Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.672
|
čitano: 14.630.720
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Znam da ima za jeftinije pare. Ima ga i za 5087 kn. Taj link sam stavio samo radi primjera... U M-computersu je za 5200kn i 200 kn je nadoplata za još jednu godinu garancije. Tako da za sada uzimam toga, osim ako ne nađem još nešto drugo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 12:56 (matasan).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
e ajd neka neko meni nesto preporuci ajde, hitno mije trebam nac dobar polovni laptop za 3k kuna!
Ajde neko bilo sta predlozite!!
Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina

Sam da prijavim - kupljen asus k53sv-sx539 - jako dobro, sve pohvale, hvala svima na preporukama {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

MOLIM STRUČNU POMOĆ OKO PRIJENOSNIKA ASUS K53E-SX682. DA LI JE ISPLATIVA KUPNJA? HVALA UNAPRIJED.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ZABORAVIO SAM NAPOMENUTI DA MU JE CIJENA CCA 3200 KN.

16 godina
neaktivan
merak kaže...

ZABORAVIO SAM NAPOMENUTI DA MU JE CIJENA CCA 3200 KN.

Kao prvo; Jel ti znaš da nije dozvoljeno pisati po forumu velikim slovima kao što ti radiš? Ispada kao da se dereš i to je protiv pravila!

Kao drugo; za koju svrhu ti treba laptop? Taj ima i3 procesor ali ima integriranu grafiku

Možeš uzeti nešto ovakvo nadogradiš još 2GB ram-a i imaš dobar laptop

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
13 godina
neaktivan

Da ti pravo kažem nisam ni znao za to pravilo. Najviše mi treba za surfanje, gledanje multimedije, pisanje u office-u i excelu i eventualno za igranje nekih grafički manje zahtjevnih igrica. Hvala na informacijama. Pozzzzzzzz

16 godina
neaktivan

Ja bih ti svakako preporučio da uzmeš nešto sa odvojenom grafikom. Dakle ne integrirana! Tu i tamo ćeš ti zaigrati štogod i bolje je računati na to. Neznam sad do koliko si novaca mislio potrošiti ali nemoj da zbog 200 kuna kupiš nešto čime nećeš biti zadovoljan. Recimo ovim laptopom što sam ti ja preporučio ti bi mogao sve to što si naveo, samo jednostavno po kupovini kod prodavača pitaš koliko bi te koštalo da ti oni ugrade još 2GB ram-a i uradiš to!

Ne moraš ti sada uzeti ovaj laptop ali moja preporuka ti je da tražiš nešto sa odvojenom grafikom i da izbjegavaš celerone.

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade18 kaže...
matasan kaže...

Uzeo bih ovaj laptop: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=7886, uz to sve laptop ima i +32Gb SSD-a.

Malo mi smeta samo godina garancije, al ako bude nadoplate za godinu plus uzet ću. Nude mi nadoplatu s 1 na 3 god za 660kn, al mi se tolko para ne da davati.

Laptop ću između ostalog koristiti i za poneku igru.

Molim mišljenja oko istog i preporuke ako netko zna za boljeg...

Hvala!

super laptop za tu lovu... neznam dali ima u tom cjenovnom rangu kaj bolje od toga... mrvicu skuplji je jedan asus, više manje ima sve bolje osim grafe...

EDIT:

tek sam kasnije pogledao cijenu u tom dućanu... inače u ADM-u ti košta 5200 kn, pogledaj tam!

Nece naci nista bolje za to lovu sigurno jer sam pregledao milijun stranih i domacih shopova (ovo se posebno odnosi na grafu aka gt555), i ja si mislim uzeti taj al nez gdje kupiti i isto me brine samo 1god garancije {#}.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan

Što mislite o ovom laptopu?

http://www.mediamarkt.de/angebot/notebooks/lenovo-ideapad-z570-m556zge

Čini se kao izvrsna prilika za kupnju, moćan procesor, solidna grafička, velik hdd, mana nedostatak usb 3.0,

eventualno blu-ray čitača

Sve za 600 e, mislim da se bolje ne može, odnosno, bio je u Conradu jedan AsusX53 s i52430, GT 540M, usb 3.0 i

blu-ray/dvd-rw za istu cijenu ali više nije dostupan, to je bila najbolja moguća kupnja...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze li mi neko vreci vredi li ovaj laptop uzeti - k53sv-sx906 http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=3318 , ili da uzmem sa slabijim procesorom koji je jeftiniji. U sustini ima li velike razlike izmedju i7 i i5 procesora, i ima li tko iskustva sa i7 procesorima, dal trosi puno vise bat,grije li se vise lap. Slobodno preporucite nesto drugo do te cjene, moze i jeftinijeto mi nije problem,samo da nije skuplje :) lap bi mi sluzio za igrice, filmove, neke programe, u sustini za sve posto nemam desktop racunar..... Unapred hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cjenjeni forumaši, znam da tema nije za ovo pitanje al nisam htio otvarat novu samo radi toga; zanima me dali se onaj vga priključak na laptopu može koristiti i kao ulaz ili samo kao izlaz...imam konzolu pa sam je htio probat na monitoru od laptopa ako je to ikako moguće

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@hitmanr nemože. Onaj vga na lapu je samo izlaz.
16 godina
Snejker kaže...

Moze li mi neko vreci vredi li ovaj laptop uzeti - k53sv-sx906 http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=3318 , ili da uzmem sa slabijim procesorom koji je jeftiniji. U sustini ima li velike razlike izmedju i7 i i5 procesora, i ima li tko iskustva sa i7 procesorima, dal trosi puno vise bat,grije li se vise lap. Slobodno preporucite nesto drugo do te cjene, moze i jeftinijeto mi nije problem,samo da nije skuplje :) lap bi mi sluzio za igrice, filmove, neke programe, u sustini za sve posto nemam desktop racunar..... Unapred hvala

Ja gledam taj laptop vec duze vrijeme... Trenutno nisam pronašel zbilja ništ bolje za te novce... A kaj se tiče razlike između i7 i i5, po nekim testbenchevima i7 je duplo bolja, e sad kolko se to duplo osjeti na igrama, programima, neznam... Ima ljudi tu na forumu koji su kupili onu raniju verziju tog laptopa koja nije imala 3.0 usb ulaz, pa bih ih ovim putem molio da nam neki mali report bace :D

17 godina
neaktivan

Dali bi mi mogli preporucit dobar laptop za cc 500-600€ (najvise do 700 ako se to stvarno isplati i ako se ta razlika osjeti u igrama ali bi rade iso na prvu cifru).

Laptop bi mi bio najmjeljen za igranje(bf,americas amry,total war,..) pa se nadam da se moze nac nesto solidno za te pare, a posto nisam dugo pratio trziste i svako malo nesto novo izade a vidim da vas ovdje ima puno koji se dobro razumjete pa bi molio vas savjet.

I jos nesto laptop kupujem u njemackoj posto tamo radim trenutno pa ako nije problem da bude odavdje.

Hvala

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
zeex kaže...

Moze kakav info o ovom laptopu? Ima li tko kakvih iskustava (dobrih/losih), da li se moze naci sto bolje za te novce? Unaprijed hvala.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=7391

bump, posto nitko nije odgovorio nista, zasad :)

16 godina
neaktivan
@zeex za što bi ti služio laptop?
14 godina
xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Prekratko jamstvo, nesigurna marka relativno loše izrade... može i bolje za te novce u nekoj boljoj trgovini..

EDIT: pogledaj ovaj asus

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 14:33 (Bellatrix).
15 godina
neaktivan
flapo kaže...
@zeex za što bi ti služio laptop?

fax (tehnicki), multimedia, net i pokoja igra.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 12:44 (zeex).
16 godina
neaktivan

može mi neko dati par savjeta za laptop.Znači to bi mi bio prvi laptop...služio bi mi za autocad najviše,zatim za internet i filmove i naravno za neke igre.

ja sam gledao ovaj laptop

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-k53svsx539/49598

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mihael kaže...

može mi neko dati par savjeta za laptop.Znači to bi mi bio prvi laptop...služio bi mi za autocad najviše,zatim za internet i filmove i naravno za neke igre.

ja sam gledao ovaj laptop

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-k53svsx539/49598

Naručio sam taj laptop,stiže mi u utorak.Javim ti dojmove kad stigne,a po preporukama forumaša čini mi se da je taj ASUS odličan izbor.Odlične karakteristike i jako dobro riješeno hlađenje.

16 godina
neaktivan

gdje si ga uzeu??

16 godina
neaktivan
Mihael kaže...

gdje si ga uzeu??

MagazinRS

13 godina
neaktivan

zanima me jel ovaj laptop dobar, košta 3,200kn, služio bi između ostalog za igrice

HP Notebook 630 15.6" LED HD, Intel Core i3-370M, 2GB DDR3, 320GB S-ATA, AMD Radeon HD 6370M

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@zeex evo
http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=19080
Jeftiniji, bolj grafa, 24mj garancija. Puno bolji od onog hp-a
15 godina
neaktivan

Molim preporuku laptopa u rasponu od 3500 - 5000kn, ako moze prema ovako postavljenim budzetima - jedan oko 3500, drugi oko 4000kn, i treci do 5000kn. Svi razredi mogu imati odstupanja +-200kn. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li itko odgovor za moj problem?

triba mi neka mala zvir sa performansama. nebi isa ispod i5 i 6GB RAM-a( neznam jel se isplati uzimat sa manje pa nadodat tj. prominit). I da ima veliki HDD (min 500 GB)

velicina nije bitna, nece se koristit za igranje.

a da nije HP ili ACER ( razlog, HP iskonski mrzim a za ACER san cuja od raznih servisera da nije bas kvalitetan)

cijena max 6000 kn i ne triba bit za hrvatsko trziste jel cu ga najvjerojatnije donijeti iz tehnoloskog raja zvanog SAD {#}.

ako je itko slucajno naletija na nesto, sitite me se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice