Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.614.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
KingChaos kaže...

Ma gejmat sam ionako mislio dok sam spojen na adapter. Bateriju pitam zbog filmova dok putujem i to. Ovo za odd je istina da uvijek zna zatrebat. A sad sto se tice grafike, ja patim na sto vece detalje a ova nvidia gt740m dolazi u vise verzija pa neznam koja je u lenovu, znam samo da postoje i slabije i jace verzije od ovog radeona u probooku i nebih se nikako htio zeznut tako da uzmem slabiju

Ako patis na detaljima onda si uzmi ovaj, za odd ces se vec nekako znac kad ti nesto bude trebalo, ako nis kupis onaj prenosivi haha {#} .. I obavezno si uzmi cooling pad jer igranje na visokih detaljima ubija lap {#}

Btw @AnjaZD imas gore editiran moj post u kojem je komentar na ova tvoja 2 prijedloga..

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 12:23 (MarioVk).
12 godina
neaktivan

A da li postoji neki koji bi mi preporučio ili da kliknem na kupnju ovog Lenova {#}Kakvi su ovi silni Samsung prijenosnici koji imaju jako duge jemstvene rokove?

16 godina
anjaZD kaže...

A da li postoji neki koji bi mi preporučio ili da kliknem na kupnju ovog Lenova {#}Kakvi su ovi silni Samsung prijenosnici koji imaju jako duge jemstvene rokove?

Kolega @roby27 koji je aktivan u ovoj temi bi ti mogao dati bolji prijedlog nego sto cu ti ja dat, pa eto strpi se jos malo da vidimo sta ce on predlozit {#} .. Ima dobrih ima losih, ako imas neki koji te zanima linkaj pa cemo vidit.

12 godina
neaktivan

Hmm onda ce ili eksterni odd ili cooling morat pricekat. Vec mi lap sam po sebi malo prelazi budget. A kakav je opcenito taj samsung? Jel i on na touuchpadu ima geste za win8 kao sto lenovo i probook imaju?

12 godina
neaktivan

Ok a ne znam ja gledam već dva dana i čitam forume i iskustva pa još manje znam nego prvi dan {#}.Sačekat ću kolegu da vidimo šta je njegova preporuke.E da još mi je bitno i da dobro hvata wi fi signal.Mario puno hvala na pomoći.

16 godina
KingChaos kaže...

Hmm onda ce ili eksterni odd ili cooling morat pricekat. Vec mi lap sam po sebi malo prelazi budget. A kakav je opcenito taj samsung? Jel i on na touuchpadu ima geste za win8 kao sto lenovo i probook imaju?

A dobro pad je 200kn ajmo rec to se da skupit kad tad bitno je da se na poslijetku uzme ..

E za geste nisam upoznat sto se tice samsunga, al koliko znam dobre su kvalitete tako da nebi trebao imat problema.. Ma te geste neces ni koristit jer ces uvijek imat mis pored sebe {#}

anjaZD kaže...

Ok a ne znam ja gledam već dva dana i čitam forume i iskustva pa još manje znam nego prvi dan {#}.Sačekat ću kolegu da vidimo šta je njegova preporuke.E da još mi je bitno i da dobro hvata wi fi signal.Mario puno hvala na pomoći.

Ma wifi svaki laptop vata isto, nema tu neke razlike..

12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav, treba mi laptop za faks(čitaj gaming),po mogućnosti 15 inchni, ali ako bude veći ne žalim se.{#} Limit je do 4k,a može i par sto kuna gore.

Mislio sam kupiti ovog ali je rasprodan{#}

http://www.technomarket.hr/products/09130543/lenovo-ideapad-z500-59-377452

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

A dobro pad je 200kn ajmo rec to se da skupit kad tad bitno je da se na poslijetku uzme ..

E za geste nisam upoznat sto se tice samsunga, al koliko znam dobre su kvalitete tako da nebi trebao imat problema.. Ma te geste neces ni koristit jer ces uvijek imat mis pored sebe {#}

200kn pad + 200kn mis + 200kn odd + 100kn memorijska = zbogom pare. A valjda cu se snaci, probat cu mis i odd pitat frendove mozda netko ima viska

12 godina
KingChaos kaže...
KingChaos kaže...

jel mi zna netko reci koja je razlika izmedju ovog i ovog laptopa osim u 20-tak kuna u cijeni i dva slova u imenu

I sta mi se najvise isplati za gaming, filmove, photoshop i adobe ilustrator: navedeni samsung (po meni su jedine mane nedostatak odd-a pa nemogu u isto vrijeme ugraditi sdd i hdd i 800kn visa cijena, te 4-celijska baterija iako samsung tvrdi da dugo traje ja nisam bas uvjeren), ili lenovo e531 ili hp probook 450. To jest, pravo pitanje bi bilo jesu li graficka u samsungu i tipkovnica sa pozadinskim osvjetljenjem vrijedne tih 800kn vise i zrtvovanja odd-a

Ako si zagrizeni gamer taj Samsung je vrlo dobar no opet radi se od ddr3 memoriji kao i obicno, e sad posto je nativna reza ekrana mala tu mozes komotno ici na rang 4,6-5k i igrati nove naslove ako negdje bas bude stucalo smanjis detalje jer sve zavisi koja je igra u pitanju ali u pravilu nebi smjelo biti stekanja, recimo E531 ili Ativ 4 su u tom rangu, igra i ProBook 450 ali bilo bi pozeljno cooling pad s njim uzeti. Ili veci 17" Asus x75 za 4,7k

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
KingChaos kaže...
KingChaos kaže...

jel mi zna netko reci koja je razlika izmedju ovog i ovog laptopa osim u 20-tak kuna u cijeni i dva slova u imenu

I sta mi se najvise isplati za gaming, filmove, photoshop i adobe ilustrator: navedeni samsung (po meni su jedine mane nedostatak odd-a pa nemogu u isto vrijeme ugraditi sdd i hdd i 800kn visa cijena, te 4-celijska baterija iako samsung tvrdi da dugo traje ja nisam bas uvjeren), ili lenovo e531 ili hp probook 450. To jest, pravo pitanje bi bilo jesu li graficka u samsungu i tipkovnica sa pozadinskim osvjetljenjem vrijedne tih 800kn vise i zrtvovanja odd-a

Ako si zagrizeni gamer taj Samsung je vrlo dobar no opet radi se od ddr3 memoriji kao i obicno, e sad posto je nativna reza ekrana mala tu mozes komotno ici na rang 4,6-5k i igrati nove naslove ako negdje bas bude stucalo smanjis detalje jer sve zavisi koja je igra u pitanju ali u pravilu nebi smjelo biti stekanja, recimo E531 ili Ativ 4 su u tom rangu, igra i ProBook 450 ali bilo bi pozeljno cooling pad s njim uzeti. Ili veci 17" Asus x75 za 4,7k

Koliko vidim po youtubeu vise manje sve nove igre traze smanjene detalje na sve 3 graficke tako da sam se pomirio s tim. Inace bi si slozio neki jaki desktop ali idem na faks pa mi treba laptop. Vidio sam i taj asus i dosta mi se svidja. Inace preferiram asus kao marku i uzeo bih ga odmah ali ne volim ove ekrane s odsjajem tako da on nazalost otpada 

12 godina

Na HD rezi komotno mozes igrati na high-ultra, vjerojatno je smanjene koje si gledao na laptopima sa full HD rezom...

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Na HD rezi komotno mozes igrati na high-ultra, vjerojatno je smanjene koje si gledao na laptopima sa full HD rezom...

Nije, bila je hd teza, ali sam malo bolje pogledao postavke koje je lik imao na far cry 3. igrao je na radeonu 8750m na high-ultra i nije stekalo ali se necisto kretlao (odokativno igrao je na 25-30 fpsa). Ali je zato imao ukljucen anti aliasing i sjene na ultra. Ja bi recimo ostavio iste postavke ali ugasio AA i stavio sjene na medium pa bi mozda fluidnije radilo. Tako uvijek radim na svom pc-u, vjerojatno su te dvije stvari graficki najzahtjevnije

12 godina

Naravno AA dosta guta perfomanse, bez toga ide glatko ko po špagi. Kazem sve je do korisnika kako si porihta postavke.

12 godina
neaktivan

A znas mozda koja verzija od gt740m je u lenovu e531? jer ne notebookchecku sam vidioda su teatirali za neke igre cak 4 razlicite verzije i razlika zna bit po 10 fpsavise manje. Ako je jedna od slabijih onda si radije uzmem probook. Ili cak ativ 4, dodje 5000 a ima vec windowse gore. I mislis da je 8gb rama max dovoljno? Nisam neki multitasking manijak ali ove nove igre dosta zahtjevaju a ja bi imao otvoreno pjeamu na youtubeu, oko pet tabova u chromu i jedan od navedenih programa za rad/neku igru.  Nista vise od toga

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 16:14 (KingChaos).
12 godina
neaktivan

Tražim laptop do 4k kuna. Važno mi je da bez problema vrti programe kao što su AutoCAD,Photoshop,Solidworks... i naravno da se može na njemu odigrat koja novija igra. (Dota 2 i ostale). 

HVALA!

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Brat na poslu dobio mogucnost da uzme novi laptop za 5.000, il bilo koji isi ako si doplati.

Znaci, ako moze kakav savjet za oko 7000-8000kn. Moze i vise ako se za jos 1000 dobije nesto puno bolje.

Namjena posao, programiranje, web itd... nosi ga na posao svaki dan, znaci 15", a posto je velika lova na raspolaganju, bit ce jako sretan ako ce gore moci pokrenuti BF4 {#}

Do sad je koristio IBM i Lenovo T seriju, pa pretpostavljam da je naviknut na kvalitetu.

P.S. Zasto OVO kosta 14.000 kuna????

Jedino skupo unutra je i7.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
anjaZD kaže...

Molim Vas malu pomoć oko kupovine prijenosnika.Treba mi lap top za surfanje i posao.Posao je vezan za internet za što sam zaključila da mi treba dobar procesor.Trebao bi biti lagan jer ću ga i nositi sa sobom.Gledala sam nekoliko ali stvarno nemam pojma što bih uzela.Unaprijed hvala na pomoći.

Odgovoreno na PM da se zna.

12 godina
sljepic94 kaže...

Tražim laptop do 4k kuna. Važno mi je da bez problema vrti programe kao što su AutoCAD,Photoshop,Solidworks... i naravno da se može na njemu odigrat koja novija igra. (Dota 2 i ostale). 

HVALA!

Za posao nezaobilazan HP 470 znaci veci reza za PS, crtanje ce ti dobro doci, također AG ekran da ne umaras oci. Best buy. 

13 godina

Tražim laptop do 3500 kn za faks. Laptop bi mi sluzio za internet, filmove i ucenje. Molio bih da mi predlozite najbolje proizvode do te cijene. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav stručnjacima!

Još jednom dolazim na ovaj forum u potrazi za odgovorom.

Ovaj puta u pitanju je savjetu u vezi kupnje laptopa. Znači gornja cijena je nekih 6500 kuna.

Bilo bi poželjno da je laptop Toshibin, a ni u kojem slučaju Lenovo.

Ja sam kopao nešto po dućanima (web dućani nisu u igri), i najbolje što sam našao je http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.9f3d2e2f49fa49ceb1ab8d1acb7ed5cb.toshiba-satellite-l850-intel-core-i7-3630qm-2-40ghz-4gb-750gb-dvdrw-sm-dl-freedos-15-6-hd-amd-radeon-hd7670m-2gb-p-n-l850-1h4.aspx  

ili

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.5be6c2ff95324f6dab6aa6119a9ad9aa.toshiba-satellite-l855-intel-core-i7-3630qm-2-40ghz-4gb-750gb-dvdrw-sm-dl-freedos-15-6-hd-amd-radeon-hd7670m-2gb-p-n-l855-14j.aspx 

al' koliko vidim to je jedan te isti laptop.

Ako imate bolje prijedloge, molim vas, samo ih mi predložite. Uglavnom laptop se ne bi koristio primarno za igranje, ali htio bi naći najbolji laptop za spomenutu cifru (a tu već ionak svi imaju pristojne grafiče).

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
pinc123 kaže...

Tražim laptop do 3500 kn za faks. Laptop bi mi sluzio za internet, filmove i ucenje. Molio bih da mi predlozite najbolje proizvode do te cijene. Hvala.

Također u potrazi, ajde preporučite nekaj vi koji se razumijete u to.

12 godina
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Brat na poslu dobio mogucnost da uzme novi laptop za 5.000, il bilo koji isi ako si doplati.

Znaci, ako moze kakav savjet za oko 7000-8000kn. Moze i vise ako se za jos 1000 dobije nesto puno bolje.

Namjena posao, programiranje, web itd... nosi ga na posao svaki dan, znaci 15", a posto je velika lova na raspolaganju, bit ce jako sretan ako ce gore moci pokrenuti BF4 {#}

Do sad je koristio IBM i Lenovo T seriju, pa pretpostavljam da je naviknut na kvalitetu.

P.S. Zasto OVO kosta 14.000 kuna????

Jedino skupo unutra je i7.

Hmm s obzirom da uz posao koji btw nije zahtjevan i mogao bi komotno ici na Think Pad E531 sa i3 ili i5 cpu za 5k cilja i na BF4 mislim da je ovo kompetetan laptopa sa IPS panelom sto je veliki plus odlican prikaz slike, dobar dizajn, aluminij izrada, mocan i7 cpu, tipkovnica nije na nivou think pada ali dobro, graficka je ok za middle postavke na toj rezi a za BF4 bi bilo pozeljno i smanjit rezoluciju za fluidnije igranje. U svakom slucaju ovo je pravi multimedia laptop od Asusa s kojim nemozete pogrijesiti.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=10333 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 23:54 (roby27).
15 godina
12 godina
neaktivan

jutros da kupim laptop po Vašjo preporuci  http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100000075899

i nema {#} nestalo.Molim Vas neki drugi prijedlog

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Molim vas preporuku laptopa za multimediju (tu i tamo koja igra preko HD lcd-a). Želio bih 17" monitor i po mogućnosti solidnu grafičku i procesor.

Cijena do 5000 kn, naravno poželjno i manje!

HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav,  želio bih mišljenje o ovom laptopu:

http://www.ekupi.hr/Asus-prijenosno-racunalo-X550CC-XX005-320328.aspx

Uglavnom mi treba za programiranje (web, mobile, desktop), i to uglavnom na linuxu. Trebao bi vrtiti Eclipse, Netbeanse i sl. Smatram da je laptop općenito dobar ali me zanima i drugo mišljenje.

Također, ako bi netko mogao napisati i mišljenje o ASUS laptopima (osobno iskustvo i sl.), te o kupovini laptopa preko eKupi (ako je netko to radio).

Hvala. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav,  

treba mi laptop za potrebe fakulteta. izdvojio bih do 3 500kn.

jedino mi je bitno da ima dvojezgreni procesor, 4 gb rama i da nije glomazno đubre :D

savjeti? preporuke? 

unaprijed se zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toshiba P50-A-11W
zanima me vase misljenje o ovom toshibinom modelu:

http://www.toshiba-croatia.com/laptops/satellite/satellite-p50-a/satellite-p50-a-11w/
cijena 7500 kn u svijet medija

isto bih vas zamolio da mi kazete koje problema ima toshiba opcenito, gdje su losi i tako to..

PUNO HVALA!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zasto posvuda pise da je maksimalna memorija RAM-a za novu probook seriju 16GB a u Centro.hr pise da je maksimalno 8GB? 

a kod one verzije probooka na ekupi i na nixus (trgovina u istri) pise da je maks kolicina rama za probook 450 19GB što nikako nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 16:16 (KingChaos).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice