Prvi laptop

poruka: 7
|
čitano: 2.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prvi laptop

Znam da postoji dosta ovakvih tema,al da otvorim jednu svoju,da se sve lijepo raspitam jer se nerazumijem bas u laptope.dosta laptopa isti proizvodjaca i gotovo istih karakteristika,npr.2.0 GHz,3GB RAM,250oGB HDD...a cijena razlicita?Predpostavljam zbog kvaliteta obrade?!Koje su najbolje marke?

Ja imam budzet oko 5600kn,mozda i malo vise a volio bio ovako nesto,pa mi preporucite:

intel core2duo min. 2.0GHz

DDR3 RAM,4GB(noviji je pa mi se cini boljim od DDR2)

320GB HDD ili vise

15,4˝ ili 15,6˝

DVD-RW dual layer,card reader,kamera,par USB utora(3,4) i neki normala zvucnici(kada je u doma prikopcao bi svoje nadam se da moze)

Eh sto se tice grafike to nemam pojma al volio bi da moze pokrenuti igre tipa ice age,sims3...bar na medium.

I da je onako lijep za okoOsmijeh,da nebude mat boja,prije glosy...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prvi laptop

Doslo je do preokreta,okrenuo sam se ka HP pavilion dv6-1350em(onaj sa core2duo).Jest malo poskup al mislim da vrijedi,trenutno je 6666kn,a sta mislite dali cemu opadat cijena sta,mogao bi pricekat par mjeseci ako cemu opasti cijena,barem za 200-300kn do svibnja,imali kakvih sansiOsmijeh

Mozete preporuciti i neki drugi slicnih karakteristika ili boljih po ovoj cijeni

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 17:04 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prvi laptop

Anybody????

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prvi laptop

AMD Athlon X2 procesor 512MB vlastite memorie
WLAN 802.11 b / g / n,
lan
integr. 1,3-MP kamera -
3 u 1 cardreader
Promjena Lansing govornik
HDMI izlaz
4xUSB
norma multi-DVD snimač (double layer)
6-cell Li-Ion baterija
MS Windows 7 64 zalogaj Home Premium (OEM verzija

600Eura

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prvi laptop

u protisu je puno manje, niti 6000k  link

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Prvi laptop
Quilombo23 kaže...

Doslo je do preokreta,okrenuo sam se ka HP pavilion dv6-1350em(onaj sa core2duo).Jest malo poskup al mislim da vrijedi,trenutno je 6666kn,a sta mislite dali cemu opadat cijena sta,mogao bi pricekat par mjeseci ako cemu opasti cijena,barem za 200-300kn do svibnja,imali kakvih sansiOsmijeh

Mozete preporuciti i neki drugi slicnih karakteristika ili boljih po ovoj cijeni

dv6-1350em ti je sa dual core(t4400-stariji procesor,prvi sa dvije jezgre)

a ono što ti misliš je dv6-1360em koji ima core2duo(t6600,noviji proc na 2.2 ghz)

16 godina
neaktivan
RE: Prvi laptop

Upravu si moja greska,trazeci laptop po svim ovim stranicama,malo sam pogrijesio brojOsmijeh.

To je taj model  http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=4740

Misljenja,prijedlozi....????

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 23:26 (Quilombo23).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice