Laptop punjenje

poruka: 7
|
čitano: 3.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop punjenje

e ovako iamm problem sa laptopom pri punjenju . ja kad ga stavim da punim on meni pokazuje da se nepuni i uopče ga nemogu bez punjača koristit . jel to možd ošla baterija 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop punjenje

jel ti prikaze da je spojen na uticnicu?

mislim da ti je baterija riknula {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laptop punjenje

gle ja kad njega stavim na punjenje meni on pokazuje da se nepuni jel baterija je stalno prazna na 0% je

0 0 hvala 0
16 godina
Laptop punjenje

Iskljuci ga iz uticnice, pusti da se baterija isprazni(iako ti pise da je 0%) ponovo stavi na punjenje i to je to.

To je "poznati" problem kod nekih laptopa, update-om BIOS-a se to da rijesiti.. Cak i u njihovom change.txt fileu pise da je ta pogreska ispravljena, takav je bar slucaj kod mene

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop punjenje

kod asus laptopa kazu da spojis laptop na punjac, izvadis bateriju, skines punjac, drzis tipku za paljenje 30-50 sekundi, spojis napajanje i stavis bateriju i probas upaliti

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Laptop punjenje
mihaeeel kaže...

kod asus laptopa kazu da spojis laptop na punjac, izvadis bateriju, skines punjac, drzis tipku za paljenje 30-50 sekundi, spojis napajanje i stavis bateriju i probas upaliti

WTF??

Pa jbt saljes covjeka u smrt. Vjerojatno si nesto pobrkao. Zar se smije dok je laptop na napajanju vadit bateriju? ili jos gore, stavljat??

Google is NOT your friend!!!
15 godina
neaktivan
Laptop punjenje

na asuseepc nesto je bio postupak takav...

i meni nije nista bilo na pcu ali svejedno bolje ne pi$&#darije onda raditi

neka izvadi samo bateriju i na nespojen laptop samo drzi tipku za gasenje iliti paljenje pol minute i neka proba... mozda uspije..:)

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice