Pregrijavanje Asus-a F5RL

poruka: 7
|
čitano: 1.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav ekipa,

curin asusić F5RL se počeo pregrijavati. Temperature su kad je proc u idle-u na cca 65 °C, dok čim se malo optereti znači kad proc se digne na cca 20% temp. ode na cca 78 °C. Ovo pregrijavanje je samo po sebi problem, ali se laptop počeo u zadnje vrijeme gasiti. Nekad se ugasi dok cura piše u word-u, nekad dok vrti divx-e, nekad dok se surfa s njim, a zna se ugasiti i kad samo leži na stolu upaljen.

Ventilator bruji kao sam vrag. Zrak koji izbacuje prži.

Pokušao sam ga ispuhati na kompresoru, Izgleda da nema prašine.

Laptop je pažen i mažen i ove temperature su kad je lap na staklenom stolu i mjeren su sa speedfan-om. Na lap-u je trenutno Win 7 home premium 32 bit. Svi driveri su s win update-a, bar mislim da je, jer se ne mogu sjetiti da sam instalirao kakve drivere s Asus-ove stranice.

Bilo kakav savjet će biti jako cijenjen.

Hvala i pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Itko, išta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

naravno da ima rijesenja kupi ovako nesto

LINK

to ti je vjerovatno zbog ovih ljetnih vrucina evo i moj dell stalno hladi hladi al nikako da oladi bruji tiho al ponoci mi to digne tlak

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
RE: Pregrijavanje Asus-a F5RL
zvonebaba kaže...

naravno da ima rijesenja kupi ovako nesto

LINK

to ti je vjerovatno zbog ovih ljetnih vrucina evo i moj dell stalno hladi hladi al nikako da oladi bruji tiho al ponoci mi to digne tlak

Ima li tko iskustva s ovim čudom? Je li to stvarno pomaže?

A, kolegi Zvonebabi se zahvaljujem na prijedlogu.

Pozdrav

16 godina
neaktivan

kolega s posla je imao problema s pregrijavanjem i uzeo je nešta slično ovome i kaže da se sad lap radi mirnije i "hladnije" nego bez njega.

Mislim da se isplati ovo uzet

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
RE: Pregrijavanje Asus-a F5RL

Prošli tjedan sam ga dao na servis, pa da vidimo što će ovi reći. Ako ne naprave ništa, onda idem tražiti dozvolu od žene  za nabavu ove sprave. Ionako je to njen laptop. :-)

15 godina

Samo da javim. Lap vraćen sa servisa. Izgleda da su ga sredili. Nakon 9 sati s OCCTPT temperatura nije prešla 75 °C. Dok je prije pogađala na preko 90 i onda bi lijepo se sam gasio. :-)

Svima hvala na prijedlozima.

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice