim da mi sugerirate budget jer nije strogo odredjen, placanje cash ako za to dobijem povoljnije, ako ne kartica

● jamstvo mi je jako bitno (informaticari u firmi kazu da sam stetocina za tehniku)

Unaprijed hvala   

CC

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav, mozete li preporuciti neki laptop do 10 000 kn? Laptop bi mi bio jedino računalo. Treba mi za osnovne stvari (Word, PP, Excel, Web) i neprofesionalnu obradu videa/fotografija. Iako igram vrlo rijetko, volio bih da to nije 800x600 i Min, kao sada. Bitno je da je prenosiv, dakle maksimalno 14-15". Razmisljao sam o MacBook Air-u, koji ima odlicnu bateriju, no odbija me intergrirana 5000 grafika. Lenovo IdeaPad Y510p je zvijer, ali tako i izgleda - masivno. Hvala unaprijed
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 8:45 (v1iktor).

0 0 hvala 0
12 godina

ako ti je baterija vazna preporucam della ja sam fasciniran baterijom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Preporuka za best buy gaming laptop za 4000kn? Je premali budžet za takvo nešto ali eto. Unaprijed hvala. :)

TomPalj
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav zanimaju me komentari i preporuke oko kupnje laptopa. Trenutno razmisljam o ovim modelima:

http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-G500-59376518--crna--Intel-Core-i5-3230M-2-6GHz--1TB---8GB-SSHD--6GB--15-6--1366x768-sjajni--AMD-HD-8750M-2GB-/p/598093168.aspx

http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-g500-59376518/73351

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.66B1A869-3857-4330-9E2A-36FEDA2C0BE5.aspx

Komentirajte prednosti i nedostatke ili navedite neki bolji model ukoliko znate u tom cjenovnom rangu 4500 kn +-200kn. Laptop većinom za faks uljučujući igranje {#}.

0 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

Neka uzme neki model sa Intelom, AMD neće ni upola dobro odraditi taj posao.

Po kojim pretpostavkama neće odraditi takav posao? Ajde molim opširno objašnjenje... 

12 godina

Pozdrav, tražim laptop do 7000, maks 7500 kn....

možda http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-Ideapad-Y510-59390539--siva--Intel-Core-i7-4700HQ-2-4GHz--1TB-SSHD--8GB--15-6--1920x1080-mat--nVidia-Geforce-G/p/188873299.aspx   ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 15:58 (LittleM).
12 godina

Da to je trenutno jako dobar izbor.

12 godina
garrykc kaže...

Pozdrav zanimaju me komentari i preporuke oko kupnje laptopa. Trenutno razmisljam o ovim modelima:

http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-G500-59376518--crna--Intel-Core-i5-3230M-2-6GHz--1TB---8GB-SSHD--6GB--15-6--1366x768-sjajni--AMD-HD-8750M-2GB-/p/598093168.aspx

http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-g500-59376518/73351

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.66B1A869-3857-4330-9E2A-36FEDA2C0BE5.aspx

Komentirajte prednosti i nedostatke ili navedite neki bolji model ukoliko znate u tom cjenovnom rangu 4500 kn +-200kn. Laptop većinom za faks uljučujući igranje {#}.

Prvi i drugi link je potpuno isti laptop tako da mozes ici na njega, Lenovo ima super hlađenje i dobru tipkovnicu te laku nadogradnju te jedini nudi i SSHD disk. 

12 godina
12 godina
v1iktor kaže...
Pozdrav, mozete li preporuciti neki laptop do 10 000 kn? Laptop bi mi bio jedino računalo. Treba mi za osnovne stvari (Word, PP, Excel, Web) i neprofesionalnu obradu videa/fotografija. Iako igram vrlo rijetko, volio bih da to nije 800x600 i Min, kao sada. Bitno je da je prenosiv, dakle maksimalno 14-15". Razmisljao sam o MacBook Air-u, koji ima odlicnu bateriju, no odbija me intergrirana 5000 grafika. Lenovo IdeaPad Y510p je zvijer, ali tako i izgleda - masivno. Hvala unaprijed

Svaki malo bolji laptop namjenjen gamingu sa jačim komponentama mora biti robustan radi adekvatnog hlađenja da nebi došlo do throtlinga nakon dužeg perioda igranja ili neceg zahtjevnijeg. 

Po ovome sudeci tebi netreba uopce skupi laptop ali bas da je u klasi lako prenosivih tu onda moras gledati ultrabookove koji redom imaju integrirane grafike jer nisu niti namjenjeni igranju nego prenosivosti.

12 godina
ChicChick kaže...

Bok,

Molim vas za pomoc. Obilazim vec danima ducane, a neki prodavaci se kuze u racunala ko i ja pa bih molila nekog za strucniju pomoc: 

● Veličina ekrana i rezolucija: preferiram veci ekran zbog softvera koji koristim za posao, vece rezolucije radi rada u photoshopu

● Laptop ce se koristiti: posao, spajanje na softver firme preko vpn-a, pa mi je bitna brzina, rad u photoshopu, igre tipa wow i sl, te standardni poslovi: internet, mail, office, fejs i slično, glazba, filmovi...

● Windowsi DA

● Nemam posebnog favorita, ali kao pravo zensko :) favoriziram dobar dizajn + jako bitna stvar da se ne pregrijava, imam iskustvo s 2 lenovo racunala koja su bila super ali su se pregrijavala, cak i na postolju 

● Budget: pa recimo 5000 - 6000 kn + par sto kuna, ako mi za ono sto sam navela da mi treba vise molim da mi sugerirate budget jer nije strogo odredjen, placanje cash ako za to dobijem povoljnije, ako ne kartica

● jamstvo mi je jako bitno (informaticari u firmi kazu da sam stetocina za tehniku)

Unaprijed hvala   

Ako trazis dobar dizajn i kvalitetu izrade(aluminij kuciste, gumirani poklopac) onda ovako HP470 sa original Win8 i HP torbom gratis + 8GB ddr3 ram = 12GB ukupno za PhotoShop ako se bavis profesionalno.

Laptop je iznimno kvalitetno poslovno napravljen sa dobrom tipkovnicom, jamstvo mozes produziti pred istekom tako da tu nema brige, također imas AG ekran da ne umaras oči u preciznom radu sa PS a i opcenito ugodniji rad kada ti ne smeta odsjaj. 

Kupi u Futuri jer glasi kao jedna od najboljih trgovina pogotovo ako bude kakvih reklamacija sto nije cudno za laptope, tu su ažurni brzo a i osoblje se jako dobro kuži u tematiku informatike i mogu ti dati dobre savjete ako bude trebalo.

Drugi po redu sa losijom kvalitetom izrade, glossy ekranom ali dobro opremljen sa jakim komponentama, stedljiv cpu, 3god jamstva Dell 3737

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 19:34 (roby27).
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebao bi mi laptop do nekih 4000 kn, a može i koja kuna više ako se isplati.

Bavim se amaterski fotografijom tako da bi bilo potrebno da vrti photoshop bez nekih većih problema (namjeravam si kupit i SSD uz laptop), a uz to ne bi bilo loše da mogu i koju igru odigrat. Veličina ekrana mi nije toliko bitna budući da imam externi monitor za te neke bitnije stvari, važnije su mi ostale komponente. Uz to ne bi bilo loše imat što dulju garanciju ili mogućnost da se produži garancija.

Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima netko Asusa X75VB-TY021, ili nekog drugog iz te serije

Može reći jel mu je grafička 64 bitna ili 128?

0 0 hvala 0
14 godina
LittleM kaže...

možda http://www.telebit.hr/NB-Lenovo-Ideapad-Y510-59390539--siva--Intel-Core-i7-4700HQ-2-4GHz--1TB-SSHD--8GB--15-6--1920x1080-mat--nVidia-Geforce-G/p/188873299.aspx   ??

Taj sam i ja gledao, po specifikacijama tesko mozes naci bolje, ali sam gledao reviewove po kojima ispada da se tipkovnica prilicno uvija, a touchpad nenormalno puno. Proguglaj malo...

11 godina
neaktivan

Evo trebam sad brzo uzeti jedan laptop za faks.Znaci standardno ce mi trebati za programiranje i slicne stvari a bilo bi dobro da moze pokrenut nesto od igri katkad :D

Sad viodim dosta ljudi zapelo za taj Acer V5.

Ja sad gledam izmedju njega i HP 470

Acer ili HP ILI modza nesto drugo u rangu do 4500 kuna?

Takodjer koju trgovinu mi preporucate?

0 0 hvala 0
12 godina
Guzomat kaže...

Evo trebam sad brzo uzeti jedan laptop za faks.Znaci standardno ce mi trebati za programiranje i slicne stvari a bilo bi dobro da moze pokrenut nesto od igri katkad :D

Tu bi išao na HP pogotovo jer radis na njemu a primarno ti nije gaming bitan nego tu i tamo casual, ovdje ga imaš puno jeftinije za keš klik Svijet Medija je super dućan

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 0:56 (roby27).
12 godina
N!NO kaže...
LittleM kaže...

Taj sam i ja gledao, po specifikacijama tesko mozes naci bolje, ali sam gledao reviewove po kojima ispada da se tipkovnica prilicno uvija, a touchpad nenormalno puno. Proguglaj malo...

Ajde please stavi link gdje si to vidio? Jesi siguran da se radi o istom modelu? 

12 godina
nino1904 kaže...

Pozdrav,

trebao bi mi laptop do nekih 4000 kn, a može i koja kuna više ako se isplati.

Bavim se amaterski fotografijom tako da bi bilo potrebno da vrti photoshop bez nekih većih problema (namjeravam si kupit i SSD uz laptop), a uz to ne bi bilo loše da mogu i koju igru odigrat. Veličina ekrana mi nije toliko bitna budući da imam externi monitor za te neke bitnije stvari, važnije su mi ostale komponente. Uz to ne bi bilo loše imat što dulju garanciju ili mogućnost da se produži garancija.

Hvala 

Idi na HP 470 sa torbom gratis, dolje ti pise cijene za produljenje jamstva. Po meni super kupnja sa jakom amd grafikom s kojom mozes i novije igre vozit.

16 godina
neaktivan

Jel to samo meni sada ne otvara link ili su pali trenutno?

Kada si spomenio cijene produljenja garancije pošto sam kupio u tom dućanu baš da vidim ali neće otvoriti.... Tnx.

Ništa zaboravi, sada radi. Samo što kod mog modela nema toga dodatno: Care pack.... hm. :p

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 2:42 (Oldy).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
roby27 kaže...
Guzomat kaže...

Tu bi išao na HP pogotovo jer radis na njemu a primarno ti nije gaming bitan nego tu i tamo casual, ovdje ga imaš puno jeftinije za keš klik Svijet Medija je super dućan

Ok hvala puno,danas cu posjetiti par trgovina pa probat ga negdje uzivo jer mi je dosta bitna i tipkovnica.Gledao sam video review kod ovog acera i tipkovnica izgleda dosta solidna i to aluminijsko kucite podsjeca na macbook :)

Ali i ovaj HP ne izgleda los+ima cd/dvd pogon sto acer nema.

Jel ima jos kakav dobar laptop za pogledat do negdje 4-5K ?

12 godina
neaktivan

Pozdrav,

želio bih si kupiti neki laptop za nove igrice,cijena nije bitna kao ni marka,bitno je samo da se mogu igrati novije igrice.Pa što bi mi preporučili.

lp,

pero

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:16 (mortunic).

0 0 hvala 0
15 godina
mortunic kaže...

Pozdrav,

želio bih si kupiti neki laptop za nove igrice,cijena nije bitna kao ni marka,bitno je samo da se mogu igrati novije igrice.Pa što bi mi preporučili.

lp,

pero

evo mogu ti preporučiti ovaj asus. ja ga imam i prezadovoljan sam. farcry 3 i battlefield 3 vrti na ultra na full hd rezi bez problema. Ako cijena stvarno nije bitna kupi si ovaj model. Isto asus kao i prethodni samo bolje opremljen i s boljom grafom.

Guns don't kill people... lasers do
12 godina
neaktivan

Hvala,

ali ja se nisam dobro izrazio mislio sam pitati koliko bi koštao laptop koji bi moga o vrtit te igrice,zato sam rekao cijena nije bitna

0 0 hvala 0
15 godina
mortunic kaže...

Hvala,

ali ja se nisam dobro izrazio mislio sam pitati koliko bi koštao laptop koji bi moga o vrtit te igrice,zato sam rekao cijena nije bitna

od oko 5000 kn pa na više. gledaj one laptope s grafom gt740m ili 8750m ili jače. ovo bi bilo u redu. može i slabija grafa ali tada ćeš morati sve spuštati na low, u krajnjem slučaju i rezu smanjivati, a tada to ne izgleda baš lijepo.

Guns don't kill people... lasers do
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice